Cum se utilizează dieta ceto pentru pierderea în greutate

Obezitatea a devenit una dintre cele mai mari probleme de sănătate din lume. Acest articol explică modul de utilizare a dietei ceto pentru pierderea în greutate. Puteți utiliza dieta ceto pentru scăderea în greutate, deoarece acest mod de a mânca pune corpul dumneavoastră într-o stare de cetoză, care vă permite în cele din urmă să utilizați grăsimi pentru energie. Arderea grasimilor este doar unul dintre multele beneficii ale cetozei care imbunatateste sanatatea generala si o face un instrument eficient pentru pierderea in greutate. Keto are mulți adepți pentru un motiv bun: te face să te simți minunat. Keto dieters se simt mai mult saturați pe parcursul zilei și au crescut nivelurile de energie, fizice și mentale, ducând la:

 • Mai puține pofte.
 • Ingestie calorică inferioară.
 • Mai mult autocontrol.
 • Mai multă activitate fizică.

Aceste beneficii contribuie la pierderea în greutate și la alte beneficii pentru sănătate.

Keto dieta pentru pierderea in greutate

Există dovezi puternice despre eficacitatea dietei ceto pentru pierderea în greutate. Această dietă vă poate ajuta să pierdeți grăsimea și să păstrați masa musculară. Multe studii au comparat dieta cu conținut scăzut de grăsimi recomandată unei diete ceto pentru pierderea în greutate. Constatările indică deseori că dieta ceto este superioară, chiar și atunci când aportul total de calorii se potrivește. Într-un studiu, persoanele care consumă o dietă ceto au pierdut de 2,2 ori mai multă greutate decât cele pe o dietă cu conținut scăzut de calorii, cu conținut scăzut de grăsimi. S-au îmbunătățit, de asemenea, concentrațiile de trigliceride și de colesterol bun.

Keto dieta pentru pierderea în greutate: cum funcționează

Dacă sunteți nou la dieta de ceto, iată ce este esențial: reduceți cantitatea de carbohidrați (mai puțin de 5% din caloriile zilnice) și creșteți cantitatea de grăsime pe care o consumați până la 75% din cota zilnică de calorii. Proteina reprezintă 20%. Limitarea carbohidraților și încărcarea pe grăsime este locul unde se întâmplă magia dietei ceto pentru pierderea în greutate. Iată cum:

 • Cetone: o sursă de combustibil pentru arderea grăsimilor.

Ceta dieta forteaza organismul sa arda grasimea, mai degraba decat glucoza, pentru energie. Atunci când corpul dvs. nu poate obține glucoză din pâine și paste, ficatul vă transformă grăsimea și grăsimea din dietă în molecule numite cetone, o sursă alternativă de combustibil. Acest lucru vă pune în ketoză, cunoscută și ca modul de pierdere în greutate.

 • Keto suprimă apetitul.

Nutriția pe bază de ceton vă ajută să vă simțiți plini, consumând grăsimi, vă face să vă simțiți mulțumiți Acest lucru este susținut de modificările pozitive ale hormonilor de foame, inclusiv leptina și ghrelinul.

 • Mai puțină insulină echivalează cu mai puțină stocare de grăsimi și pierdere în greutate.

Încărcarea pe grăsime scade nivelul de insulină. Insulina este un hormon care îi spune corpului să stocheze energie, fie ca grăsime, fie ca glucoză. Cu cât mai multă insulină eliberată de corp, cu atât mai multă grăsime este stocată. Insulina blochează, de asemenea, leptina, hormonul care trimite un semnal la creier atunci când ați mâncat suficient pentru a satisface nevoile dvs. de energie. Asta inseamna ca atunci cand mananci alimente bogate in carbohidrati, esti in pericol de supraalimentare si nu vei avea acel sentiment plin inainte sa ajungi pentru a doua oala de cartofi.

Cat de mult pierdere in greutate vei obtine de la dieta ceto?

Cu o dietă ceto bine formulată pentru scăderea în greutate, puteți scăpa din punct de vedere tehnic cât mai multă grăsime doriți. Pentru a vă ajuta să începeți călătoria în călătoria dvs. în greutate, vom pune împreună o listă a celor patru principii fundamentale care vă vor ajuta să formați o dietă sănătoasă pentru nevoile dumneavoastră:

 • Mâncați cantitatea potrivită de calorii și proteine ​​pentru a vă atinge obiectivele.
 • Obțineți majoritatea caloriilor din alimente bogate în micronutrienți.
 • Asigurați-vă că dieta vă îmbunătățește sănătatea și bunăstarea în general subiectiv și obiectiv.
 • Implementați ajustările stilului de viață pentru a vă face dieta într-un stil de viață pe termen lung pe care îl puteți urma pe o perioadă nedeterminată.

Veți ști că urmați o dietă bine formulată și sănătoasă pentru dumneavoastră, dacă aceste patru variabile se îndreaptă în direcția cea bună:

 • Starea ta de spirit, nivelul de energie și sentimentul de bunăstare.
 • Compoziția corpului.
 • Biomarkeri relevanți (de exemplu tensiunea arterială, colesterolul, trigliceridul și glicemia).
 • Nivelurile de cetonă.

Pentru a vă ajuta să vă faceți mai eficientă și mai sănătoasă dieta cetonă, vă sugerăm să luați KetoDiet – un supliment care conține ingrediente ketogenice, cum ar fi ceaiul verde, cafeaua verde, garcinia cambogia și cetonul de zmeură. Toate aceste ingrediente ajută la susținerea stării metabolice a cetozei și a pierderii naturale în greutate. Pentru mai multe informații despre cum să creați o dietă ceto care este sănătoasă și eficientă pentru pierderea în greutate, vă recomandăm să verificați site-ul oficial KetoDiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>