Cum să selectați cel mai bun supliment de niacină

Pentru a vă ajuta să găsiți un produs bun, am făcut cercetări și am ales cel mai bun supliment de niacin de pe piață chiar acum. Niacina, de asemenea, denumită în mod obișnuit vitamina B3, este unul dintre substanțele nutritive esențiale ale omului. Surse dietetice de carne de vită, pește și păsări de curte și alimente fortificate cum ar fi cerealele și pâinea. De asemenea, organismul poate sintetiza niacina folosind triptofan. Insuficiența niacinei în organism rezultă dintr-o boală cunoscută sub numele de pellagra. Condiția se manifestă prin inflamarea pielii (în special a părților expuse la lumina soarelui), a leziunilor la nivelul gurii, a diareii, a demenței și, eventual, a decesului. Niacinul este utilizat pentru scăderea lipoproteinelor cu densitate scăzută, a trigliceridelor și pentru creșterea lipoproteinelor cu densitate ridicată. Prin urmare, suplimentele imbunatatesc riscul bolilor cardiovasculare. Pentru persoanele care au suferit deja un atac de cord, suplimentele pentru un pericol mai mic de atac cardiac ulterior. Cu toate acestea, nu toate articolele bonus sunt pe piață sunt create egale. Dacă doriți să găsiți cel mai bun supliment de niacină, citiți mai departe!

Motive pentru a lua cele mai bune supliment de niacina

Studiile au arătat că suplimentele de niacin pot spori nivelurile de colesterol bun și trigliceride mai scăzute, sau mai bine decât unele medicamente aprobate de specialiști. Mai mult decât atât, reduc în mod necorespunzător colesterolul rău repulsiv. În orice caz, niacinul este foarte convingător ca tratamentul cu colesterol la estimări foarte ridicate. Cu toate acestea, nu vă tratați cu suplimente. Trebuie să utilizați numai cel mai bun supliment de niacină. Suplimentele de niacin au diferite circumstanțe favorabile. S-a dovedit că diminuează ateroscleroza. În plus, acesta este un tratament pentru certificarea de pellagra de către FDA. Niacina sa concentrat mai mult pe tratarea altor probleme de sănătate. Unele cercetări arată că pot reduce riscul de boală Alzheimer, osteoartrită și diabet.

Nu toate suplimentele de niacin sunt create egale

Medicamentele de tip over-the-counter pot varia în funcție de concentrație și pot conține alte vitamine, minerale și ierburi. Este foarte important să vă uitați la eticheta producătorului de pe flacon cu privire la instrucțiunile privind modul de consumare a produselor și a altor ingrediente, economisiți niște bani. De asemenea, furnizorul dvs. de asistență medicală vă poate ajuta să determinați cel mai bun supliment de niacin de pe piață.

Care este cel mai bun supliment de niacină?

Niacin Max este, fără îndoială, cel mai bun supliment de niacină de pe piață astăzi. Acest supliment este compus numai din 1 ingredient activ, și anume 75 de miligrame de vitamină B3 sau niacină sub formă pură. Datorită tehnologiei sale unice de încapsulare lipozomale, Niacin Max este capabil să îndeplinească alte produse similare. Gradul de eficiență al acesteia este de 45 de ori mai eficace decât o pilulă obișnuită de 100 mg. Pentru a obține rezultate optime, trebuie să luați suplimente conform recomandărilor producătorilor. În caz contrar, nu este posibilă realizarea completă a niacinei în sânge. Avantajele Niacin Max:

  • Vă crește nivelul de energie.
  • Îmbunătățește fluxul sanguin în organism.
  • Oferă beneficii pentru sănătate.
  • Vă ajută să construiți un corp fizic dorit.

Niacin Max Cum să luați

Luați Niacin Max o dată pe zi, primul lucru dimineața pe stomacul gol. Veți obține cele mai bune rezultate de la Niacin Max dacă faceți 3-5 ore de exerciții fizice după ce ați luat-o. Pentru a obține mai mult decât avantaje de la Niacin Max, puteți alege să luați oa doua doză de 3-4 ore înainte de a vă culca. Vă recomandăm acest lucru dacă faceți exerciții de cel puțin cinci ori pe săptămână. Rețineți că Niacin Max este mai eficient decât o pilulă obișnuită de 100 mg. Vizitați site-ul oficial pentru a afla lucrurile minunate ale acestui nou supliment pentru niacină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>