Cum se face curățarea colonului pentru pierderea în greutate

Practica de curățare a colonului pentru pierderea în greutate a devenit una dintre cele mai importante tendințe de sănătate din întreaga lume. Și este de fapt o tendință pozitivă! Ați început vreodată o dietă, exercitarea și trăirea unui stil de viață mai sănătos, dar totuși nu vedeți rezultate în greutatea dvs.? Se pare că ar trebui să încercați curățarea colonului pentru pierderea în greutate. Unul dintre cele mai bune beneficii de sănătate ale curățării colonului constă în pierderea rapidă în greutate care apare în mod natural. Toxinele din organism care vă împiedică să pierdeți greutatea cu ușurință vor fi eliminate de formula de detoxifiere, iar corpul dumneavoastră va pierde în greutate pe cont propriu!

Beneficiile uimitoare ale curățării colonului

Există beneficii uimitoare ale curățării colonului. Curățarea colonului nu numai că vă va ajuta să pierdeți câteva kilograme, dar și să vă îmbunătățiți sănătatea. Când faceți o curățare a colonului pentru pierderea în greutate, repopulați microbiomul cu un probiotic bun, veți elimina toate deșeurile vechi și sănătatea dumneavoastră digestivă se va îmbunătăți. Veți lupta împotriva bolilor obișnuite, veți avea mult mai multă energie și, cel mai bine, veți stimula metabolismul pentru a arde grăsimile și a arunca mai multe kilograme. Absorbția vitaminei, a mineralelor și a nutrienților va crește rapid și veți simți diferența – nu veți simți că ați alergat tot timpul. Starea ta de spirit va fi mai bună și memoria ta mai clară. Nu este timpul să curățați toate deșeurile vechi de pe corp și să începeți să vă simțiți mai bine și să ardeți grăsime?

Cum se face curățarea colonului pentru pierderea în greutate

Așa cum am spus mai devreme, curățarea colonului funcționează nu numai pentru scăderea în greutate, ci și pentru îmbunătățirea generală a sănătății. Eliminarea toxinelor asigură o mai bună digestie și absorbție a nutrienților. Iată pașii pentru a face curățarea colonului pentru pierderea în greutate:

  • Dieta echilibrata.

o Începeți ziua cu băuturi detoxifiere. Băutura de detoxifiere pe stomacul gol. De asemenea, puteți începe ziua prin băut apa caldă. o Nu săriți niciodată micul dejun. Puteți avea alimente bogate în fibre și proteine ​​cum ar fi pâinea brună, ouă, lapte, suc de fructe, ovăz, fulgi de grâu etc. o Pentru masa de prânz, să aveți o dietă carbohidratată sau fără amidon. Puteți mânca pâine integrală de cereale și sandvișuri de pui / ciuperci / veggie. o Suc de fructe, iaurt, zare, salate, supe, etc va fi perfect pentru tine. Dați-vă departe de alimentele prăjite și grase. o Dacă vă simțiți la prânz pofta de foame, puteți lua gustări pe orice fruct. o Pentru cină, mâncați alimente bogate în conținut de fibre. Încearcă să mănânci porții mici. De asemenea, mâncați înainte de ora 20:00.

  • Păstrați-vă hidratat.

Este foarte important să vă păstrați hidratat. Încearcă să bei suficientă apă. De asemenea, puteți bea sucuri de fructe sau detoxifiați apa. Apele detoxice sunt ușor de făcut la domiciliu și le puteți pur și simplu pur și simplu oriunde cu dvs. Asigurați-vă că nu adăugați zahăr sau îndulcitori artificiali. Dacă doriți să adăugați îndulcitori artificiali, adăugați cantități mici.

  • Suplimente pentru curățarea colonului.

Suplimentele pentru curățarea coloanei pot fi administrate pe cale orală sau rectală. Acestea sunt disponibile pe piață. Întotdeauna trebuie să vă consulte medicul înainte de a decide să luați oricare dintre ele.

Siguranța purificării colonului pentru pierderea în greutate

Deși procedurile comune de curățare a colonului vă ajută să scăpați în greutate, acestea pot prezenta riscuri. În mai multe cazuri, curățarea colonului provoacă perforații intestinale, infecții și deshidratare. Procedura de curățare a colonului pentru pierderea în greutate poate să nu fie potrivită pentru persoanele cu afecțiuni renale, boli de inimă și alte probleme medicale cronice. Discutați cu un medic despre riscurile de curățare a colonului pentru a stabili dacă este o alegere sigură pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți căuta mai multe informații despre o metodă de curățare a colonului în siguranță făcând clic pe bannerul de mai jos.

Detox Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>