Cum să rămâneți gravidă ușor

Dacă speri să concepi, nu te baza pe noroc. Știți cum să rămâneți gravidă – începând cu predicția ovulației și faceți și nu faceți pentru a maximiza fertilitatea. Dacă vă gândiți să aveți un copil, probabil v-ați întrebat cât va dura pentru a rămâne însărcinată, când să faceți sex și cât de des. Unele cupluri par să rămână însărcinate pur și simplu vorbind despre asta. Pentru alții, este nevoie de timp. Dacă căutați sfaturi despre cum să rămâneți gravidă, iată ce trebuie să știți.

3 sfaturi despre cum să rămâi gravidă cu ușurință

Dacă sunteți nerăbdători să rămâneți gravidă, puteți lua câteva sfaturi pentru a face „încercarea” mai eficientă. Iată cum să rămâneți gravidă ușor.

  • 1: Opriți administrarea pilulelor anticonceptionale pentru a rămâne însărcinată.

Este posibil ca unele femei să fi luat pilula anticonceptională înainte de a încerca să rămână însărcinate. După oprirea pilulelor anticoncepționale, sunt îngrijorați că nu pot rămâne însărcinate imediat. Cât timp durează pentru a reduce efectele medicamentelor contra controlului nașterii? De fapt, este posibil să rămâneți gravidă imediat după oprirea pilulei – imediat ce hormonii pilulului vor fi în afara sistemului dvs., deși poate dura câteva luni înainte ca ovulația să înceapă din nou normal. Este sigur să concepiți imediat după ce încetați să luați pilula? Da. Femeile care concep imediat după oprirea pastilei sunt la fel de probabil să aibă un copil sănătos ca femeile care au așteptat câteva luni între ele.

  • 2: Obțineți momentul potrivit.

Înțelegerea când ovulați – și faceți sex în mod regulat cu cinci zile înainte și în ziua ovulației – poate îmbunătăți șansele de a concepe. Ovulația este procesul în care un ovul matur este eliberat din ovar. Aceste șase zile sunt importante, deoarece oul este capabil să fie fertilizat aproximativ 12 până la 24 de ore după eliberare. În plus, spermatozoizii pot trăi în interiorul tractului reproducător feminin atâta timp cât cinci zile după actul sexual în condiții potrivite. Șansa ta de a rămâne însărcinată este mai mare atunci când sperma vie este prezentă în trompele uterine în timpul ovulației.

  • 3. Încercați cele mai bune poziții sexuale pentru a rămâne însărcinată.

Deși nu mulți oameni vor fi de acord cu faptul că pozițiile sexuale au vreo legătură cu a rămâne însărcinată, inferența logică este că are sens să-ți asumi poziția care poate ajuta sperma să întâlnească ovulul în cel mai scurt timp posibil. Primul „cea mai bună poziție pentru a rămâne însărcinată” este să evitați pozițiile care expun cel puțin colul uterin la spermatozoidul masculin și care, în general, sfidează gravitația, cum ar fi sexul în timp ce stați în picioare, stând jos sau cu femeia deasupra. Când încercați să concepeți, cel mai bine este să limitați cantitatea de spermatozoizi care curge înapoi din vagin. Șoldurile femeii trebuie, de asemenea, poziționate astfel încât spermatozoizii eliberați să fie păstrați în interior, oferindu-i suficient timp pentru a înota până la colul uterin. Luați în considerare aceste poziții pentru a rămâne însărcinată: poziție misionară, stil doggy și cot la cot.

Ghid complet despre cum rămâneți gravidă

Cele trei sfaturi de mai sus sunt cele mai importante elemente de bază pentru a rămâne însărcinată. Multe cupluri au reușit sarcina doar aplicând acele trei sfaturi. Cu toate acestea, ne dăm seama că unele cupluri nu au același noroc să rămână însărcinate cu ușurință. Și dacă cele trei sfaturi de mai sus nu v-au ajutat foarte mult, atunci este posibil să aveți nevoie de un ghid mai cuprinzător pentru a rămâne însărcinată. Ei bine, Pregnancy Miracle este tot ce ai nevoie. Este un ebook care conține un ghid complet, dar ușor de urmărit pentru a rămâne însărcinată. Pregnancy Miracle nu este un ebook obișnuit, este soluția finală la problemele de infertilitate din întreaga lume. Cartea electronică vă va învăța un sistem în 5 pași care a schimbat viața multor femei. Acest sistem poate ajuta la eliminarea tuturor tipurilor de probleme de infertilitate. Folosind această tehnică care este o combinație între medicina alternativă și cea chineză, este foarte posibil să rămâneți gravidă în cel mult 2 luni! Dacă doriți cu adevărat să aveți un copil, nu mai așteptați să descărcați Pregnancy Miracle. Faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>