Cum să utilizați TurmericPlus pentru a tensiunii arteriale reglementate si pierderea in greutate

Curcuma cunoscut are multe avantaje față de corpul uman. Vă vom arăta cum să utilizați TurmericPlus pentru reglarea unei tensiunii arteriale.

Este posibil să nu fi auzit de curcumina înainte, dar probabil ai auzit de turmeric, condimentul care este cel mai bine cunoscut ca ingredient în curry indian și muștar galben. Curcuma a fost mare reductor de presiune arteriale naturale si condimente cardiovasculare de ani de zile, iar culoarea galbena provine de la curcumina un antioxidant puternic si compus anti-inflamator.

Acest lucru a fost găsit pentru a reduce tensiunea arterială prin scăderea agregării plachetare în exces care apare în sânge lipicios, formatoare de cheag. În plus, cercetarea pe animale sugereaza ca aceasta poate reduce cardiomiopatie, deși mai mult de cercetare umană este necesară în populația hipertensivă pentru a confirma aceste constatari.

Pericolul tensiunii arteriale

Hipertensiunea arterială (hipertensiune arterială) poate deteriora în liniște corpul de ani de zile inainte de a dezvolta simptome. Stânga necontrolată, s-ar putea sfârși cu un handicap, o slaba calitate a vietii sau chiar un atac de cord fatal. Aproximativ jumatate din persoanele cu hipertensiune mor netratate de boli de inima legate de fluxul de sânge săraci (boală cardiacă ischemică) și o altă treime mor de accident vascular cerebral. Aici este o privire la presiunea arteriala complicatii poate provoca atunci când nu este controlată în mod eficient.

anevrismul

De-a lungul timpului, presiunea constantă a sângelui se deplasează printr-o artera slăbită poate provoca o secțiune a peretelui său pentru a mări și formează o protuberanță (un anevrism). Un anevrism poate potential ruptura si cauza hemoragii interne care pun în pericol viața. Anevrismele se pot forma în orice arteră pe tot corpul, dar acestea sunt cele mai frecvente în corpul cea mai mare artera (aortă).

Boală arterială coronariană

Boala arterelor coronare afecteaza arterele care furnizeaza sange pentru a muschiului inimii. Arterele îngustate de boala arterelor coronare nu permit sangelui sa curga liber prin artere. Atunci când sângele nu pot curge liber la inima ta, puteți experimenta dureri în piept, un atac de cord sau de ritm cardiac neregulat (aritmii).

Insuficiență renală

Tensiunea arteriala este una dintre cele mai comune cauze ale insuficienței renale. Acest lucru se datorează faptului că poate deteriora atât arterele mari care duc spre rinichi si vasele mici de sange (glomeruli) în rinichi. Deteriorarea fie o face astfel încât rinichii nu pot filtra în mod eficient deșeurile din sânge. Ca rezultat, niveluri periculoase de fluid și deșeuri pot acumula. S-ar putea necesita in cele din urma de dializa sau transplant renal.

Cum TurmericPlus reglează tensiunea arterială

Creșterea tensiunii arteriale cauzate de L-NAME a fost parțial împiedicată de piperina și curcumină, dar efectul combinației lor a fost mai puțin semnificativă. Animalele cu hipertensiune au crescut grosimea peretelui și aria secțiunii transversale a aortei, însoțită de o creștere relativă a Ptah myofibrils pozitive si scaderea elastina, colagen și conținutul de actină. Piperine a fost capabil de a reduce conținutul de myofibrils și ușoară creștere de acțiune, în timp ce Curcumina împiedicat, de asemenea, scăderea elastina. Combinația de condimente au avut efecte similare asupra morfologiei aortic ca în sine Curcumina.

Administrarea piperina sau curcumin, mai puțin combinația lor, este în măsură să prevină parțial creșterea tensiunii arteriale cauzate de administrarea cronică L-NAME. Condimentele modifica remodelarea peretelui aortei indusă de hipertensiune. Rezultatele noastre arată că administrarea independentă de curcumin este mai eficientă în prevenirea schimbărilor negative în vas de sânge morfologia care însoțesc boala hipertensivă.

În cazul în care este cel mai bun loc să-l cumpere?

TurmericPlus demonstrează că se poate reglementa in mod semnificativ tensiunea arterială. Acum este timpul să-l încercați pe corpul tau. Nu uitați să-l cumpere doar pe site-ul oficial. Ordinea on-line, de asemenea, vă oferă multe oferte cum ar fi un pachet de preț mai mic sau chiar reducerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>