Cum se tratează vezica hiperactivă la bărbați

Vezica hiperactivă poate afecta bărbați de toate vârstele și poate face ravagii în viața ta. Din fericire, există o varietate de abordări pentru a ușura vezica hiperactivă la bărbați. Vezica hiperactivă este o afecțiune urinară care afectează atât bărbații, cât și femeile, cu o serie de simptome comune. Acest articol explorează vezica hiperactivă la bărbați și cele mai bune moduri de a o trata. Dacă trebuie să vă grăbiți să ajungeți la baie pentru a urina, este posibil să aveți vezică hiperactivă. De cele mai multe ori, există și alte simptome care însoțesc vezica hiperactivă – inclusiv:

 • Frecvența urinării.
 • Pierderea controlului urinei în drumul către baie.
 • Trezirea din somn la urinare.

Uneori, vezica hiperactivă se prezintă cu alte simptome asociate, cum ar fi dificultatea de a începe urinarea, nevoia de a împinge sau de a încorda și un flux slab. Ocazional poate deveni atât de rău încât nu poți să urinezi deloc și trebuie introdus temporar un tub (cateter) în vezică pentru a lăsa urina.

Cauzele vezicii urinare hiperactive la bărbați

Multe cazuri de vezică hiperactivă la bărbați sunt cauzate de o glanda prostatică mărită. Prostata dvs. poate crește odată cu înaintarea în vârstă. Acesta vă poate bloca fluxul de urină, provocând simptome ale vezicii urinare hiperactive. Conform studiilor, până la 50 la sută dintre bărbați prezintă simptome ale unei prostate mărită până la împlinirea vârstei de 60 de ani. Un procent de 90% dintre bărbați prezintă simptome până la 85 de ani. O prostată mărită este cauza generală a vezicii urinare hiperactive la bărbați, dar există numeroși alți factori care pot duce la simptome. O infecție a vezicii urinare, a vezicii urinare sau a cancerului vezicii urinare poate provoca vezica hiperactivă. Afecțiunile neurologice, cum ar fi un accident vascular cerebral sau boala Parkinson, pot duce, de asemenea, la vezica hiperactivă din cauza leziunilor nervoase care duce la trimiterea de semnale incorecte la vezică. Un alt factor care poate provoca, de asemenea, simptome hiperactive ale vezicii urinare este consumul de multă cafea sau alcool.

Opțiuni de tratament pentru vezica hiperactivă la bărbați

Mulți bărbați cu vezică hiperactivă găsesc alinare de simptome prin schimbarea dietei și prin luarea unor alegeri în stilul de viață.

 • Dieta: Reducerea sau eliminarea cofeinei și alcoolului poate fi de mare ajutor. Ambele substanțe sunt diuretice, ceea ce înseamnă că provoacă organismul să creeze mai multă urină. De asemenea, trebuie să limitați alimentele picante și alimentele acide precum sucul de portocale și sosul de roșii, deoarece acestea pot irita vezica și uretra.
 • Exercițiu: exercițiile de podea pelvină pot fi de asemenea de ajutor. În timpul exercițiilor podelei pelvine, strângeți, țineți și apoi relaxați mușchii folosiți la urinare. Exercitiile de rutina te vor face sa ai un control mai bun asupra urinarii.
 • Antrenamentul vezicii urinare: Pentru acest tratament, trebuie să vă prezentați la un specialist în sănătate pelvină sau la kinetoterapeut. Este vorba despre profesioniști cu pregătire specializată în vezică, intestin și sănătate sexuală. Acestea vă pot arăta cel mai eficient tratament de terapie fizică pentru bărbații cu vezică hiperactivă.
 • Pierderea în greutate: Obezitatea este un factor de risc direct pentru simptomele vezicii urinare hiperactive. Excesul de greutate pune presiune asupra vezicii urinare și a uretrei și poate înrăutăți simptomele în multe cazuri. Controlul greutății este o modalitate directă de a ajuta la simptomele vezicii urinare hiperactive. Acest lucru pune mai puțină presiune asupra vezicii urinare și a tractului urinar pe măsură ce greutatea se reduce.

Cel mai bun supliment de luat

Flotrol este cel mai bun supliment pentru orice bărbați cu vezică hiperactivă. Flotrolul este un supliment natural al cărui scop principal este consolidarea vezicii umane. Ingredientele active sunt extract de soia și extract de semințe de dovleac. Flotrol a fost dezvoltat pentru prevenirea și tratarea vezicii hiperactive și la bărbați și femei. Acest produs poate vindeca cu succes vezica hiperactivă și vă poate ajuta să uitați de scurgeri sau să contracareze presiunea. Beneficiile Flotrol:

 • Flotrolul este utilizat pentru a trata vezica hiperactivă pentru a preveni scurgerile și orice formă de incontinență.
 • Poate întări pereții vezicii urinare, care la rândul lor poate ajuta la curățarea sau urinarea corespunzătoare.
 • Acest lucru îmbunătățește sănătatea vezicii urinare și îmbunătățește tractul urinar funcțional la bărbați și femei.
 • Eludează nopți nedormite, accidente incomode și scurgeri pentru utilizator.
 • Întărește mușchii pelvieni prin slăbirea enzimei care crește numărul de testosteron.

Unde să obțineți Flotrol? Puteți cumpăra acest produs natural excelent de pe site-ul oficial prin link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>