Cum se utilizează proteine ​​din zer pentru creșterea în greutate

Dacă ați fost slăbită toată viața, este important să știți că puteți folosi proteine ​​din zer pentru a câștiga în greutate. Această proteină vă va ajuta cu adevărat. Unii oameni au vrut ca lucrurile să se schimbe, așa că au decis să meargă la o sală de gimnastică. Ei au câștigat câțiva kilograme de greutate în primele săptămâni de exerciții fizice regulate, dar apoi, cu obiceiurile lor proaste de dietă, au scos toate aceste câștiguri. Și așa se întâmplă că sunt încă slabi. Dar asta nu ia împiedicat să încerce. Ar trebui să iei lecții de la acești oameni. Mergând la o sală de gimnastică nu este suficientă, aveți nevoie de o dietă bună. Și proteina din zer este un element important care trebuie inclus în dieta ta. Acum, tot ce contează pentru dvs. este să aflați cum puteți să utilizați din plin această proteină din zer pentru creșterea în greutate.

Proteina din zer pentru cresterea in greutate

Pentru a câștiga în greutate, va trebui să includeți proteine ​​din zer în dieta ta. Proteina ajută la creșterea și repararea mușchilor. Trebuie să consumați aproximativ o sută până la două sute de calorii de proteine ​​pe zi. Acest lucru vă va ajuta să câștigați între 1 și 2 lire sterline pe săptămână. Obținerea unei kilograme sau a două într-o săptămână este normală pentru organism. Dacă sunteți pe punctul de a începe să consumați pulbere de proteine, atunci ar trebui să cunoașteți scala de valori biologice. Este o scală care ajută la măsurarea cantității de aport de proteine ​​în organism și, de asemenea, cât de mult absorbită de proteine ​​va fi utilizată de către organism. Pe scala de valori biologice, ouăle au o rată de 100, ratele de carne la 75 și rata zerului la 104. Dar zerul izolat este o formă mai curată de zer care are o rată de aproximativ 170. Dacă doriți să obțineți greutate și să construiți mușchi, atunci ar trebui să optați pentru o versiune mai bună de pulbere de proteine. Prețul are importanță, dar când intenționezi să-ți schimbi dieta și să te concentrezi pe o dietă specifică, atunci va trebui să cheltuiți niște bani. Izolații de zer sunt cea mai scumpă formă de proteină disponibilă pe piață și sunt, de asemenea, cea mai bună alegere pentru creșterea greutății. Deci, acum știți cum să utilizați proteine ​​din zer pentru creșterea în greutate în dieta dumneavoastră. Cu toate acestea, pentru cei care au un program foarte ocupat, puteți încerca întotdeauna alte forme de alimente care conțin cantități mari de proteine, cum ar fi barele de proteine ​​(care au cantități inutile de zaharuri și carbohidrați), pui la grătar, ouă și lapte. Puteți încerca, de asemenea, să luați shake-uri de proteine.

Proteine ​​din zer provocate de origine animală pentru creșterea în greutate

Este ușor să se agite proteinele din zer pentru a câștiga în greutate. Puteți adăuga elemente care vă plac pentru a mări caloriile globale, cum ar fi:

  • Lapte.
  • 1 proteină din zer de lapte.
  • Unt de arahide.
  • Ovăzuri crude.
  • Siropul lui Hershey.

Dar puteți adăuga alte elemente cum ar fi ou crud, pudră de cacao, înghețată de vanilie, banane, căpșuni, miere și iaurt. Trebuie doar să vă decideți ce alimente să adăugați și fiecare va crește caloriile în mișcare. În acest fel, puteți utiliza cu ușurință proteine ​​din zer pentru a câștiga în greutate, cu un buget mai mic.

Alegerea celei mai bune proteine ​​din zer pentru cresterea in greutate

Atunci când alegeți o pulbere de proteine ​​din zer, doriți să vă asigurați că se aliniază cu obiectivele dvs. Deși toate pulberile de proteine ​​oferă o sursă concentrată de proteine, anumite tipuri pot fi mai eficiente pentru atingerea obiectivelor specifice. Dacă obiectivul dvs. este creșterea musculară sau în greutate sau dacă vă antrenați la un nivel foarte intens sau efectuați o activitate bazată pe anduranță, atunci o pulbere de proteine ​​din zer cu formula de recuperare poate fi mai potrivită pentru dumneavoastră. Această formulă are o densitate mai mare de calorii, de obicei datorită unui conținut mai mare de carbohidrați și are rolul de a maximiza recuperarea și creșterea musculară. Găsiți cele mai bune recomandări ale proteinei din zer pentru creșterea în greutate făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>