Cum să tratați simptomele de extindere a prostatei

Gravitatea simptomelor de extindere a prostatei la oameni variază, dar simptomele tind să se înrăutățească treptat în timp, dacă nu sunt tratate corespunzător. Extinderea prostatei – numită și hiperplazia prostatică benignă – este o condiție comună, pe măsură ce bărbații îmbătrânesc. Această condiție este frecventă la bărbații cu vârsta peste 50 de ani. La vârsta de 60 de ani, peste jumătate dintre bărbați au extinderea prostatei; până la 85 de ani, numărul urcă la 90%. Dacă începeți să faceți o excursie enervantă la baie în fiecare noapte, câteodată o dată sau de două ori pe timp de noapte, acesta poate fi primul semn al unei prostate mărită. Alte simptome de extindere a prostatei pot include probleme de pornire a unui curent de urină și scurgeri. Și, ca și părul cenușiu, o prostată mărită este un produs natural de îmbătrânire. Problema este că băile de noapte pe timpul nopții devin din ce în ce mai frecvente – în cele din urmă, se îndreaptă spre rutina zilnică.

Cauzele extinderii prostatei

Cauza reală a extinderii prostatei nu este cunoscută. Factorii legați de îmbătrânire și modificări ale celulelor testiculelor pot avea un rol în creșterea glandei, precum și la nivelurile de testosteron. Bărbații care au eliminat testiculele lor la o vârstă fragedă (de exemplu, ca urmare a cancerului testicular) nu dezvoltă extinderea prostatei. De asemenea, dacă testiculele sunt îndepărtate după ce un bărbat dezvoltă mărirea prostatei, prostata începe să se micșoreze. Unele fapte despre extinderea prostatei:

 • Probabilitatea de a dezvolta o prostată mărită crește odată cu vârsta.
 • Extinderea prostatei este atât de comună încât sa spus că toți oamenii vor avea o prostată mărită dacă trăiesc suficient de mult.
 • O cantitate mică de mărire a prostatei este prezentă la mulți bărbați cu vârsta peste 40 de ani. Mai mult de 90% dintre bărbații cu vârsta peste 80 de ani au această afecțiune.
 • Nu au fost identificați factori de risc, cu excepția testiculelor care funcționează normal.

Simptome comune de extindere a prostatei

Extinderea prostatei afectează în mod direct capacitatea omului de a urina. Cele mai frecvente simptome de extindere a prostatei includ:

 • Trebuie să urinați frecvent sau urgent.
 • Frecvență crescută de urinare pe timp de noapte.
 • Dificultăți la pornirea urinării.
 • Un flux urinar slab sau un flux care se oprește și începe.
 • Dribbling la sfârșitul urinării.
 • Incapacitatea de a goli complet vezica.

Extinderea prostatei poate provoca, de asemenea, probleme sexuale. Gravitatea oricărei probleme sexuale variază în funcție de starea de prostată. Unele probleme sexuale comune sunt:

 • Probleme de menținere a erecției.
 • Disfuncție erectilă.
 • Scăderea libidoului.
 • Reducerea satisfacției sexuale.

Tratamentul pentru simptomele de extindere a prostatei

O serie de tratamente pot ameliora simptomele de extindere a prostatei – medicamente, proceduri de birou minim invazive și intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, suntem aici pentru a vă oferi ceva diferit, și anume ProstaSURE. ProstaSURE nu este medicament, dar este un supliment alimentar natural, conceput special pentru a ajuta la susținerea funcției sănătoase a prostatei masculine fără efecte secundare. Acest produs previne și atenuează simptomele comune ale măririi prostatei, cum ar fi urinarea frecventă, dificultatea de a începe urinarea și fluxul urinar slab. Îmbunătățește circulația sângelui și împiedică creșterea microorganismelor patogene în prostată. ProstaSURE este compus dintr-o sursă vibrantă de diferite ingrediente active, care lucrează împreună pentru a contribui la promovarea sănătății prostatei. Ingredientul central este extractul de usturoi pur, care este o esență de curățare și revigorare cunoscută pentru proprietățile sale de combatere a bacteriilor. Acest supliment alimentar este impus cu o întreagă gamă de micronutrienți sub formă de vitamine și minerale utile. Acestea ajută la susținerea nutriției și oferă beneficii interne sistemului dvs. Începeți primul pas pentru tratarea simptomelor de extindere a prostatei cu ProstaSURE făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>