Cum să rămâneți însărcinată în 2 luni în mod natural

Pentru a vă ajuta în stadiul călătoriei dvs. pe perioada sarcinii, am pus împreună câteva sfaturi utile despre cum să rămâneți însărcinată în decurs de 2 luni în mod natural. În funcție de vârsta dvs., aveți aproximativ 40% șanse să rămâneți gravidă în termen de două luni de la a avea sex neprotejat. Dacă doriți să primiți un nou pachet de bucurie pentru familia dvs., există o serie de moduri naturale care vă pot crește fertilitatea. În acest articol veți găsi câțiva pași pentru a rămâne gravidă în termen de 2 luni.

3 modalități de a rămâne gravidă în termen de 2 luni

Nu aveți control complet asupra duratei de viață a copilului. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le aveți control asupra a ceea ce poate ajuta la creșterea probabilității de a rămâne gravidă rapid. Dacă sunteți gata să vă concepeți, urmați aceste 3 modalități de a rămâne gravidă în termen de 2 luni.

  • Obțineți dreptul de sincronizare.

Există doar șase zile pe lună când este posibil ca sexul să aibă ca rezultat o sarcină: cele cinci zile care duc la ovulație și ziua ovulației în sine. Poți să faci sex în fiecare zi sau în fiecare zi în timpul ferestrei fertile – șansele de sarcină sunt în esență aceleași, așa că fă ce e cel mai bine pentru tine și partenerul tău. Dacă nu aveți timp să aveți relații sexuale în întreaga fereastră fertilă, încercați să atingeți cel puțin cu o zi înainte sau cu două zile înainte de ovulație. Sexul din acele zile oferă cele mai mari șanse de concepție.

  • Cunoașteți când ovulați.

Cum obtineti calendarul corect? Trebuie să știți când ovulați și asigurați-vă că aveți sex în ultimele câteva zile. Cu toate acestea, doar 30% dintre femei au o fereastră fertilă care se află în intervalul de timp specificat de orientările clinice – adică între zilele 10 și 17 ale ciclului. Unele femei își încep mai devreme fereastra fertilă, iar altele o pornesc mai târziu. În plus, fereastra fertilă poate varia de la o lună la alta pentru aceeași femeie. Există modalități mai precise de a găsi fereastra fertilă decât să vă bazați pe aplicațiile calendarului de fertilitate. Monitorizarea mucoaselor cervicale și testele de ovulație vă pot oferi informații pe care organismul dumneavoastră le pregătește pentru ovulație.

  • Luați în considerare oprirea contracepției înainte de timp.

Opriți mai devreme metoda de control al nașterii. Îndepărtați-vă prescripția cu câteva luni înainte de a începe să încercați să vă concepeți. Acest lucru este valabil și pentru alte forme de control al contraceptivelor hormonale. Ar trebui să încetați să faceți vaccinuri injectabile de progesteron timp de nouă luni înainte de a dori să încercați să rămâneți însărcinată. După ce ați folosit controlul nașterilor pentru o perioadă de timp, este posibil ca organismul dumneavoastră să ia câteva cicluri pentru a începe să ovuleze în mod regulat și să fie pregătit pentru sarcină. În plus, acest lucru vă oferă timp pentru a urmări ciclul dvs. pentru a afla exact când ovulați, ceea ce reprezintă cheia pentru momentul în care copilul dumneavoastră se ocupă. Odată ce nu mai folosiți controlul contra nașterii, puteți rămâne însărcinată oricând!

Un alt sfat important: cunoașteți cea mai bună poziție pentru sex

Lie pe spate după sex. Deoarece vaginul se înclină în mod natural în jos, odihnindu-vă pe spate după ce sexul permite spermatozoizilor să piscină acolo, ceea ce le conferă un avantaj în înot față de oul dumneavoastră. Faceți sex înainte de culcare. Deși unele surse afirmă că numărul de spermatozoizi este mai mare în dimineața, adevărul este că nu există timp optim pentru a face sex. Cu toate acestea, acest lucru înainte de culcare este o modalitate ușoară de a vă asigura că rămâneți pe spate după aceea. În timp ce nu există o singură poziție sexuală care să fie cea mai bună pentru a face copilul, rămâi la locul în care te vei întinde pe spate când se va termina.

Un medicament chinez vă ajută să rămâneți gravidă în termen de 2 luni

PregnancyMiracle este o carte prezentată de Lisa Olson, care este cercetător în medicină chineză, specialist în sănătate și nutriție, consultant în domeniul sănătății. Ideile esențiale discutate în carte sunt:

  • Dieta miraculoasă: autorul a stabilit cel puțin 10 diete diferite care au un rol puternic în inducerea / sprijinirea sistemului reproductiv al femeilor pe care le-a tratat.
  • 5 pasi pentru a concepe: După ce au fost inspirați de medicamentele antice chinezești, acești 5 pași s-au dovedit a ajuta femeile să își depășească problemele de fertilitate și să rămână însărcinați în câteva luni după ce au urmat acești pași!
  • Tactici de respirație: Lisa Olson a propus două practici diferite de inhalare și expirare, care sunt foarte fructuoase în întinerirea dezechilibrului hormonal în organism, care vă conduc spre o sarcină normală și un copil sănătos.
  • Supliment secret: De asemenea, ea expune suplimentele sale super-secrete care se răspândesc în întregul corp și se ocupă de toate aceste probleme hormonale, precum și de problemele de infertilitate.

Ați luat multe medicamente și ați încercat tratamente diferite, sperând să rămâneți însărcinată, dar fără succes? Dacă este da, atunci trebuie să vizitați site-ul oficial PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>