Cum să realizați pierderea de grăsimi cu dietă și exerciții fizice

Există multe modalități de a pierde rapid o mulțime de grăsimi corporale. Și în acest articol, veți învăța cum să realizați pierderea de grăsimi cu dietă și exerciții fizice. Majoritatea dietelor vă vor face foame și nemulțumite. Dacă nu aveți voință de fier, atunci foametea vă va face să renunțați rapid la planurile de dietă. Din fericire, planul special de dietă evidențiat aici va:

 • Reduceți semnificativ apetitul.
 • Să vă pierdeți rapid greutatea, fără foame.
 • Îmbunătățiți sănătatea metabolică în același timp.

Iată cum se poate obține pierderea de grăsimi cu dietă și exerciții fizice.

Modalitati de realizare a pierderii de grasime prin dieta si exercitii fizice

Vă sugerăm să vă bazați călătoria pentru pierderea de grăsimi pe un plan de dietă cu conținut scăzut de calorii. Este definit ca consumând doar 800 – 1200 de calorii pe zi. Scopul limitării caloriilor zilnice este să pierdeți în greutate cât mai curând posibil – iar analiza studiului spune că funcționează eficient, păstrând în același timp cât mai multă masa musculară slabă. Iată câteva modalități de a obține pierderea de grăsimi cu dietă și exerciții fizice.

 • Tăiați înapoi pe zaharuri și amidonuri.

Cea mai importantă parte este reducerea zahărului și amidonului (carbohidraților). Când faceți acest lucru, nivelurile de foame se diminuează și veți ajunge să consumați mult mai puține calorii. Acum, în loc de arderea carbohidraților pentru energie, corpul dumneavoastră începe să alimenteze din grăsimile depozitate. Un alt beneficiu al tăierii carbohidraților este acela că scade nivelul de insulină, determinând rinichii să scurgă exces de sodiu și apă din corp. Aceasta reduce balonul și greutatea inutilă a apei. Deoarece organismul dumneavoastră are nevoie de carbohidrați, atunci ar trebui să alegeți cele mai bune opțiuni pentru carbohidrați, care includ cartofii dulci, țigle, fasole, porumb, orez brun, fulgi de ovăz și produse din cereale integrale.

 • Consumați proteine, grăsimi și legume bune.

Fiecare dintre mese trebuie să includă o sursă de proteine, o sursă de grăsime și legume cu conținut scăzut de carbohidrați. Bună proteine ​​vine în mai multe forme: carne slabă roșie, carne de pui (fără piele), curcan, pește și lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Ele sunt doar începutul unor proteine ​​bune. Nu vă fie frică să mâncați ouă întregi, deoarece majoritatea substanțelor nutritive sunt în gălbenuș. Evitați carnea prelucrată, carnea bogată în grăsimi și laptele integral cu grăsime. Între timp, unele grăsimi bune includ pește de apă rece, brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi, semințe de floarea-soarelui, nuci, migdale, unt de arahide, ulei de măsline, ulei de canola, ulei de șofrănel. Pentru alimente cu conținut scăzut de carbohidrați, legumele sunt cele mai bune (acestea sunt carbohidrați fibroși). Căpșunile, bananele, perele, grapefruitul și merele sunt, de asemenea, alegeri grozave ale alimentelor cu conținut scăzut de carbohidrați.

 • Instruirea în greutate și cardio.

Un mod in care poti pierde rapid grasimea corporala este mentinerea metabolismului ridicat. Puteți să-l păstrați înalt făcând cardio și făcând exerciții de forță care vă ajută să construiți mai multă masă musculară. Muschii consumă o mulțime de energie, deci doriți să luați măsuri pentru a construi mai multe dintre ele. Vestea minunată este că cu cât creșteți mai mult metabolismul, cu atât mai multă grăsime va arde corpul dumneavoastră, nu numai când exerciți, ci și după aceea! Ardeți grăsimea corporală atunci când lucrați afară și continuați să o ardeți la o viteză mai mare decât în ​​mod normal câteva ore după aceea. Un amestec de formare de forță și cardio poate ajuta la pierderea de grăsime.

Adăugarea suplimentului la planul dvs. de dietă: este necesar?

Pierderea de grasime a corpului nu este de fapt doar pentru a pune un blocaj pe dieta ta sau exercițiu ore și ore în sala de gimnastică, dar este, de asemenea, de fapt, mai mult de atât. Inițial, procesul vă cere să aduceți modificări ale stilului de viață care includ un model de dietă sănătoasă și o activitate fizică. Apoi, trebuie să luați un supliment de înaltă calitate, cum ar fi PhenQ, care vizează în principal starea dumneavoastră de spirit. Deci nu va fi greu să rămâi pe pistă. Vorbind despre PhenQ, este unul dintre cele mai recomandate suplimente alimentare pentru bărbați și femei. Acest produs este o soluție pentru obezitate pe care oamenii pot conta cu adevărat. PhenQ conține ingrediente sigure și naturale care includ furmarat de L-carnitină, capsicum, piperină, niacin, cofeină, nopal, picolinat de crom și carbonat de calciu. Iată câteva dintre avantajele PhenQ:

 • Îmbunătățirea dispoziției.
 • Închideți producția de grăsimi.
 • O energie mai bună.
 • Suprimarea apetitului.
 • Arderea grasimii.

Dacă doriți să obțineți informații mai detaliate despre acest supliment alimentar, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>