Cum se utilizează curcuma pentru reducerea inflamației

Turmeric este un condiment care are un gust cald, picant și amar. Puteți folosi curcuma pentru a reduce inflamația deoarece conține curcumină – un antioxidant. Turmericul provine din rădăcina plantei turmerice. Este legată de ghimbir. Curcumina, o substanță în turmeric, poate ajuta la reducerea inflamației în organism, așa că a fost vândută pe scară largă ca supliment. De asemenea, a fost prezentat ca un antioxidant. Turmeric a fost, de asemenea, aplicat pe piele pentru durere sau umflături. Deci, este curcuma un antiinflamator eficient? Raspunsul este da. Există o mulțime de studii care sprijină eficiența turmericului pentru reducerea inflamației.

Semnificația turmericului pentru reducerea inflamației

Inflamația este incredibil de importantă. Îți ajută organismul să lupte împotriva invadatorilor străini și, de asemenea, are un rol în repararea daunelor. Fără inflamație, agenții patogeni cum ar fi bacteriile ar putea prelua cu ușurință corpul tău și te vor ucide. Deși inflamația acută, pe termen scurt este benefică, poate deveni o problemă majoră atunci când devine cronică și atacă inadecvat țesuturile proprii ale corpului. Inflamația cronică, joasă, joacă un rol major în aproape toate bolile cronice. Acestea includ bolile cardiace, cancerul, sindromul metabolic, bolile Alzheimer și diferitele condiții degenerative. Prin urmare, orice lucru care poate ajuta la combaterea inflamației cronice este de o importanță potențială în prevenirea și chiar tratarea acestor boli. Curcumina este puternic antiinflamatoare. De fapt, este atât de puternic încât se potrivește cu eficacitatea unor medicamente antiinflamatorii, fără efectele secundare. Turmeric conține ingredientul activ curcumina, care este un antioxidant care demonstrează proprietăți antiinflamatorii în condiții cum ar fi artrita, entorse musculare și alte leziuni. Prin urmare, este foarte recomandat să folosiți curcuma pentru reducerea inflamației.

Utilizarea de turmeric pentru reducerea inflamației

Inflamația cronică contribuie la multe boli comune. Curcumina, ingredientul activ în turmeric, poate suprima multe molecule cunoscute că joacă roluri majore în inflamație. Pur și simplu adăugarea de turmeric la dvs. de gătit zilnic va crește consumul și de a îmbunătăți aroma, dar există și alte metode de a utiliza turmeric pentru reducerea inflamației.

  • Ora ceaiului.

În timp ce utilizarea de turmeric în bucătăria tradițională asiatică, cum ar fi curry, este comună în bucătărie, o băutură fierbinte este un alt mod de a se bucura de condiment și de a trata inflamația potențială. Pentru a face o oală de ceai de curcumă, fierbeți pur și simplu 4 căni de apă și adăugați o linguriță de turmeric măcinat. Simmer timp de 10 minute înainte de a se strecura într-o ceașcă. Adaugati lamaie sau gust de miere. Adăugarea de ghimbir oferă un supliment natural antiinflamator.

  • Înlăturați unele înăuntru.

O altă metodă de abordare a inflamației cu turmeric implică o aplicație locală. Pudra turmerică amestecată cu ingrediente cum ar fi apa caldă, laptele cald sau uleiul de susan creează o pastă care, atunci când este aplicată pe piele, ajută la reducerea inflamației și umflăturilor. În medicina ayurvedică, pasta de curcumă este adesea folosită pentru curățarea rănilor, reducerea inflamației și promovarea vindecării.

  • Evitați gustul.

În cazul în care gustul de turmeric nu este atrăgătoare, suplimentele alimentare oferă o altă metodă de creștere a consumului de turmeric pentru a ajuta la reducerea inflamației. Se recomandă 1.000 de miligrame de suplimente de curcumă pe zi pentru pacienții care suferă de inflamație articulară. O altă recomandare este de 400 până la 600 de miligrame de trei ori pe zi. Suplimentele cu turmeric sunt disponibile în tablete sau capsule.

Suplimentul de curcumă recomandat

Am incercat cateva produse diferite, dar TurmericPlus este cel mai eficient antiinflamator natural de pe piata. TurmericPlus este un supliment natural de sănătate care nu vă cere să vă schimbați stilul de viață pentru a vedea eficiența acestuia. Îți promovează sănătatea generală a corpului și a minții, iar rezultatele sale se văd aproape imediat. Acest supliment de sănătate de primă clasă se concentrează pe stimularea unui răspuns antiinflamator care poate atenua durerea articulară, dar poate juca un rol și în scăderea kilogramelor suplimentare. TurmericPlus este fabricat de un producător de încredere și conține numai ingrediente naturale, ceea ce înseamnă că sunteți sigur de orice efecte secundare. Dacă ați căutat o formulă pe bază de turmeric pentru a vă stimula sănătatea, nu există nicio îndoială că aceasta este cea potrivită. Pentru informații mai detaliate despre TurmericPlus, nu ezitați să vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>