Cum să tratați simptomele psoriazisului în mod natural

Simptomele psoriazisului variază în rândul persoanelor fizice. Cel mai frecvent tip de psoriazis este psoriazisul plachetar, cu semnul său ridicat, leziuni ale pielii roșii. Există multe tipuri diferite de psoriazis, incluzând psoriazisul plachetar, cuiul, scalpul, gutatul, inversul, eritrodermicul și psoriazisul pustular. Pentru majoritatea oamenilor, simptomele psoriazisului sunt ciclice. Acestea apar pentru câteva săptămâni în timpul unei erupții și apoi ușurează sau dispar pentru o vreme. Cu toate acestea, psoriazisul poate duce, de asemenea, la o serie de complicații.

Care sunt simptomele psoriazisului?

Simptomele psoriazisului pot varia în funcție de tipul de psoriazis pe care îl aveți. Cele mai frecvente 5 simptome ale psoriazisului includ:

  • Erupții cutanate sau pete de piele roșie, inflamate, adesea acoperite cu solzi vrac, de culoare argintie. În cazuri severe, plăcile se vor dezvolta și se vor îmbina într-un altul, acoperind suprafețe mari.
  • Piele torioasă, dureroasă, care poate sparge sau sângera.
  • Zone mici de sângerare în cazul în care pielea implicată este zgâriată.
  • Probleme cu unghiile și picioarele de la picioare, inclusiv decolorarea și prăjirea. Unghiile pot începe, de asemenea, să se prăbușească sau să se desprindă de patul unghiilor.
  • Placi scalp pe scalp.

Psoriazisul poate fi, de asemenea, asociat cu artrita psoriazică, care cauzează articulații umflate, umflate. Între 10% și 30% dintre persoanele cu psoriazis au, de asemenea, această afecțiune dureroasă.

Cauza psoriazisului

Psoriazisul apare când celulele pielii sunt înlocuite mai repede decât de obicei. Nu se știe exact de ce se întâmplă acest lucru, dar cercetările sugerează că este cauzată de o problemă cu sistemul imunitar. Corpul tau produce celule de piele noi in stratul cel mai adanc de piele. Aceste celule ale pielii se deplasează treptat prin straturile de piele până când ajung la nivelul cel mai îndepărtat. Apoi mor și se îndepărtează. Întregul proces durează în mod normal aproximativ 3 până la 4 săptămâni. La persoanele cu psoriazis, acest proces durează aproximativ 3-7 zile. Ca urmare, celulele care nu sunt pe deplin mature se acumulează rapid pe suprafața pielii, provocând patch-uri roșii, fulgi, cruste, acoperite cu cântare argintii.

Tratarea simptomelor psoriazisului în mod natural

Se spune adesea că nu există nici un tratament pentru psoriazis. Cu toate acestea, unele tratamente naturale pot ameliora simptomele psoriazisului și pot preveni apariția de patch-uri cutanate. În majoritatea cazurilor, tratamentul principal utilizat va fi un tratament topic. Tratamentele topice sunt cremele sau unguentele aplicate pe piele. Revitol Dermasis Psoriasis Cream este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare tratamente anti-psoriazis de pe piață astăzi, conform numeroaselor recenzii ale clienților și studiilor de cercetare. Crema se remarcă din multe altele din mai multe motive, cea mai notabilă fiind eficacitatea cremei în eliminarea simptomelor psoriazisului. Revitol Dermasis Psoriasis Cream este o formulă naturală compusă din mai multe ingrediente, inclusiv;

  • Ulei de palmier – pentru a pătrunde în piele, asigurând un strat subțire de protecție.
  • Acetat de vitamina E – un antioxidant puternic care mărește umezeala stratului exterior al pielii și poate oferi protecție împotriva daunelor ultra violete.
  • Melaleuca alternifolia – cunoscută pentru a opri mâncărimea și pielea iritată, pentru a controla scalarea și degresarea și alte simptome și pentru a umple și hidrateze pielea.
  • Acid salicilic – vital pentru stimularea eliminării stratului de celule moarte ale pielii care acoperă leziunile roșii asociate cu psoriazisul.

Combinația de ingrediente din formulare este dovedită în eficacitatea împotriva psoriazisului. Rezultatul final – o cremă foarte puternică capabilă să elimine cântarele care au fost prezente pe piele de ani de zile. Revitol Dermasis Psoriasis Cream funcționează perfect pentru cazuri ușoare, moderate și grave și, fiind complet natural, este complet sigur. Asigurați-vă că ați achiziționat produsul autentic prin achiziționarea pe site-ul oficial Revitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>