Cum se utilizează proteina din zer pentru rezistență

Există mulți sportivi care folosesc proteina din zer pentru rezistență. Proteina din zer este într-adevăr un supliment proteic perfect pentru sportivi. Proteina din zer este un amestec de proteine ​​găsite în porțiunea de lichid uzual produsă în timpul procesului de fabricare a brânzei. Se găsește în laptele tuturor animalelor, inclusiv al oamenilor. Proteina din zer este bogata in vitamine, minerale si aminoacizi esentiali necesari pentru cresterea si stamina musculara. Citește mai departe pentru a afla cum poți lua proteine ​​din zer pentru rezistență.

Privire de ansamblu asupra proteinei din zer

Proteina din zer a devenit una dintre cele mai cunoscute surse de proteine. Zerul este un produs secundar al procesului de fabricare a brânzei. Proteina din zer este ușor digerabilă și absorbită rapid. Proteina din zer conține o cantitate mare de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) Leucină. Dintre cele trei BCAA (Leucina, Isoleucina, Valina), leucina sa dovedit a fi BCAA primara responsabila de stimularea sintezei proteinelor. Sinteza proteinelor este esențială pentru repararea și creșterea musculară pentru a îmbunătăți recuperarea și rezistența atletului. Sinteza proteinelor trebuie să depășească defectele musculare care apar în timpul exercițiilor fizice. Proteina din zer este un supliment favorit pentru mulți sportivi, dar este bine pentru non-sportivi să ia proteine ​​din zer pentru rezistență. Consumul regulat de proteine ​​din zer este foarte bun pentru sănătatea generală.

Beneficiile de sănătate ale proteinei din zer

Majoritatea nutritionistilor au fost de acord cu marele beneficiu al proteinei din zer pentru rezistenta si cresterea musculare. Cu toate acestea, există încă multe alte beneficii pentru sănătate oferite de proteinele din zer. Iată câteva exemple:

  • Gestionarea greutății.

O dieta cu calorii reduse, mai bogata in proteine, inclusiv proteine ​​din zer poate imbunatati calitatea pierderii in greutate ajutand la pierderea mai multor grasimi si / sau mentinerea muschilor mai slabi. Calorii pentru calorii, proteinele din zer pot ajuta oamenii sa se simta mai mult decat carbohidratii sau grasimile, in timp ce ard mai multe calorii in acest proces.

  • Bunastare.

Consumul unei diete care include proteine ​​din zer contribuie la promovarea imunității puternice și la protejarea sănătății persoanelor active. Proteina din zer este o sursă de proteine ​​de înaltă calitate, cu toți aminoacizii esențiali necesari pentru sănătate.

  • Recuperarea exercițiilor.

Consumul de proteine ​​din zer și efectuarea exercițiilor de rezistență în mod regulat pot contribui la construirea unui mușchi mai slab decât la formarea de rezistență sau la formarea de rezistență combinată cu consumul de carbohidrați. Consumul de proteine ​​din zer după exercițiu ajută la construirea și repararea mușchilor.

  • Îmbătrânirea sănătoasă.

Cercetările în curs de desfășurare arată că americanii mai în vârstă ar putea să reducă declinul masei musculare legate de vârstă, angajându-se în formarea de rezistență și consumând o alimentație mai mare decât cea recomandată pentru proteine.

Cum să luați proteine ​​din zer pentru a le stăpâni

Am vorbit că proteina din zer este excelentă pentru rezistență. Acum, cu siguranță doriți să știți cum să consumați proteine ​​din zer pentru rezistență. Ei bine, după un antrenament este momentul cel mai evident pentru a consuma praf de proteine ​​din zer, pentru că atunci când corpul are nevoie de cel mai mult. Băuturarea zerului amestecat cu apă rece sau lapte în decurs de 30 de minute de la finalizarea sesiunii de antrenament va iniția procesul de recuperare prin inundarea fluxului sanguin cu aminoacizi, care sunt transferați rapid în celulele dumneavoastră musculare unde pot fi asimilați ca țesut muscular nou . Puteți, de asemenea, să luați proteine ​​din zer în alte momente: amestecați o bucată de pulbere de proteine ​​din zer, preferată, cu un ou și o banană pentru un mic dejun bogat în proteine ​​sau clătite pentru desert, de exemplu. Este deosebit de util când sunteți plecați și nu aveți timp să mâncați o masă bogată în proteine. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține alte sfaturi pentru a consuma proteine ​​din zer pentru rezistență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>