Cum să scapi de hemoroizi fără intervenție chirurgicală

Puteți să scăpați de hemoroizi fără intervenții chirurgicale sau chiar cu proceduri pe care medicul le poate face în birou. Începeți cu modificări ale stilului de viață și supliment natural. Hemoroizii sunt un tip foarte frecvent de afecțiune care afectează o zonă din jurul anusului. Se estimează că până când oamenii vor atinge vârsta de 50 de ani, jumătate dintre ei ar fi trebuit să facă față disconfortului de mâncărime și sângerări ale anusului sau rectului care semnalează prezența hemoroizilor. O întrebare foarte frecventă este dacă toată lumea cu hemoroizi are nevoie de intervenții chirurgicale. Și adevărul este că doar o minoritate de pacienți au nevoie de intervenții chirurgicale pentru hemoroizi. De multe ori, oamenii sunt de fapt capabili să trateze hemoroizii fără intervenție chirurgicală.

Cheia pentru tratarea hemoroizilor fără intervenție chirurgicală

Evitarea constipației este adesea cheia pentru tratarea hemoroizilor fără intervenție chirurgicală. Dieta simplă și modificările stilului de viață pot ajuta la reducerea simptomelor hemoroizilor. Consumul de dietă bogată în fibre poate ajuta scaunele să devină mai moi și mai ușor de trecut, reducând nevoia de tulpină în timpul mișcărilor intestinale. Fibrele se găsesc în fructe, legume, cereale integrale, fasole, nuci și semințe. Femeile adulte trebuie să mănânce cel puțin 25 de grame de fibre în fiecare zi, iar bărbații adulți trebuie să mănânce cel puțin 38 de grame. Când adăugați fibre în dieta dvs., mergeți încet pentru a evita problemele cu gazele în exces. Dacă aveți dificultăți în obținerea unei cantități suficiente de fibre în dieta dvs., puteți să luați și un supliment util precum Venapro.

Acasă remedii pentru tratarea hemoroizilor fără intervenție chirurgicală

Există șase remedii de origine care sunt sugerate pentru tratarea hemoroizilor. Acestea sunt:

  • Baie Sitz – Luați o baie de două sau trei ori pe zi timp de 15-20 de minute. Stați în apă caldă, acoperind doar șoldurile și fesele. Acest lucru poate ajuta la reducerea pruritului si a iritatii.
  • Oțet de cidru de mere – Acesta este unul dintre cele mai populare tratamente naturale pentru hemoroizi. O minge de bumbac sau o hârtie igienică este înmuiată în oțet de cidru de mere și apoi aplicată pe zona hemoroizilor. Acest proces se repetă până când inflamația și simptomele dispar. Alternativ, oțetul de cidru de mere (aproximativ o jumătate de cană) ar putea fi aplicat la o baie de sitz.
  • Luați în mod adecvat produse alimentare bogate în fibre – Este cel mai bun lucru pentru hemoroizi: o dietă bogată în alimente bogate în fibre și cu puține alimente procesate. Mâncați mai ales legume, fructe, nuci și cereale integrale pentru a evita constipația.
  • Luați o mulțime de fluide – beți șapte până la opt pahare de apă în fiecare zi, cel puțin o jumătate de galon total. Dacă sunteți foarte activ sau dacă trăiți într-un climat fierbinte, este posibil să aveți nevoie și de mai mult.
  • Nu stați, ghemuiți! – Șederea în jos pentru a trece scaunele pune multă presiune asupra rectului. În timp ce stați ghemuit se îndreaptă și relaxează rectul. Acest lucru este în cea mai mare parte trecute cu vederea ca toalete moderne sunt concepute pentru ședințe, mai degrabă decât ghemuit.
  • Să mențină rutina zilnică activă – Un stil de viață sedentar poate duce rapid la apariția unei supraponderale a unui individ și poate duce la o scădere rapidă a sănătății fizice. Odată ce începeți să vă exercitați, reactivați tractul digestiv, pierdeți greutatea și problemele tind să dispară.

Supliment natural pentru a ajuta

Deși există multe tipuri de suplimente destinate tratării hemoroizilor, nu toate funcționează foarte bine. Cu toate acestea, există Venapro – un alt tip de supliment care atacă rădăcina problemei și nu doar ca un relaxant. Venapro este un remediu homeopat conceput pentru a vindeca hemoroizii fără intervenție chirurgicală. Ingredientele naturale din Venapro ajută la tratarea hemoroizilor mai degrabă decât la amorțirea durerii. Venapro poate vindeca atat hemoroizii interni cat si externi. Începe să lucreze prin amorțirea durerii și curativ treptat hemoroizii. Venapro a fost dovedit clinic și există mii de clienți care au beneficiat de acest produs. Dacă doriți, de asemenea, să beneficiați de Venapro, mergeți pe site-ul oficial și faceți comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>