Cum să rămâi însărcinată un băiat: 6 sfaturi eficiente

Vă întrebați cum să rămâneți gravidă un băiat? Dacă da, iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să concepi un băiat! Multe femei ne-au întrebat când este cel mai bun moment pentru ele să conceapă un băiețel. Se pare că majoritatea oamenilor ar dori să aibă un băiat. Aici vă oferim câteva sfaturi care pot crește șansele de a obține un copil. Unele rezultate ale cercetării susțin că aceste modalități pot ridica șansele de a concepe un băiat.

Cum să rămâi însărcinată un băiat: elementele de bază

Înainte de a sări în sfaturi despre cum să rămâi însărcinată un băiat, mai întâi, câteva elemente de bază importante. Celulele reproducătoare masculine sau spermatozoizii conțin unul dintre cei doi cromozomi legați de sexul copilului tău. Pentru o fată, va fi X și un băiat va fi Y. Prin urmare, sperma care fertilizează ovulul determină sexul copilului tău. Mulți medici consideră că spermatozoizii de sex masculin și feminin au o serie de diferențe cheie. Prin cercetări, ei au descoperit că sperma de sex masculin este mai slabă, mai mică și mai rapidă decât sperma feminină. De asemenea, medicii au descoperit că spermatozoizii de sex feminin erau mai rezistenți și au putut supraviețui pentru perioade mai lungi în interiorul corpului unei femei. Deci, ce poți face pentru a favoriza sperma masculină care îți îngrădește ovulul?

Cele mai bune sfaturi pentru a rămâne însărcinată un băiat

Iată câteva sfaturi pe care le puteți încerca dacă intenționați să începeți sau să vă extindeți familia cu un băiat.

  • Mențineți numărul mare de spermatozoizi.

Un număr mare de spermatozoizi ar crește șansa de a obține un băiat. Deci, atunci când intenționezi să ai un copil, ar trebui să eviți sexul cu 3-7 zile înainte de ovulație. Acest lucru poate asigura numărul de spermatozoizi al tatălui în ziua ovulației.

  • Încercați diferite poziții sexuale.

O penetrare mai profundă oferă spermatozoidului masculin un început de alergare, deoarece acestea vor fi mai aproape de uter. Și într-o cursă de picior (sau spermă), sperma masculină ar trebui să depășească (sau mai degrabă, să depășească) sperma de sex feminin. Încercarea stilului doggy poate permite o penetrare mai profundă și de multe ori este recomandată de mulți drept cea mai bună poziție sexuală atunci când încearcă să conceapă un băiat. O altă poziție sexuală pentru penetrare profundă este cală. Cu partenerul întins pe un pat, te cobori pe el. Deoarece sunteți deasupra, puteți controla adâncimea de penetrare.

  • Urmați o dietă pentru băieți.

Sperma producătoare de bărbați prosperă într-un mediu alcalin, așa că creați-le pentru ei urmând o dietă sănătoasă: au zilnic un smoothie verde proaspăt, mâncați o mulțime de fructe alcaline și legume, evitați alimentele procesate și zahărul. Conform unui studiu, s-a constatat că mămicile care se bucură de cereale pentru micul dejun și dietele bogate în potasiu tind să conceapă băieții.

  • Ajunge la orgasme.

Deoarece spermatozoizii producători de bărbați prosperă într-un mediu alcalin, merită, de asemenea, să menționăm că un orgasm schimbă nivelul de pH în corpul femeii. Așa că este o idee bună pentru un soț să-și ajute soția să atingă punctul culminant mai întâi pentru crearea unui mediu alcalin. Orgasmele feminine pot duce la conceperea unui băiat!

  • Cumpărați un bărbat niște boxeri.

Un bărbat trebuie să-și schimbe preferințele pentru chiloti dacă este obișnuit să poarte pantalonii mai strânși. Pantaloni scurți de boxeri pot părea mai puțin strălucitori, dar nu „îmbrățișează” testiculele aproape de corp și îi determină să se supraîncălzească. Schițele strânse pot reduce numărul de spermatozoizi care sunt produși și, la rândul lor, pot reduce probabilitatea de a concepe un băiat.

  • Dă-i bărbatului un impuls de cofeină!

Cofeina poate ajuta la conferirea spermatozoizilor încărcați în Y. O băutură energetică, o ceașcă de cafea sau chiar niște ciocolată înainte de a face sex nu va face rău.

Mai multe lecturi

Desigur, prima condiție necesară pentru a avea un copil este o sarcină pozitivă. Din păcate, nu toate femeile pot rămâne însărcinate cu ușurință, unele dintre ele suferă de probleme de fertilitate. Indiferent dacă doriți un băiețel sau o fetiță, Pregnancy Miracle este o carte importantă pe care trebuie să o citiți. Această carte este scrisă de Lisa Olson, vă oferă tehnicile de a rămâne însărcinată ușor și rapid folosind abordările unui vechi sistem chinez și un tratament holistic. Pregnancy Miracle este o carte descărcabilă. Faceți clic mai jos pentru a obține.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>