Cum să rămâneți gravidă cu perioade neregulate

Timpul este o parte importantă a rămas gravidă. Dar cum să rămâneți gravidă cu perioade neregulate? Femeile cu perioade regulate vor avea intre 11 si 13 perioade menstruale intr-un an calendaristic, ceea ce inseamna ca vor avea pana la 13 sanse de a concepe in fiecare an. Pe de altă parte, femeile cu perioade neregulate pot avea șanse mult mai mici să conceapă în fiecare an, făcând posibilă o călătorie mai lungă și mai obositoare pentru părinți. Dacă aveți perioade neregulate, este cu siguranță posibil să rămâneți gravidă. Înțelegerea cauzelor perioadelor neregulate și a modului în care vă puteți ajuta să restabiliți regularitatea ciclului vă poate ajuta în timp ce începeți să încercați să concepeți aventura. Acest articol vă va îndruma cum să rămâneți gravidă cu perioade neregulate.

Ce este o perioadă neregulată?

Înainte de a învăța cum să rămâneți însărcinată cu perioade neregulate, să începem prin definirea unei perioade neregulate de fapt. Nu aveți nevoie de un ciclu de 28 de zile pentru a fi regulat. Doar aproximativ 15% dintre femei au un ciclu de 28 de zile. De fapt, lungimea normală a unui ciclu poate varia între 22 și 35 de zile. Deci, atâta timp cât ciclul tău se încadrează în acea fereastră și rulează de fiecare dată cu aceeași lungime, e regulat. Dar, dacă nu puteți să vă numărați ciclul și să identificați într-o zi sau două când va veni următoarea perioadă, s-ar putea să fiți neregulată. Deși există condiții care pot afecta regularitatea perioadei dvs. – inclusiv stresul, afecțiunile tiroidiene, sindromul ovarului polichistic, fibroamele și multe altele – chiar dacă ciclul dvs. neregulat nu este rezultatul unei stări de sănătate, acesta vă poate afecta fertilitatea.

Cele mai bune sfaturi despre cum să rămâneți gravidă cu perioade neregulate

Dacă aveți de-a face cu cicluri menstruale neregulate, ar trebui să mergeți la medic pentru a obține un diagnostic și tratament. Din fericire, există obiceiuri care vă pot ajuta să rămâneți gravidă rapid cu perioade neregulate în mod natural. Cu toate că aceste obiceiuri nu pot înlocui tratamentul medical, ele vă pot ajuta fertilitatea să revină pe drumul cel bun. Iată cum puteți rămâne gravidă cu perioade neregulate.

  • Slăbi.
  • Mâncați o dietă mai echilibrată.
  • Luați vitamine prenatale.
  • Evitați stresul cronic.
  • Practicați niveluri sigure de exerciții fizice.
  • Opriți fumatul și băutul.

Alte modalități de a rămâne gravidă cu perioade neregulate

Următoarele sunt alte modalități recomandate de a rămâne gravidă cu perioade neregulate:

  • Urmăriți ovulația.

Utilizarea unei aplicații calendar menstruale vă poate ajuta să vă determinați fereastra fertilă. Aplicația va calcula lungimea ciclului pe baza informațiilor pe care le furnizați și vă permite, de asemenea, să înregistrați alte simptome. Puteți urmări, de asemenea, temperatura corpului bazal și mucusul cervical pentru a vă ajuta să anticipați ovulația. Dacă doriți să vă stabiliți zilele fertile cu mai multă acuratețe, există multe teste simple de ovulație care vă vor anunța exact când ovulați.

  • Mai mult sex.

A face frecvent sexul este una dintre cele mai bune metode de a rămâne gravidă rapid, cu perioade neregulate în mod natural. Sperma poate trăi în organism timp de până la 6 zile. Aceasta înseamnă că, chiar dacă aveți cicluri neregulate, șansele dvs. de a rămâne însărcinate sunt mult mai mari dacă aveți sex frecvent (o dată la 2 zile) toată luna. Dacă aveți sex de multe ori, probabil veți prinde zilele fertile din calendar.

PregnancyMiracle

PregnancyMiracle este o altă soluție inteligentă pentru fiecare femeie care are dificultăți în a rămâne însărcinată. PregnancyMiracle este o carte pentru femeile care doresc să rămână însărcinate și să aibă un copil sănătos. Ceea ce face ca această carte să fie unică este că sunteți pe cale să urmați un tratament holistic și antic sarcinii chinezești. Acest program a fost utilizat de peste 137.358 de femei din 154 de țări diferite. Ideea acestei cărți este de a ajuta femeile să rămână gravide rapid și ce să facă în timpul perioadei de sarcină pentru a da naștere unui copil sănătos. Acest program este oferit după 14 ani de cercetare și 5 ani de experiment. Acest program devine programul bestseller timp de 8 ani. În cele din urmă, viața ta se va schimba în mod semnificativ pentru că ai în sfârșit un copil pe care l-ai așteptat atât de mult în căsnicia ta. Pregnant și având un copil sănătos este cel mai fericit moment pentru o mamă. Păcat că unele femei au dificultăți de a rămâne însărcinate. Din fericire, există PregnancyMiracle pentru a oferi o soluție femeilor care au o astfel de problemă. Vizitați site-ul oficial PregnancyMiracle pentru a citi mărturiile multor femei care au obținut cu succes sarcină sănătoasă și naștere după ce au urmat metodele explicate în carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>