Cum se rezolvă problema urinară

Atât bărbații, cât și femeile pot suferi de probleme urinare. În acest articol veți afla modalitățile de rezolvare a problemelor urinare. Majoritatea oamenilor vor avea un fel de problemă sau vătămare urinară în viața lor. Problemele urinare frecvente includ infecția tractului urinar, incontinența urinară, pietre la rinichi, incontinență de stres. Problemele urinare sunt mai frecvente la femei decât la bărbați. Ca 1 din 2 femei vor avea cel puțin o problemă urinară în timpul vieții. Incidentele problemelor urinare tind să crească odată cu vârsta. Dar nu vă faceți griji prea multe pentru că vă vom spune cum să rezolvați problema urinară.

Ce cauzează problema urinară?

Urinarea este un proces complex, care implică diverse sisteme corporale. O serie de modificări pot face ca sistemul urinar să fie mai activ. Cauzele bazate pe stilul de viață includ consumul multor lichide, mai ales dacă conțin cofeină sau alcool. Noaptea, acest lucru poate întrerupe ciclul somnului cu urgențe de a urina. Urinarea frecventă se poate dezvolta și ca obicei. Cu toate acestea, problema urinară poate fi, de asemenea, un semn al problemelor la rinichi sau ureter, probleme ale vezicii urinare sau o altă afecțiune medicală, cum ar fi diabetul zaharat, diabetul insipidus, sarcina sau probleme ale glandei prostatei. Alte cauze sau factori conexi includ:

 • Anxietate.
 • Alimente și băuturi care acționează ca diuretice.
 • Infecții ale tractului urinar.
 • Cistita interstițială, un tip de inflamație a peretelui vezicii urinare.
 • Sindromul vezicii urinare, care provoacă contracții involuntare ale vezicii urinare, care determină să simtă nevoia bruscă de a urina.

Simptomele problemei urinare

Simptomele comune ale unei probleme urinare includ:

 • Arsură cu urinare. Acesta este cel mai frecvent simptom al unei infecții a tractului urinar.
 • Poftă frecventă de a urina fără a putea trece multă urină (frecvență).
 • Durere la nivelul flancului, care se simte chiar sub coșul coastei și deasupra taliei pe una sau ambele părți ale spatelui.
 • febră.
 • Nevoie urgentă de a urina (urgență).
 • Simțiți că nu vă puteți goli complet vezica.
 • Sânge în urină. Urina dvs. poate părea roșie, maro sau roz. Sângele în urină poate apărea după un exercițiu intens, cum ar fi alergarea sau bicicleta.
 • Scurgerea urinei.
 • Greață și vărsături.

Sfaturi despre cum să rezolvi problema urinară

Iată cum să rezolvați problema urinară. Primul lucru important este să bei mai multă apă decât de obicei, pentru a ajuta la eliminarea urinei. De asemenea, trebuie să evitați alcoolul și cofeina. Dacă aveți dureri, primiți sfaturi despre medicamentele de calmare a durerii pe care le puteți lua. Discutați cu farmacistul. Este posibil să puteți lua medicamente numite alcalinizante urinare. Acestea ameliorează durerea cistitei și sunt disponibile la farmacii fără prescripție medicală. Dar nu sunt potrivite pentru toată lumea, așa că consultați mai întâi un farmacist. Unele persoane folosesc sucul de afine pentru a trata sau a preveni problemele urinare. Nu există suficiente dovezi din cercetări care să sugereze că va funcționa, dar ar putea ajuta la ameliorarea simptomelor.

Cum să rezolvi problema urinară: ce să faci în continuare?

Dacă sunteți încă preocupat de problemele urinare, luați suplimente de înaltă calitate, concepute pentru a rezolva problemele urinare. Unul dintre cele mai recomandate suplimente este Flotrol. Flotrol este un supliment natural de susținere a vezicii urinare care poate îmbunătăți controlul vezicii urinare. Acest supliment este cel mai eficient pentru tratarea celor mai frecvente simptome ale problemelor urinare, în special a celor legate de vezica hiperactivă. Pentru mai multe informații despre Frotrol, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>