Cum să rămâi gravidă rapid și ușor

Ești gata să concepi acum? Veți dori să puneți niște planificări în spatele creșterii copilului. Urmați aceste sfaturi despre modalitățile de a rămâne gravidă rapid și ușor. Când știți că sunteți pregătit pentru un copil, probabil că doriți să știți cum să rămâneți gravidă rapid și ușor. S-ar putea să vă așteptați să rămâneți gravidă fără să încercați nici măcar. Renunță la contracepție, face sex și îmbie-te: gravidă! Inutil să spun, nu se întâmplă întotdeauna așa. Unele cupluri concep prima lună, dar pentru multe cupluri, este nevoie de mult mai mult decât atât. Aceasta nu înseamnă neapărat că este ceva în neregulă cu tine. Este important să știți că nu aveți controlul deplin asupra duratei de timp pentru a rămâne însărcinată. Există însă câteva lucruri pe care le poți controla, care ajută la creșterea probabilității de a rămâne gravidă rapid.

Cum să rămâi gravidă rapid și ușor în termen de 2 luni

A sosit timpul și ați decis să vă întemeiați o familie. Pentru a vă ajuta în această etapă a călătoriei dvs. de sarcină, am pus la dispoziție câteva sfaturi utile despre cum să rămâneți gravidă rapid și ușor în două luni.

  • Eliminați obiceiurile proaste.

Pentru început, stați departe de țigări. Când fumați țigările, inhalați toxinele precum nicotina și monoxidul de carbon. Ambele au un efect dăunător asupra funcționării sistemului reproducător și a vaselor de sânge, scăzând șansele de a rămâne însărcinată. Aceste șanse scad și mai mult dacă vă dedicați frecvent la alcool. O serie de studii au arătat că consumul de băuturi grele face dificil de conceput.

  • Mănâncă o dietă echilibrată.

Pentru a vă pregăti corpul să găzduiască un nou copil, trebuie să aveți grijă de el. O modalitate prin care poți face acest lucru este oferindu-i o mulțime de nutrienți. O dietă echilibrată care conține toți nutrienții esențiali îți hrănește corpul și îl pregătește pentru sarcină. Mâncarea unei diete echilibrate asigură, de asemenea, că bebelușul tău va primi nutrienții de care au nevoie pentru a se dezvolta corect. Reducerea sau eliminarea băuturilor zaharoase și a dulciurilor poate ajuta, de asemenea, să-ți păstrezi corpul gata pentru sarcină.

  • Fă niște exerciții.

Acum este un moment minunat pentru a stabili obiceiuri sănătoase de exerciții fizice pentru a vă pregăti corpul pentru sarcină. Chiar și stoarcerea într-o scurtă plimbare zilnică este suficientă pentru a-ți crește ritmul cardiac și a contribui la o sănătate bună. Dar aveți grijă să nu exagerați: Studiile au arătat că exercițiile extreme, mai ales care se rezolvă până la epuizare, pot încurca ciclul menstrual și pot duce la infertilitate.

  • Știi când ovulezi.

De obicei, ovulați cu 14 zile înaintea perioadei. De exemplu, dacă aveți un ciclu de 28 de zile, ovulați în ziua 14; dacă aveți un ciclu de 32 de zile, ovulați în ziua 18. Sperma poate trăi cinci zile în tractul reproducător, dar oul tău este viabil doar pentru aproximativ 24 de ore. Aceasta înseamnă că doriți ca spermatozoizii să fie gata să se confrunte cu ovulul atunci când ovulați, astfel încât „fereastra voastră fertilă” este cu cinci zile înainte de ovulație. Cu două până la trei zile înainte este momentul tău cel mai fertil. Este posibil să observați o modificare a mucusului / secreției cervicale în acest timp, un alt indiciu pe care îl ovulați.

  • Faceți sex des.

Și fac sex des. Studiile au arătat că perioadele lungi de a nu face sex pot scădea calitatea spermatozoizilor. Așadar, ar trebui să faci sex la fiecare 1-2 zile în timpul ferestrei tale fertile. Doar așa știți, este nevoie de cinci minute pentru ca spermatozoizii să ajungă la trompa uterină după ce ați fost ejaculați în vagin, așa că nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți în poziții amuzante sau să vă înclinați pelvisul. Unii lubrifianți pot face ca sperma să se miște mai încet și să-și reducă capacitatea de a supraviețui, deci evitați-le în timpul ferestrei voastre fertile.

Cheia pentru a rămâne însărcinată

Cheia este să nu te învinovățești dacă nu ai rămas însărcinată. Problema de infertilitate este frecventă – una din opt cupluri au probleme să rămână însărcinate sau să susțină o sarcină, potrivit unui sondaj. Și nu presupuneți că sunteți „problema”; dificultățile de concepere pot fi legate de femeie, bărbat sau de o combinație de factori. Urmând sfaturile de sarcină descrise mai sus, șansa ta de a rămâne gravidă va crește semnificativ. Pentru a vă ajuta să obțineți un rezultat mai optim, vă recomandăm să citiți ebook-ul Pregnancy Miracle de Lisa Olson. Pregnancy Miracle conține toate informațiile vitale de care ai nevoie despre cum să rămâi gravidă rapid și ușor. Cartea menționează, de asemenea, lucruri pe care ar trebui să le evitați complet dacă doriți să rămâneți gravidă. Mai jos sunt câteva care țin cont de lucrurile semnificative pe care le obțineți:

  • Cuprind cinci pași care împiedică infertilitatea.
  • Cele mai bune zece alimente de fertilitate pe care trebuie să le consumi pe lângă cele pe care ar trebui să le evite mereu.
  • Secrete de top ale dezechilibrului hormonal.
  • Unele articole de uz casnic pe care trebuie să le evitați întotdeauna și multe altele.

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>