Cum să tratați simptomele disfuncției erectile

Simptomele disfuncției erectile pot diferi de la o persoană la alta. Un om poate lua erectie pentru perioade scurte de timp, in timp ce un alt om nu poate realiza erectie deloc. Totuși, cheia pentru recuperarea de la disfuncția erectilă este recunoașterea semnelor și simptomelor de avertizare timpurie și obținerea rapidă de ajutor. Nu așteptați să discutați cu medicul despre ceea ce întâmpinați. Există opțiuni de tratament disponibile pentru dvs. Medicul dvs. va exclude dacă simptomele disfuncției erectile se datorează unei afecțiuni medicale de bază și vor discuta despre modul de acțiune adecvat și pașii următori pentru dumneavoastră.

6 simptome comune ale disfuncției erectile

Cele șase simptome cele mai frecvente disfuncții erectile sunt:

  1. Dificultate în obținerea unei erecții.
  2. Erecții mai moi.
  3. Erecții care nu durează suficient timp pentru sexul “satisfăcător”.
  4. Modificarea unghiului erecției.
  5. Erecții mai puțin obositoare.
  6. Sensibilitate redusă a penisului.

Disfuncția erectilă nu înseamnă doar că nu este capabilă să realizați o erecție. De multe ori bărbații pot obține o erecție și încă suferă de unele dintre simptomele disfuncției erectile. Disfuncția erectilă se referă mai mult la incapacitatea de a obține și a menține o erecție suficient de puternică pentru a avea un sex “satisfăcător”. Satisfacția este cuvântul cheie din această definiție. Și cuprinde foarte mult.

Ce cauzează disfuncția erectilă?

Mulți factori diferiți care afectează sistemul vascular, sistemul nervos și sistemul endocrin pot cauza sau pot contribui la disfuncția erectilă. Deși aveți mai multe șanse de a dezvolta disfuncție erectilă în timp ce îmbătrâniți, îmbătrânirea nu cauzează disfuncție erectilă. Disfuncția erectilă poate fi tratată la orice vârstă. Barbatii care sufera de diabet sunt de doua pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte simptome de disfunctie erectila decat barbatii care nu au diabet. Disfuncția erectilă poate fi, de asemenea, un efect secundar al multor medicamente comune, cum ar fi medicamentele pentru tensiunea arterială, antiandrogenii și antidepresivele. Factorii psihologici sau emoționali pot agrava disfuncția erectilă. Puteți dezvolta disfuncție erectilă dacă aveți teama de insuficiență sexuală, anxietate, depresie, stima de sine scăzută și stres.

Tratarea simptomelor disfuncției erectile

Nu există un tratament pentru toate tipurile de disfuncție erectilă. Cauzele simptomelor disfuncției erectile variază, ceea ce înseamnă că este posibil să aveți nevoie să dezvoltați o abordare multiplă a planului de tratament. Lucrați cu medicul dvs. pentru a vă oferi cel mai bun tratament pentru dvs. Posibilele simptome ale disfuncției erectile includ:

  • Modificări ale stilului de viață. Pierde greutate, exerciti regulat, gestionati conditiile medicale, opriti fumatul si evitati consumul de alcool si droguri ilicite.
  • Consiliere. Căutați tratament pentru anxietate, depresie și alte probleme de sănătate mintală. Dacă întâmpinați dificultăți de relaționare, luați în considerare consilierea cuplurilor.
  • Medicamente cu prescripție. Dacă este necesar, medicul dumneavoastră poate prescrie medicamente pe cale orală, cum ar fi Cialis și Levitra. Discutați toate îngrijorările sau condițiile de sănătate pe care le aveți cu medicul înainte de a lua medicamente pentru disfuncția erectilă.
  • Luarea suplimentelor. Unele suplimente s-au dovedit a trata simptomele disfuncției erectile. Asigurați-vă că obțineți suplimente de înaltă calitate obținute din ingrediente naturale care nu vă vor pune sănătatea în pericol.

Dacă suferiți de disfuncție erectilă, există ajutor. Nu mai așteptați pentru a discuta simptomele și preocupările cu medicul dumneavoastră pentru a vă ajuta să aflați cauza disfuncției dumneavoastră erectile. Apoi, lucrați la opțiunile de tratament care vă vor face din nou să reveniți la vechiul vostru. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să obțineți mai multe informații despre tratamentul disfuncției erectile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>