Cum se utilizează goji fructe de padure pentru pierderea în greutate

Aveți probleme cu creșterea în greutate? Includeți boabe goji în dieta ta! Utilizarea boabelor goji pentru pierderea in greutate a fost aprobata de multi practicieni din domeniul sanatatii. Dacă sunteți ca milioane de alte persoane care au dificultăți în a scădea în greutate, probabil că se angajează în două comportamente comune: Nu vă puteți controla apetitul – în special poftele voastre pentru alimentele zaharoase, amidon – și nu aveți suficientă energie pentru Fă sport regulat. Experții în domeniul sănătății recomandă oamenilor să folosească fructe de pădure goji pentru pierderea în greutate, deoarece fructele conțin substanțe nutritive bogate care vizează direct aceste două obstacole în greutate.

fructe de padure goji

Goji Berry este, de asemenea, cunoscut sub numele de wolfberry. Este o boabe mici, strălucitoare, roșu, care este originar din Asia și Europa și este mâncat fie proaspăt, fie uscat. În Statele Unite, mulți oameni au folosit fructe de padure goji pentru pierdere în greutate. O serie de companii de fitness și nutriție tout goji boabe ca un super fructe și să-l utilizați ca un ingredient în produse de pierdere în greutate, care sunt destinate să ajute consumatorii picătură kilograme mai repede.

Eficiența fructelor goji pentru pierderea în greutate

Următoarele sunt patru motive principale pentru eficacitatea goji fructe de padure pentru pierderea în greutate:

  • Indice glicemic scăzut.

Goji fructe de padure conțin un indice glicemic scăzut. În mod obișnuit, într-o listă de rating a alimentelor, alimentele care au o valoare de 70 sau mai mult sunt considerate alimente cu indice glicemic ridicat, iar cele sub 55 au dat un indice glicemic scăzut. Alimentele cu un indice glicemic scăzut sunt considerate a satisface rapid foamea și a reduce poftele alimentare. În comparație cu alte fructe, cum ar fi merele, portocalele, bananele, pepeni, stafide și cantaloupes, boabele goji au cel mai mic indice glicemic de 29. Prin urmare, consumul de fructe de pădure goji reduce dorințele noastre pentru alimentele amidonoase și zaharoase care măresc greutatea.

  • Fibre mari.

21% din boabe de goji sunt alcătuite din conținut de fibre. Toate alimentele bogate în fibre controlează nivelul zahărului din sânge și apetitul. Ele ne ajută să ne simțim plini de perioade mai lungi și acest lucru ne reduce aportul alimentar.

  • Sursa de minerale.

Pe lângă fibre, boabele goji sunt de asemenea surse excelente de minerale care ajută la scăderea în greutate. Acestea conțin crom, care are capacitatea de a controla sau regla nivelul zahărului din sânge. În cazul în care ați consumat mai multe calorii sau zahăr decât ar fi trebuit, consumul de fructe de pădure goji ar putea ajuta la restabilirea echilibrului și vă va împiedica să vă simțiți foame imediat. În plus, cromul ajută la menținerea masei musculare slabe. Calciul este un alt mineral pe care îl puteți obține din boabe de goji. Calciul este cel mai bine cunoscut pentru îmbunătățirea oaselor și a dinților. Studiile au arătat, de asemenea, că nivelurile îmbunătățite de calciu pot fi proporționale cu un procentaj mai scăzut de grăsime corporală.

  • Considerate ca adaptogeni.

Când îmbogățiți dieta cu fructe de pădure goji, vă îmbunătățiți și abilitățile de a vă exercita și de a pierde în greutate. Herbalists sau expertii pe baza de plante considera fructe de padure goji ca adaptogens. Adaptogenii sunt ingrediente naturale care sunt capabile să îmbunătățească nivelul de rezistență al corpului în condiții nedorite. În timpul exercițiilor, consumul de boabe goji vă poate îmbunătăți rezistența, circulația și utilizarea oxigenului. În general, acest lucru vă va permite să vă exercitați mai mult timp și să ardeți mai multe grăsimi în același timp.

Cum se utilizează goji fructe de padure pentru pierderea în greutate

Cu utilizarea regulată a boabelor goji, procesul de scădere în greutate este realizat printr-o serie de proprietăți. Cu toate acestea, fructul nu vă va ajuta să piardă în greutate repede, dacă este utilizat fără aplicarea altor modalități de a pierde în greutate. Deci, ar trebui să utilizați goji fructe de padure în combinație cu alte diete și antrenamente. În plus, utilizarea regulată a boabelor accelerează procesele metabolice. Acest efect este realizat datorită prezenței unor cantități mari de antioxidanți goji de fructe uscate. Accelerează destrămarea celulelor grase și asigură organismului o rezistență și o energie, prin care devine mult mai dur. În acest sens, se recomandă combinarea utilizării fructelor cu activitate fizică regulată. Este important să rețineți că utilizarea fructelor de padure nu va face pentru tine nici un disconfort. Boabele au un gust dulce-acru foarte plăcut. Textura lor de mestecat poate fi comparată cu stafidele. Puteți fi siguri că veți mânca acest produs exclusiv cu plăcere! Puteți adăuga boabe uscate goji într-o varietate de alimente – salate de fructe, ceai, supe, orez, etc. Îmbunătățește numai aroma și condimentele. Cu toate acestea, ar fi necesar să vă limitați puțin dieta. Trebuie să renunțați la alimentele dulci, grase, prăjite și amidonate. Luând boabe goji în paralel, foarte curând veți vedea rezultate bune în scăderea în greutate! Nu există nici un motiv să nu folosiți boabe de goji pentru pierderea în greutate. Doctorii cred chiar că boabele goji sunt în siguranță. Acestea pot fi achiziționate fără prescripție medicală. Oamenii perfect sănătoși pot folosi, de asemenea, boabe de goji. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să aflați mai multe despre fructele super.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>