Cum se tratează chistul ovarian fără medicamente

Este posibil să elimini chistul ovarian fără medicamente? Da, este foarte posibil. Acest articol vă va spune cum să tratați chistul ovarian fără medicamente. În primul rând, să vorbim despre ce sunt chisturile ovariene. Chisturile ovariene sunt sacuri plini de lichid care cresc în sau pe ovarele unei femei. Chisturile pot prezenta cu o serie de simptome, inclusiv durere pelvină, perioade neregulate, dureri de spate, depistare, durere în timpul actului sexual, crampe menstruale dureroase, gaze și mișcări intestinale neregulate. Unele chisturi prezintă mai multe simptome, în timp ce altele nu au deloc. Majoritatea chisturilor dispar singure după o lună sau două, în timp ce altele cresc până când izbucnesc, ceea ce este extrem de dureros. Există mai multe tipuri de chisturi ovariene și multe cauze diferite. Majoritatea femeilor care apar chisturi fac acest lucru după ce a început menstruația și înainte de menopauză. Oricare ar fi tipurile și cauzele chisturilor ovariene, acestea pot fi vindecate fără medicamente. Și următoarele sunt câteva soluții pentru eradicarea chistului ovarian fără medicamente.

Primul lucru important: apa

Există multe lucruri care nu pot elimina chistul ovarian fără medicamente, care pompează toxinele în corpul tău. Toxinele sunt un motiv pentru care aveți chisturi ovariene recurente. Pentru a scăpa de aceste toxine care sunt încurcate în echilibrul corpului tău, primul lucru important de care ai nevoie este apa. Băând multă apă, va curăța sistemul dvs. și vă va ajuta ficatul în expulzarea toxinelor. Vei constata că crește aportul de apă, vei observa ameliorarea durerii apăsate de chistul ovarian. Funcționarea până la baie este mai mare decât un preț mic pentru a plăti atunci când bei multă apă. Dar veți observa o reducere a umflăturii în zona pelvină și a abdomenului inferior. În același timp, durerea din ovare va fi, de asemenea, redusă.

Alte soluții pentru a elimina chistul ovarian fără medicamente

Apa este deja foarte puternică pentru a ajuta la reducerea simptomelor chistului ovarian. Cu toate acestea, pentru rezultate mai optime în vindecarea chistului ovarian fără medicamente, trebuie să folosiți și ulei de ricin, semințe de in și maca.

  • comprese cu ulei de ricin.

În fiecare noapte timp de 1-3 ore în timp ce stai întins în pat, aplică comprese calde cu ulei de ricin pe zona stomacului. Va ajuta la ameliorarea durerii legate de chisturile ovariene! Nu numai că aceste comprese sunt bune pentru a încerca dacă aveți un chist, dar pentru îngrijirea preventivă lunară a ovarelor, compresele stimulează circulația și vindecarea în ovare.

  • Seminte de in.

Semințele de in conțin substanțe precum fitohormonii (hormoni produși de plante) care ajută la echilibrarea estrogenului din corpul vostru sau ajută la echilibrarea proporției corecte de estrogen cu progesteron din corpul vostru. Inul poate fi adăugat în iaurturi, toate caserolele, legumele, fructele, salatele, aproape orice mâncați.

  • Maca.

Această plantă are multe beneficii, precum asistarea organismului în creșterea producției de progesteron, dar nu are efect hormonal. Se recomandă zilnic o cantitate de 1.000 mg de maca pentru a ajuta la echilibrarea progesteronului, reglarea ciclurilor menstruale, reducerea chisturilor ovariene și micșorarea creșterii excesive a țesuturilor, cum ar fi endometrul, fibroamele, chisturile la sâni și ovarele pentru femeile care răspund la stimularea hormonală.

Ovarian Cyst Miracle: o carte recomandată de citit

În sfârșit, vrem să vă recomandăm o carte pe care să o citiți. Cartea este Ovarian Cyst Miracle, scrisă de Carol Foster. Carol Foster este un fost suferind de chisturi ovariene. El a reușit să se recupereze complet din boala ei, aplicând un sistem holistic de vindecare în 3 pași. Sistemul de vindecare holistic în trei etape poate elimina permanent și natural chistul ovarian fără medicamente. Acest sistem holistic include proceduri pentru dietă, exerciții fizice, gestionarea stresului și alte lucruri importante. Puteți obține o îndrumare ușor de urmărit pentru aplicarea sistemului holistic în 3 pași din cartea Ovarian Cyst Miracle de Carol Foster. Ovarian Cyst Miracle este o carte dedicată tuturor femeilor, nu doar celor care suferă de chisturi ovariene. Urmând un stil de viață sănătos, așa cum este descris în carte, femeile pot preveni, de asemenea, apariția chisturilor ovariene. Ei bine, ce aștepți? Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa Ovarian Cyst Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>