Cum să rămâneți gravidă în 2 luni în mod natural

Pentru a vă ajuta în etapa călătoriei dvs. de sarcină, am pus la dispoziție câteva sfaturi utile despre cum să rămâneți gravidă în 2 luni în mod natural. În funcție de vârstă și starea de sănătate, aveți o probabilitate de aproximativ 40% de a rămâne însărcinată în două luni de la a face sex neprotejat Dacă doriți să întâmpinați un nou pachet de bucurii familiei dvs., există o serie de moduri naturale prin care vă puteți spori fertilitatea.

Există într-adevăr modalități prin care poți rămâne gravidă repede?

Da! Există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a accelera lucrurile. Dar chiar înainte de a începe să faceți eforturile de a face copilul, este bine să vă pregătiți puțin prin:

  • Programarea unui control preconceput cu un medic sau moașă.
  • Lovirea oricăror obiceiuri nesănătoase (cum ar fi băutul, fumatul sau consumul de droguri).
  • Să te duci la o greutate sănătoasă.
  • Începând să luați cel puțin 400 mcg de acid folic zilnic cu aproximativ o lună înainte de a începe să încercați să concepeți. (Acest nutrient poate reduce dramatic riscul anumitor defecte la naștere.)

După ce corpul tău este gata, încearcă următoarele sfaturi despre cum să rămâi însărcinată în 2 luni în mod natural.

Cum să rămâi însărcinată în 2 luni: patru lucruri de făcut

Aici, patru lucruri pe care le puteți face acum pentru a rămâne însărcinată în 2 luni în mod natural.

  • Dă-ți seama când ovulezi.

Cheia pentru a rămâne gravidă rapid este să vă dați seama când veți ovula sau eliberați un ovul din ovar. Ovulezi o singură dată la fiecare ciclu menstrual. Dacă puteți spune când veți ovula, aveți o șansă mai bună de a rămâne gravidă acel ciclu.

  • Faceți sex la momentul potrivit.

Pentru a-ți crește șansele de a concepe, urmărește să faci sex regulat (la fiecare 2 până la 3 zile) pe tot parcursul ciclului tău, astfel încât să știi că ar trebui să existe spermatozoizi de bună calitate în așteptarea la eliberarea ovulului. O viață sexuală activă este tot ceea ce majoritatea oamenilor trebuie să conceapă. Dacă știți când ovulați în fiecare lună, puteți să vă dați cea mai bună șansă de a rămâne însărcinată, făcând sex în zilele premergătoare ovulației. Continuați să faceți sex în timpul ovulației. După aceasta, timpul tău fertil se va termina pentru acel ciclu.

  • Ajunge la orgasm.

Da, este adevărat – orgasmul în timpul sexului te poate ajuta de fapt să rămâi mai repede însărcinată. Așa că ia o captură de ecran și trimite asta tipului tău. Orgasmele nu se adaugă numai plăcerii – iar sexul ar trebui să fie plăcut tot timpul – dar în plus, atunci când ai un orgasm, îți provoacă contracții ale uterului și unele studii au sugerat că există de fapt o supt care are loc acolo unde sperma este suptă până în uter, crescând fertilitatea.

  • Fii prietenos cu poziția misionară.

Evident, puteți rămâne însărcinată în orice poziție – indiferent dacă sunteți lateral sau cu susul în jos – dar a fi în poziție misionară vă poate ajuta. Asigurați-vă că, în momentul în care masculul ejaculează, vă aflați într-o poziție în care materialul seminal se adună în jurul colului uterin o perioadă mai lungă de timp. Aceasta este orice poziție în care stai pe spate cu șoldurile ridicate. Apoi, imediat după ejaculare, mențineți șoldurile ridicate timp de 30 de minute la o oră.

Cum să rămâneți gravidă în 2 luni: nu vă îngrijorați prea mult

Un lucru mai important, nu vă faceți griji prea mult. Încercarea de a concepe poate fi stresantă. Un pic de stres ocazional este perfect normal și nu ar trebui să vă afecteze șansele. Cu toate acestea, stresul prelungit sau sever poate face mai dificil de conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei, așa că încercați să îl luați cu ușurință atunci când puteți. Oferiți-vă reciproc un masaj liniștitor, încercați câteva exerciții de respirație profundă sau pur și simplu savurați o masă distractivă. Orice te ajută să te simți calm și relaxat. Pentru a vă face călătoria de sarcină liberă de stres, puteți urma recomandările pentru a rămâne însărcinată în mod natural din cartea Pregnancy Miracle. Autorul Pregnancy Miracle este o femeie pe nume Lisa Olson. În trecut, Lisa Olson era bolnavă de infertilitate. După ce a întâmpinat multe eșecuri, a găsit în sfârșit informațiile de care avea nevoie și a reușit să rămână însărcinată. Lisa Olson este acum părinte a doi copii sănătoși. În „Pregnancy Miracle”, Lisa Olson împărtășește ceea ce a aflat că a lucrat efectiv pentru a o ajuta să treacă peste infertilitatea ei. Informațiile din Pregnancy Miracle vă vor ajuta să vă creșteți șansele de a avea un copil. Cartea se bazează pe 14 ani de muncă asiduă și mii de ore de cercetare și a fost compilată într-un mod ușor de înțeles și ușor de utilizat. Dacă doriți cu adevărat să știți cum să rămâneți gravidă în 2 luni în mod natural, Pregnancy Miracle vă va spune cel mai simplu mod! Faceți clic mai jos pentru a descărca cartea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>