Cum se utilizează praf de proteine ​​din zer: pasii simpli

Primul lucru pe care ar trebui să știți înainte de a afla cum să folosiți proteina din zer este să înțelegeți pentru ce se utilizează acest produs. Suplimentele din proteine ​​din zer sunt folosite de cei care doresc să-și mărească masa musculară. O dieta cu proteine ​​trebuie sa fie in concordanta cu un program de exercitii fizice. Dacă începeți să utilizați proteine ​​din zer, împreună cu regimul de antrenament, discutați cu un dirijor profesionist sau cu un antrenor de culturist la sala de sport. În plus, studiați cu atenție instrucțiunile de pe eticheta produsului din proteine ​​din zer și vizitați site-ul producătorului pentru informații suplimentare.

De ce aveți nevoie de proteine ​​din zer

Dacă urmăriți orice program de exerciții fizice, indiferent dacă se bazează în jurul valorii de greutăți, de formare cardio sau de anduranță, atunci puteți beneficia de mai multe proteine ​​decât recomandările curente ale nutriționiștilor de 55g pe zi. Zerul oferă o modalitate rapidă și ușoară de a crește aportul zilnic, mai ales după sesiunea de antrenament atunci când este posibil să nu fiți înclinați să gătiți și să mâncați o masă completă. Dar este important să vă amintiți că indiciul este în numele suplimentelor – acestea sunt concepute pentru a umple golurile nutritive ale unei diete complete și variate. Obținerea majorității proteinei dvs. dietetice zilnice din carne și pește roșu și alb și pește este calea de urmat, pentru că veți consuma, de asemenea, vitaminele esențiale, mineralele și alte substanțe nutritive vitale pentru o sănătate optimă. Aflați cum să utilizați în mod corespunzător proteina din zer pentru a obține maximum de acest supliment.

Cum se utilizează proteine ​​din zer

Problema cum să folosiți proteina din zer în mod corespunzător este incredibil de simplă și nu ceva care ar trebui să fie supra-anaizat.

  • Orice tip de pulbere de proteine ​​este în cele din urmă fin, atâta timp cât vă satisfaceți aportul total de proteine ​​pentru o zi dintr-o varietate de surse, iar decizia ar trebui să se bazeze pur și simplu pe preferința gustului și costul. Acestea fiind spuse, recomandarea noastră implicită este de a merge cu un amestec de izolat de zer și concentrat de zer.
  • Puteți consuma orice cantitate de pulbere de proteine ​​pe zi până la aproximativ jumătate din cantitatea totală de proteine. Suma specifică pe care o consumați ar trebui să se bazeze pur și simplu pe ceea ce preferați din punct de vedere al gustului și al confortului.
  • Când discutați despre utilizarea proteinei din zer, calendarul nu va face diferența semnificativă față de rezultatele obținute. Puteți consuma pulbere de proteine ​​în orice moment al zilei când se potrivește cel mai bine în dieta dvs. globală.

Când totul se îndreaptă spre ea, aceste pulberi sunt doar o altă formă de proteine ​​care trebuie inclusă în alimentația ta ca oricare alta și din acest motiv nu necesită tratament special. Ei nu intenționează să “supraîncărca” clădirea dvs. musculară sau arderea grăsimilor rezultate în orice mod vizibil, și sunt pur și simplu o completare opțională a programului dvs., cu beneficiul principal fiind doar unul de gust și comoditate.

Ia testat pentru alergii din zer

Dacă aceasta este prima dată când utilizați proteine ​​din zer, poate doriți să obțineți testul pentru orice alergii sau sensibil înainte de a vă ingera orice. Datorită concentrației de zer în multe pulberi, este posibil să aveți o reacție neașteptată la o proteină din lapte cunoscut sub numele de cazeină. Semnele de alergie pot include furnicături sau buze umflate, urticarie și alte erupții cutanate. Pentru a evita reacțiile alergice neplăcute, adresați-vă medicului dumneavoastră dacă acesta poate efectua un test de alergie, astfel încât să puteți afla cum să utilizați proteina din zer în siguranță și cu încredere. Pentru mai multe informații despre aportul de proteine ​​din zer, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>