Cum să preveniți eczemele pe mâini

Eczemul pe mâini vă poate face incomod și frustrat. Dermatologii cântăresc despre cum să ușureze simptomele cum ar fi mâncărimea, pielea roșie. Atât genetica, cât și alergenii de contact și substanțele iritante joacă un rol în “declanșarea” eczemelor pe mâini. Acesta afectează adesea persoanele care lucrează în domeniul curățeniei, al serviciilor de catering, al coafării, al asistenței medicale și al locurilor de muncă mecanice, unde pot intra în contact cu substanțe chimice și cu alte substanțe iritante. Eczemul pe mâini nu este contagios. Nu puteți “să-l” prindeți de la o altă persoană sau să-l dați altcuiva. Chiar si asa, simptomele eczemei ​​manuale pot afecta stima de sine a unei persoane si capacitatea ei de a-si indeplini sarcinile.

Eczemă pe mâini: simptomele

Simptomele eczemelor manuale includ:

 • Blistere mici pe palme sau pe partea degetelor.
 • Un sentiment de mâncărime sau arsură în jurul blisterelor.
 • Îndepărtarea în jurul blisterelor.

Blisterele cauzate de eczemă de mână tind să dispară în decurs de 2 până la 3 săptămâni. După aceasta, pielea poate deveni roșie, crăpată, strânsă sau uscată. Deoarece blisterele pot avea ca rezultat zone deschise de piele, o persoană cu eczemă de mână are un risc mai mare pentru infecțiile cutanate, cum ar fi infecțiile cu stafilococi. Simptomele infecției cu stafilococi includ:

 • Blistere care prezintă scurgeri de puroi.
 • Durere.
 • Zone de piele crusting.
 • Zone de piele umflate.

Modalitati de prevenire a eczemelor pe maini

Cheia pentru a preveni eczeme pe mâini este de a afla ce declanșează și de a evita acele declanșatoare ori de câte ori este posibil. Aici, câteva strategii inteligente care vă pot ajuta să evitați eczemele mâinii.

 • Limitați contactul cu apă, în special cu apă caldă și săpun. Spălați vasele într-o mașină de spălat vase dacă este posibil și curățați mâinile cu apă călduță și săpun fără parfum.
 • Aplicați un hidratant imediat după curățarea mâinilor și în mod regulat pe tot parcursul zilei. Hidratarea pielii este extrem de importantă. Ar trebui să facă parte dintr-o rutină zilnică. Căutați o marcă care conține fulgi de fulgi coloidali.
 • Stați departe de săpunurile antibacteriene. Acestea irită pielea mai mult decât a da beneficii. Aparatele de curățare fără apă au o probabilitate mai mare de a conține alcool și substanțe chimice care pot declanșa o erupție.
 • Aveți grijă de orice pauze sau tăieturi de pe piele înainte ca substanțele chimice să aibă șansa să intre în contact cu acestea și să provoace iritații.

Tratament natural pentru eczeme pe mâini

Dacă suferiți deja de eczeme de mână, atunci trebuie să găsiți un tratament. Exista diverse tratamente disponibile pentru eczeme. Aici vrem să sugerăm un tratament natural și sigur numit RevitolEczema – o cremă care vă va ajuta foarte mult dacă aveți eczeme pe mâini. RevitolEczema este extrem de eficient datorită amestecului natural natural de ingrediente din cremă.

 • Conține fulgi de fulgi de coloid care acoperă în esență eczemele de pe piele pentru ao proteja de lucrurile din mediul înconjurător, ceea ce poate duce la agravarea eczemelor. Flaconul de ovăz coloidal, de asemenea, ajută la ameliorarea disconfortului și mâncărimei pe care o aveți datorită eczemelor prin înmuiere, liniștire și hidratarea pielii uscate și mâncărime.
 • Acesta conține ceramide care ajută la menținerea umezelii în piele prin combinarea cu alți acizi grași pentru a forma un strat de protecție care ajută la păstrarea tuturor acelor factori iritanți din mediul dumneavoastră.
 • Acesta conține extract de mușețel care poate reduce roșeața și umflarea.
 • Conține suc de aloe vera, care are minunate proprietăți naturale de vindecare pentru pielea dvs. și este utilizat într-o mulțime de arsuri solare naturale și tratamente pentru infecții.

Crema RevitolEczema poate fi utilizată pentru oricine din familia ta. Datorită ingredientelor sale naturale sigure, ea poate fi folosită de tine, de copiii tăi, chiar de copilul tău. De unde să cumpărați crema RevitolEczema? Este ușor, du-te la site-ul oficial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>