Cum să verificați infertilitatea la femei

Când o femeie nu a reușit să obțină sarcina după un an, trebuie să știe cum să verifice infertilitatea. Dacă doriți să știți cum să verificați infertilitatea, discuția cu un medic și trecerea prin testele de fertilitate sunt cel mai bun mod. Cu teste de fertilitate, veți ști dacă sunteți infertil și vă pot ajuta să găsiți cauza.

Cum să verificați infertilitatea: mergeți la un medic

Nu vă putem spune exact cum să vă verificați infertilitatea, deoarece este destul de dificilă. Adesea, nu există semne de infertilitate, cu excepția cazului în care nu puteți rămâne gravidă. Singura modalitate de a ști sigur este să vă întâlniți cu un medic și să obțineți teste de fertilitate. Dacă ați încercat să rămâneți gravidă mai mult de un an și nu ați avut noroc, este o idee bună să discutați cu un medic despre testarea infertilității. Cu toate acestea, nu așteptați un an să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți anumite probleme de sănătate, cum ar fi sarcina ectopică, perioadele neregulate și erorile repetate.

Cum se verifică infertilitatea: testele de fertilitate

Dacă nu ați reușit să rămâneți gravidă într-o perioadă rezonabilă de timp, solicitați ajutor de la medicul dumneavoastră pentru teste de fertilitate. Doar medicul dumneavoastră știe cel mai bun mod de a verifica infertilitatea. Testele de fertilitate pot include:

 • Testarea ovulației.

Un kit de predicție a ovulației la domiciliu, care se găsește la domiciliu, detectează creșterea valorii hormonului luteinizant care are loc înainte de ovulație. Un test de sânge pentru progesteron – un hormon produs după ovulație – poate, de asemenea, să dovedească faptul că ovulați. Alte niveluri hormonale, cum ar fi prolactina, pot fi, de asemenea, verificate.

 • Histerosalpingografia.

În timpul histerosalpingografiei, contrastul cu raze X este injectat în uter și este făcută o radiografie pentru a detecta anomaliile din cavitatea uterină. De asemenea, testul determină dacă lichidul trece din uter și scapă din tuburile uterine. Dacă apar anomalii, probabil că veți avea nevoie de o evaluare suplimentară. În câteva femei, testul în sine poate îmbunătăți fertilitatea, posibil prin eliminarea și deschiderea trompelor uterine.

 • Testarea rezervelor ovariene.

Această testare ajută la determinarea calității și cantității de ouă disponibile pentru ovulație. Femeile cu risc de aprovizionare cu ouă sărăcită – inclusiv femei peste 35 de ani – pot prezenta această serie de teste de sânge și de imagistică.

 • Alte teste de hormoni.

Alte teste hormonale verifică nivelul hormonilor ovulativi, precum și hormonii tiroidieni și hipofizari care controlează procesele reproductive.

 • Teste de imagistică.

Ecografia pelviană privește boala uterină sau a tubului uterin. Uneori se utilizează o histerosonografie pentru a vedea detalii în interiorul uterului, care nu pot fi văzute pe ecografie obișnuită.

Tratamentul pentru infertilitatea feminină

Dacă aveți probleme de fertilitate, tratamentul pe care vi-l oferiți depinde de ceea ce cauzează problema și de ceea ce aveți la dispoziție de la grupul local de punere în aplicare clinică. Există 3 tipuri principale de tratament pentru fertilitate:

 • Medicamente
 • Proceduri chirurgicale
 • Concepția asistată – incluzând inseminarea intrauterină și fertilizarea in vitro.

Infertilitatea este o tulburare complexă, tratamentul implicând importante angajamente financiare, fizice, psihologice și de timp. Dacă ceea ce doriți este un tratament accesibil, ușor și natural de infertilitate, dar are o eficiență ridicată, atunci ar trebui să luați în considerare cartea PregnancyMiracle. PregnancyMiracle este o minunată e-carte de vindecare a infertilității de către Lisa Olson. Este, de asemenea, cea mai populară carte de sarcină din istoria internetului pentru un motiv. Mii de femei de aproape orice vârstă au răsturnat complet problemele de infertilitate pe care le aveau și le-au fost gravide în mod natural, fără medicamente, intervenții chirurgicale riscante, doar prin folosirea metodei pas cu pas descoperită clinic, științific și precis descoperită în interiorul cărții PregnancyMiracle.

 • PregnancyMiracle nu vă va spune doar cum să verificați infertilitatea; va vindeca problema infertilitatii. Vă arată exact de ce trebuie să remediați problema internă care împiedică șansele dumneavoastră de a rămâne însărcinată și apoi vă arată exact cum să faceți acest lucru.
 • PregnancyMiracle este cartea cea mai detaliată despre sarcină și infertilitate bazată pe medicina chineză veche și pe sănătatea holistică.
 • PregnancyMiracle este o soluție completă holistică care vizează eliminarea principalelor cauze ale problemelor de infertilitate și asigurarea rapidă a răbdării. Este nevoie doar de munca și persistența dvs. pentru a finaliza programul.

PregnancyMiracle va fi una dintre cele mai bune investitii pe care le-ati facut vreodata in viata voastra. Vizitați site-ul oficial PregnancyMiracle pentru a afla mai multe despre această carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>