Cum se face detoxifierea colonului pentru tratamentul acneei

Știm cu toții că acneea poate fi o problemă devastatoare. Ajută cu adevărat atunci când faci detoxifierea colonului pentru acnee? Acneea duce la anxietate, pierderea încrederii în sine și chiar depresia. Acnee sufera va incerca orice pentru a atinge pielea limpede sunt cautati, dar va fi de ajutor daca fac detoxifierea colonului pentru acnee, precum si alte probleme de piele? În mod surprinzător, mulți oameni care au luat o detoxifiere totală a colonului natural, unul dintre beneficiile fiind pielea mai clară și mai sănătoasă. Motivele pentru aceasta sunt încă studiate, dar este probabil că materialul rezidual toxic care există în colon este un factor care contribuie la acnee.

Cauzele acneei

Acneea poate fi rezultatul unei colonii nesănătoase. Dar trebuie să înțelegeți motivele care stau la baza erupțiilor acneei. Există mai multe posibilități dovedite științific pentru motivele rădăcinii pentru acnee. Unele teorii afirmă că acneea se datorează modificărilor hormonale, deoarece este mai răspândită în perioada pubertății sau adolescenței. Hormonii ar putea declanșa apariția acneei, dar pot fi luate în considerare și alte motive. O dieta proasta, lipsa de exercitii fizice, lipsa de somn, stresul si chiar sanatatea saraca a colonului pot fi cauza acneei. Pentru a vă îmbunătăți sănătatea colonului, mâncați fructe proaspete, legume și multă apă proaspătă. Evitați cofeina și înlocuiți-o cu ceai verde. Aveți un somn sănătos de cel puțin 7-8 ore în mod regulat.

Beneficiile unei detoxifiere a colonului pentru acnee

Neglijarea sănătății pielii poate produce unele efecte urâte. În timp ce mulți oameni presupun că mănâncă “fast-food” -cum burgeri, cartofi prajiti și chips-uri, contribuie la acnee, asta nu este absolut adevărat. Ceea ce este dăunător, totuși, este obținerea de grăsime pe față, consumarea de produse lactate excesive (lapte, iaurt) sau consumarea prea mult de zahăr. Atunci când corpul consumă zahăr, acesta poate spice zahărul din sânge. Potrivit unui cunoscut dermatolog, corpul dumneavoastră va răspunde prin eliberarea de insulină suplimentară; și, la rândul său, provoacă break-outs acnee. Când vă curățați colonul consumând ingrediente pe bază de plante cum ar fi rădăcina de păpădie, semințele de fenicul, Aloe Vera și multe altele, corpul dumneavoastră răspunde afirmativ la ele. Corpul tău dorește ingrediente naturale; și atunci când sistemul digestiv nu funcționează cât de optim posibil, un colon curat vă poate ajuta intestinele să facă cea mai bună lucrare. O dezintoxicare naturala a colonului pentru acnee este o idee buna. Acesta vă va ajuta intestinele să fie mai eficiente în îndepărtarea substanțelor nesănătoase sau dăunătoare din corpul dumneavoastră.

Cum să obțineți cele mai bune rezultate ale detoxifierii colonului pentru tratamentul acneei

Dacă alegeți să optați pentru detoxifierea colonului ca tratament pentru acnee, există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a crește probabilitatea de succes. Cele mai bune suplimente de detoxifiere de colon, cu ingrediente naturale, sunt disponibile pentru a vă ajuta să eliminați erupțiile. Trebuie doar să alegeți marca dvs. preferată. Este de asemenea recomandată o schemă regulată de curățare și hidratare corespunzătoare a pielii cu hidratanți ușori care sunt pe bază de apă și care nu conțin uleiuri grele. Se recomandă curățarea profundă a porilor cu spume special concepute pentru acnee pentru a ajuta la dezghețarea porilor și a preveni blocarea acestora. Menținerea pielii bine hidratată cu tratamente non-uleioase ajută la reducerea producției de uleiuri naturale secretate de organism pentru a ajuta la combaterea uscăciunii. Mâncați o dietă sănătoasă și echilibrată cu o mulțime de fructe și legume. Evitați utilizarea excesivă de grăsimi, zaharuri și alimente fast-food, deoarece acestea pot provoca erupții la unele persoane sensibile. De asemenea, măriți aportul de apă pentru a menține corpul funcționând fără probleme și eficient. În cele din urmă, exercițiile fizice regulate ajută la menținerea sănătății pielii, dar aveți grijă să evitați orice transpirație pe piele. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre beneficiile de detoxifiere a colonului pentru acnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>