Cum se face o curățare naturală a colonului la domiciliu

Puteți face lucruri simple pentru curățarea naturală și sigură a colonului la domiciliu. Va fi ușor, puteți chiar utiliza ingrediente care sunt deja disponibile în casa dvs. Cu toate acestea, rețineți că nu este necesar să faceți curățarea colonului la domiciliu în fiecare zi sau chiar în fiecare zi atât de des pentru a fi sănătoși, deși pot avea beneficii pentru sănătate atunci când sunt făcuți sporadic.

Este necesară curățarea naturală a colonului

Sunt suficiente mișcări ale intestinului pentru a elimina colonul? Sau este adevărat că curățarea colonului la domiciliu poate fi benefică? Numai corpul poate face următoarele:

 • Bacteriile naturale din colon pot detoxifia deșeurile alimentare.
 • De asemenea, ficatul neutralizează toxinele.
 • Membranele mucoase din colon pot păstra substanțe nedorite de a reintra în sânge și țesuturi.
 • Căptușeala intestinelor se regeneră mai repede decât orice alt țesut din corp, împiedicând acumularea de materiale dăunătoare.
 • Creșterea numărului de mișcări intestinale nu ameliorează scăderea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul absoarbe cele mai multe calorii înainte de a ajunge la intestinul gros.

Cu toate acestea, numărul normal de mișcări intestinale variază de la o persoană la alta. Și dacă consumați alimente mai puțin fibroase, cu siguranță nu aveți mișcări intestinale bune. Prin urmare, trebuie să faceți periodic curățarea colonului la domiciliu.

5 moduri în care puteți face curățarea colonului la domiciliu

Curățarea colonului în mod natural este unul dintre cele mai vechi procese prin care puteți obține un colon normal. Acest proces se numește și autointoxicare. Există câteva modalități prin care puteți merge la curățarea colonului natural la domiciliu:

 1. Una dintre cele mai ușoare și cele mai bune modalități de curățare a colonului este să beți multă apă. Aportul regulat de apă vă va menține corpul hidratat și organele corpului vor funcționa. De asemenea, vă va ajuta organismul să scape de diferite toxine.
 2. Consumul de suc de mere este încă un proces de curățare a colonului. Sucul de mere normalizează mișcările intestinului și vă menține ficatul potrivit. Menține funcționarea sistemului digestiv. Un pahar de suc de mere crud urmat de un pahar de apă cu o jumătate de oră mai târziu funcționează cel mai bine pentru curățarea colonului.
 3. Sucul de lămâie cu o cantitate mare de vitamina C este excelent pentru sistemul digestiv. Un pahar de apă caldă amestecat cu suc de lămâie și miere vă păstrează ficatul, colonul și întregul sistem digestiv în formă și fin.
 4. Stați departe de alimentele prajite și prelucrate pentru câteva zile. Este mai bine dacă beți suc din legume proaspăt de câteva ori pe zi. Legumele verzi și cu frunze elimină toxinele din corpul vostru. Acestea au o cantitate mare de minerale și enzime care oferă energie corpului.
 5. Iaurtul este cel mai bun partener atunci când vine vorba de curățarea colonului. Acesta conține unele bacterii, care sunt bune pentru corpul dumneavoastră și ajută la accelerarea procesului de digestie. Este unul dintre cele mai bune modalități prin care puteți vindeca orice stomac și probleme legate de digestie. Dacă doriți să discutați despre orice problemă specifică, puteți consulta un medic.

Alte sugestii despre curățarea colonului la domiciliu

 • Consumați alimente bogate în fibre cum ar fi cereale, cereale integrale, tărâțe, fulgi de ovăz, fructe și legume. Acest lucru vă ajută la creșterea mișcărilor intestinului și îmbunătățește sănătatea colonului.
 • Creșteți consumul de lichide.
 • Evitați utilizarea tutunului.
 • Reduceți consumul de alcool.
 • Odată ce ați împlinit vârsta de 50 de ani, consultați-vă la intervale regulate pentru cancerul de colon.

Pentru a afla mai multe despre cum să faceți o curățare simplă și sigură a colonului la domiciliu în mod natural, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>