Cum sa tratezi hemoroizii acasa in mod natural

Hemoroizii sunt o condiție comună în rândul adulților care pot provoca o mare parte din durere și disconfort. Aici veți învăța cum să tratați hemoroizii acasă. Hemoroizii, numiți uneori piloți, sunt vene umflate în anus și rect. Simptomele frecvente pot include durere, mâncărime și sângerări rectale. Acestea se pot dezvolta în interiorul sau în exteriorul anusului și rectului, numite hemoroizi interni și externi, respectiv. Hemoroizii sunt o problemă extrem de frecventă. Se estimează că 75% dintre americani le experimentează la un moment dat. În timp ce ei de obicei dispar în câteva săptămâni pe cont propriu, pot provoca disconfort ușoară până la severă. Următoarea este modalitatea de a trata hemoroizii acasă.

Cum sa tratezi hemoroizii la domiciliu cu moduri naturale

Mulți oameni întreabă “Cum să tratăm hemoroizii acasă?” Există de fapt multe opțiuni de tratament pentru hemoroizi disponibile în casă. Următoarele metode pot oferi o ameliorare semnificativă a simptomelor acute ale hemoroizilor:

  • Îmbrăcămintea cu gheață poate ameliora inflamația și durerea locală, dar nu trebuie să fie plasată direct pe piele sau stinsă mai mult de 10 minute.
  • O baie de ședere, în care o persoană se află într-o cada de apă caldă timp de 10 până la 20 de minute, poate ajuta la reducerea pruritului și a iritației. Ezomi sau săruri de copt sunt adesea adăugate pentru a ajuta la ameliorarea inflamației.
  • Hazelul de vrăjitoare poate reduce sângerarea și poate preveni infecția, acționând ca un astringent. Puteți să-l dab ușor cu o minge de bumbac sau chiar adăugați o pereche de linguri la o baie sitz.
  • gelul de Aloe vera, uleiul de vitamina E și uleiul de cocos sunt remedii naturale care pot ajuta la calmarea și micșorarea hemoroizilor externi minori. Evitați cremele sau loțiunile care conțin aceste produse și optați în schimb pentru uleiul rafinat pur.

Prevenirea hemoroizilor

În afară de a învăța cum să tratați hemoroizii acasă, este, de asemenea, important să învățați cum să preveniți hemoroizii. Stilul de viață și modificările dietetice sunt cel mai bun mod de a preveni hemoroizii.

  • Încărcați pe fibră: Începeți prevenirea hemoroizilor din interior cu o dietă bogată în fibre. Umpleți plăcuța cu fructe bogate în fibre și legume, orez brun, cereale integrale și nuci. Consumul de apă este, de asemenea, foarte important.
  • Acordați-vă permisiunea de a merge: Păstrarea în pauzele de baie poate duce la constipație, ceea ce înseamnă că trebuie să vă deplasați mai mult când mergeți. Aceasta ar putea provoca presiuni în abdomen și să aducă hemoroizi. În loc să vă concentrați asupra modului de tratare a hemoroizilor, găsiți o toaletă imediat ce aveți nevoie pentru a le evita în primul rând.
  • Evitați ședința: Dacă aveți o slujbă de birou, faceți o plimbare de cinci minute cel puțin o dată pe oră pentru a elibera presiunea rectală care cauzează hemoroizii. La sala de gimnastică, evitați bicicletele staționare și leagănurile, ambele putând aplica aceeași presiune. În schimb, încercați să mergeți brusc timp de 20 până la 30 de minute pentru a încuraja funcția intestinului.
  • Băi calde: Așezați într-o cada de apă caldă care este umplută doar suficient pentru a acoperi picioarele poate ajuta la prevenirea hemoroizilor.
  • Utilizați hârtie igienică simplă: Hârtia igienică parfumată și colorată conține substanțe chimice suplimentare care pot irita zonele sensibile. Îndepărtați hârtia igienică albă, albă, nesălată sau folosiți o țesătură umedă când trebuie să ștergeți. Urmează aplicarea unui hidratant nescunoscut cu un țesut facial.
  • Ce poți purta: Oamenii pot sprijini prevenirea hemoroizilor purtând lenjerie de corp și pantaloni din bumbac, care se potrivesc, se pot respira. Aceasta poate ajuta la prevenirea iritației zonei din jurul anusului și rectului prin transpirație excesivă.

Utilizarea Venapro

Tratamentul și prevenirea hemoroizilor vor fi mai perfecte dacă utilizați, de asemenea, Venapro – un supliment natural care conține două produse diferite (pastile și pulverizare), astfel încât să tratezi cu adevărat problema din două unghiuri. Pastilele Venapro vă asigură că colonul devine sănătos și rămâne sănătos, reducând cantitatea de scaune dure provocate de un colon susținut. După cum probabil știți, scaunele dure și constipația pot determina hemoroizii dumneavoastră să aprindă ceva îngrozitor. Prin obținerea mai multor fibre în sistemul dumneavoastră, veți obține scaunele mai moi, care sunt mai aproape de modul în care natura intenționează, și, astfel, pune mai puțină presiune pe cazul dvs. activ de hemoroizi. Între timp, sprayul Venapro este menit să fie pulverizat pe corp lângă burtă și va intra în corp prin piele, va urma fluxul sanguin și va sprijini îmbunătățirea sănătății colonului în organism. Ei bine, daca vrei sa inveti mai departe cum sa tratezi hemoroizii la domiciliu folosind Venapro, clik de mai jos.

Venapro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>