Cum sa tratezi probleme de erectie pentru diabetici

Problema erecției este o problemă obișnuită pentru bărbații care suferă de diabet – dar este tratabil. Iată cum se tratează problemele de erecție pentru diabetici. Problema de erecție sau disfuncția erectilă – incapacitatea de a obține sau de a menține o erecție suficientă pentru sex – este obișnuită la bărbații care suferă de diabet, în special cei cu diabet zaharat de tip 2. Poate provoca leziuni ale nervilor și vaselor de sânge cauzate de controlul scăzut al zahărului pe termen lung. Problemele de erecție pot fi o adevărată provocare. Vă poate lăsa pe dvs. și pe partenerul dvs. să vă simțiți frustrați și descurajați. Cu toate acestea, există pași pentru a face față problemelor de erecție pentru diabetici – și pentru a-și relua viața sexuală pe drumul cel bun.

Preocupări privind problemele de erecție pentru diabetici

Toți bărbații au uneori probleme cu erecțiile, mai ales când îmbătrânesc. Dar dacă aveți diabet, sunteți de două ori mai probabil să aveți probleme de erecție și la o vârstă mai mică. Aveți probleme de erecție dacă aveți probleme cu erecționarea câte unul din patru ori. Deteriorarea arterelor și a nervilor de la controlul slab al diabetului va întrerupe fluxul sanguin la penis. De asemenea, aveți mai multe șanse de a suferi boli de inimă din cauza acestei leziuni, ceea ce încetinește fluxul sanguin către inimă. Problemele de erecție pot să vă aducă starea de spirit jos. Poate scădea stima de sine, te face deprimat și anxios în pat și provoacă stres între tine și partenerul tău.

Tratamentul problemelor de erecție pentru diabetici

Problema erecției este un eveniment comun la bărbații cu diabet zaharat. Incidența problemei de erecție crește progresiv odată cu vârsta, de la 5% la bărbații cu vârsta cuprinsă între 20 și 75% la bărbații cu vârsta peste 65 de ani. Cauza problemelor legate de erecție la bărbații cu diabet zaharat este, de obicei, legată de o scădere a alimentării cu sânge a penisului, precum și de rănirea nervilor responsabili de mecanismul de erecție. O scădere a producției de testosteron a fost, de asemenea, identificată ca fiind cauza la anumiți bărbați cu diabet zaharat. Din 1998, când sildenafilul a intrat pentru prima dată pe piață, terapia orală a fost utilizată cu succes ca tratament al problemelor de erecție pentru diabetici. Aproximativ 50% dintre bărbații cu diabet zaharat de tip 1 care încearcă raportul de droguri au îmbunătățit erecțiile, iar 60% dintre bărbații cu diabet zaharat de tip 2 fac și ei. Cu toate acestea, acest lucru lasă un procent mare de bărbați cu diabet și probleme de erecție care nu răspund la tratamentul cu medicamentul. Deci, ce se poate face pentru a trata acei bărbați care nu răspund la terapia orală?

Tratamentul real al problemelor de erectie pentru diabetici: schimbari ale stilului de viata

Modificările stilului de viață vor fi tratamentul real al problemelor de erecție pentru diabetici. Iată câteva modificări ale stilului de viață pe care le puteți face pentru a ajuta nu numai la managementul diabetului, ci și pentru a trata problemele de erecție. Poti:

  • Controlați-vă zahărul din sânge prin dieta dumneavoastră. Consumul unei diete favorabile diabetului vă va ajuta să vă controlați mai bine nivelul de zahăr din sânge și să reduceți cantitatea de leziuni vasculare și nervoase. O dietă adecvată, menită să păstreze nivelul de zahăr din sânge sub control, vă poate îmbunătăți și nivelul de energie și starea de spirit, ambele putând ajuta la reducerea problemelor de erecție.
  • Reducerea consumului de alcool. Bea mai mult de două băuturi pe zi poate afecta vasele de sânge și poate contribui la probleme de erecție. Fiind chiar ușor intoxicați poate face de asemenea dificilă realizarea unei erecții și interferența cu funcția sexuală.
  • Renunțe la fumat. Fumatul îngust vasele de sânge și scade nivelul de oxid nitric din sânge. Acest lucru scade fluxul de sânge la penis, agravând problemele de erecție.
  • Activați-vă. Nu numai că puteți adăuga exerciții regulate la rutină vă ajută să vă controlați nivelurile de zahăr din sânge, dar poate și să îmbunătățiți circulația, să reduceți nivelul de stres și să vă îmbunătățiți nivelul de energie. Toate acestea pot ajuta la combaterea problemelor de erectie.
  • Dormi mai mult. Oboseala este de multe ori de vina pentru problemele de erectie. Asigurați-vă că aveți suficient somn în fiecare noapte poate scădea problemele de erecție.
  • Mențineți nivelul de stres în jos. Stresul poate interfera cu excitarea sexuală și capacitatea dumneavoastră de a obține o erecție. Exercițiul, meditația și timpul acordat pentru a face lucrurile pe care le bucurați vă pot ajuta să vă mențineți nivelul de stres și să vă micșorați problemele de erecție.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre modalitățile de control al diabetului zaharat și de tratarea problemelor de erecție, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>