Cum se utilizează extract de capsicum pentru arderea grăsimilor

Capsicum este un tip de plantă care are proprietăți termogene. Din acest motiv, puteți utiliza extract de capsicum pentru arderea grăsimilor. De fapt, extractul de capsicum a devenit foarte mult un ingredient obișnuit în pilulele de pierdere în greutate pe bază de plante. Mulți experți în dietă recomandă clienților obezi să ia extract de capsicum pentru arderea grăsimilor. Împreună cu exercițiile fizice și o dietă sănătoasă, extractul de capsicum poate fi utilizat pentru reducerea greutății corporale și pentru îmbunătățirea mobilizării țesutului adipos.

Ardei gras

Capsicum este numele latin pentru unele soiuri de piper. Toate ardeii conțin o cantitate de capsaicină, ceea ce oferă ardeii fierbinți gustul lor picant, iar ardeii dulci și picanți vă pot ajuta să ardeți grăsimea corporală și să scăpați în greutate. Potrivit unui studiu publicat în 2006, consumul capsicului în mod regulat pe parcursul a două săptămâni a dus la scăderea greutății corporale și acumularea de grăsimi corporale mai puțin. Studiul a folosit capsicum roșu, cel dulce, care este un piper nesimțitor. Concluzia a fost că acest capsicum dulce roșu poate oferi efecte benefice datorită reacțiilor sistemului nervos simpatic.

Eficacitatea extractului de capsicum pentru arderea grasimilor

Studiile arată că capsicumurile și capsaicina lor naturală – substanța chimică care dă ardei condimentele – te pot ajuta să arzi grăsimi și să piardă în greutate. Extrasul de capsicum încurajează arderea grăsimilor în două moduri principale.

  • În primul rând, promovează eliberarea grăsimilor din depozitare într-un proces numit lipoliză. Capsaicina activează lipaza, care descompune grăsimea, astfel încât să o putem folosi drept combustibil. După ce grăsimea este eliberată din depozit în țesutul nostru adipos și eliberată în sânge, acesta circulă apoi în sânge până când poate fi folosit ca energie.

Astfel, capsaicina ne poate ajuta sa ardem grasimile mai eficient decat cu dieta si exercitiile fizice. Acesta este un beneficiu major al extractului de capsicum pentru arderea grasimilor. Când folosim grăsime ca sursă de energie în loc de carbohidrați, rezultă o pierdere mai mare în greutate și centimetri.

  • Capsicumurile și capsaicina conținută în acestea promovează de asemenea termogeneza. Capsaicina în ardei fierbinți face ca corpul nostru să se încălzească din interior spre exterior. Dar, trupurile noastre doresc să rămână la o temperatură foarte specifică. Atunci când mâncăm un ardei gras (sau un supliment de capsicum) care riscă să crească temperaturile noastre, metabolismul nostru se transformă într-o forță prea mare pentru a răci corpul înapoi.

Un metabolism mai rapid înseamnă mai multe calorii arse și o pierdere mai rapidă în greutate. Deci, promovarea termogenezei este un alt motiv pentru care oamenii folosesc frecvent extract de capsicum pentru arderea grasimilor. Multe arzătoare de grăsimi naturale conțin acest ingredient puternic pentru a stimula arderea grasimilor în mod natural.

Puteți folosi extract de capsicum pentru arderea grăsimilor?

Deci, puteți folosi extract de capsicum pentru arderea grăsimilor? Categoric, poți! Capsicum este capabil să promoveze eliberarea grăsimilor din celule și să stimuleze arderea grăsimilor. Cu toate acestea, trebuie să urmați în continuare o dietă sănătoasă și să vă exercitați în mod regulat. O combinație a alimentelor potrivite, a unei activități adecvate și a unei suplimente eficiente rămâne cheia pentru atingerea obiectivelor dvs. de scădere în greutate și de compoziție corporală. În găsirea de suplimente eficiente, nu toate produsele sunt create egale. Capsiplex, de exemplu, a devenit din ce în ce mai popular ca o formă dorită de extract de capsicum pentru arderea grăsimilor. Capsiplex este un supliment de arzător de grăsime care conține extract de capsicum. De asemenea, conține și alte ingrediente: cafeina, niacin (o vitamină B) și piperină (găsite în piper negru). Ca urmare, este 100% natural. Extractul de capsicum din pastilele Capsiplex stimulează metabolismul nostru, astfel că ardem mai multe calorii și, prin urmare, reducem grăsimea corporală. Cum să luați Capsiplex? Ei bine, trebuie doar să luați o pastilă pe zi, dimineața, cu un pahar de apă sau pentru cele mai bune rezultate, cu 30-60 de minute înainte de antrenament. Nu vă faceți griji în legătură cu iritarea stomacului deoarece Capsiplex folosește un strat special care este proiectat să reziste la aciditatea stomacului. Ca rezultat, extractul de capsicum ocolește stomacul, unde poate provoca iritații și, în schimb, se eliberează direct în intestin, unde nu se simte nici un disconfort. Vreți să aflați mai multe despre Capsiplex? Doar faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>