Cum să scapi rapid în greutate în 2 săptămâni

Deci, aveți un eveniment major care va apărea în două săptămâni. Dacă doriți să pierdeți rapid în greutate în 2 săptămâni și să arătați slabi, atunci trebuie să urmați un plan eficient. Pierderea rapidă în greutate în 2 săptămâni se reduce la un singur lucru simplu: un deficit caloric. În esență, asta înseamnă să arzi mai multe calorii decât consumi. Puteți face asta prin reducerea caloriilor din dieta dvs. sau prin exercitarea mai multor sau a unei combinații a ambelor. Întrucât vă confruntați cu un termen limită, este posibil să credeți că alimentația cu accidente și petrecerea de ore pe zi la sală vă va ajuta să creați un deficit și mai mare și astfel să pierdeți mai mult în greutate. Și deși acest lucru poate fi adevărat pe termen scurt, poate rezulta recâștigarea greutății pe care ați pierdut-o. De asemenea, poate fi în detrimentul eforturilor viitoare de pierdere în greutate și sănătății generale. Iată 5 sfaturi mai inteligente pe care ar trebui să le urmați pentru a obține o pierdere rapidă în greutate rapidă în 2 săptămâni.

Cinci sfaturi pentru a vă ajuta să pierdeți rapid în greutate în 2 săptămâni

Pierderea rapidă în greutate în 2 săptămâni este un obiectiv foarte realist. Urmând aceste sfaturi, puteți pierde chiar și 10 kilograme în siguranță în 2 săptămâni.

  1. Urmați o dietă cu conținut scăzut de calorii: Reducerea caloriilor este esențială pentru pierderea în greutate. Dacă cineva consumă mai puține calorii pe zi decât folosește corpul său, va pierde în greutate. Majoritatea experților recomandă ca o persoană să nu mănânce mai puțin de 1200 de calorii pe zi atunci când încearcă să slăbească.
  2. Mănâncă mai puține carbohidrați: Puteți pierde câteva kilograme urmând o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați doar pentru câteva zile. De fapt, multe cercetări au arătat că o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați este un mod foarte eficient de a pierde în greutate și de a îmbunătăți sănătatea. O scădere pe termen scurt a aportului de carbohidrați poate reduce, de asemenea, greutatea apei și balonarea.
  3. Adăugați proteine ​​slabe: Asigurați-vă că mâncați o mulțime de proteine ​​poate ajuta la reducerea poftei de mâncare și mai mult în timp, stimulându-vă metabolismul. Încercați să eliminați sau să reduceți drastic toate carbohidrații și amidonul din amidon timp de două săptămâni. Înlocuiți-le cu legume cu conținut scăzut de carbohidrați, crescând în același timp aportul de ouă, carne slabă și pește.
  4. Mișcați-vă mai mult: Simpla mișcare în jurul mai mult poate ajuta la arderea caloriilor, iar arderea mai multor calorii poate ajuta o persoană să piardă în greutate suplimentară într-o săptămână. Modalitățile de a adăuga mai multă mișcare rutinelor de zi cu zi includ parcarea mai departe de ușă, luarea pauzelor de mers de 5 până la 15 minute și luarea scărilor.
  5. Încercați cardio cu intensitate ridicată: exercițiile cardio cu intensitate ridicată sunt eficiente pentru pierderea în greutate la unele persoane. Este o metodă de antrenament pe intervale în care oamenii combină perioade de exercițiu intens cu perioade de odihnă.

Luând supliment pentru pierderea rapidă în greutate în 2 săptămâni

Sfat suplimentar pentru a obține o pierdere rapidă în greutate în 2 săptămâni include suplimentarea cu PhenQ. PhenQ este un supliment alimentar care este format din ingrediente naturale care ajută corpul tău să înceapă să ardă acele grăsimi suplimentare de care încercai foarte greu să scapi. Când începeți cu PhenQ veți obține câteva ingrediente puternice care vă pot ajuta să promovați o scădere semnificativă în greutate. Aceste ingrediente includ carbonat de calciu, cofeină anhidră, L-carnitină tartrat, α-LACYS RESET®, nopal, extract de piperină, picolinat de crom și extract de capsicum. Cu PhenQ vă puteți aștepta:

  • Pierdere rapidă în greutate de 2 până la 5 lire pe săptămână.
  • Creșterea nivelului de energie.
  • Pofta de mâncare redusă.
  • Să te simți fericit și bine cu tine însuți.

În combinație cu dieta și exercițiile potrivite, PhenQ este ceea ce aveți nevoie pentru pierderea în greutate rapidă și sigură în 2 săptămâni. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>