Cum să obțineți TurmericPlus reducere: de încredere site-ul pentru a cumpăra

Uneori, dealer suplimente oferă un preț scump pentru turmericplus. Aici, vei primi Reducere TurmericPlus serios.

Mai mult decât un condiment bucătărie, turmeric, și principalele sale Curcumina compus au ținut mult timp un loc important în tradițiile wellness pe bază de plante. Suplimente Turmeric / Curcumina: Deliver antioxidanți pe bază de plante cunoscute ca curcuminoids, suport antioxidant radical liber luptă, sunt disponibile în forme standardizate și îmbunătățite cu extract de piper negru.

Ce este turmeric?

Curcuma este o rhizomatous erbacee perene plante (longa Curcuma) din familia ghimbirului, Zingiberaceae. Este originar din sudul Asiei, care necesită temperaturi cuprinse între 20 și 30 ° C (68 și 86 ° F) și o cantitate considerabilă de precipitații anuale pentru a prospera. Plantele sunt colectate anual pentru rizomi lor și este propagată de la unele dintre aceste rizomii în sezonul următor.

Atunci când nu este utilizat în stare proaspătă, rizomii sunt fierte timp de aproximativ 30-45 minute și apoi uscat în cuptoare la cald, după care acestea sunt măcinate într-o pulbere de adâncime galben-portocaliu frecvent utilizat ca agent colorant și aromatizant în bucatariile din Bangladesh, India , Indonezia, Iran și bucătăria pakistaneză, în special pentru curry-uri, precum și pentru vopsirea.

Alimentația în interiorul Curcuma

Planta turmeric, sau Curcuma Longa, este o plantă strâns legată de ghimbir. Acesta este cultivat în climat tropical din Asia, pentru portaltoaiele sale, care furnizează aroma și pigmentul plantei. Portaltoilor, care cresc sub pământ, dar sunt mai mult de o tulpină decât o adevărată rădăcină pot fi măcinate într-o pastă, sau uscate și măcinate într-o pulbere.

Turmeric conține beta-caroten, acid ascorbic (vitamina C), calciu, flavonoide, fibre, fier, niacina, potasiu, zinc și alți nutrienți. Cu toate acestea, produsul chimic în curcumă legate de efectele sale de sanatate cel mai mult aclamata este curcumina.

Cele mai mari avantaje ale turmeric

Tot mai multe dovezi sugereaza ca turmeric poate ajuta la protejarea impotriva bolii Alzheimer. Principalul constituent al turmeric, curcumina, pare a bloca progresia bolii Alzheimer la soareci. Studii de populații indiene, a caror dieta este bogata in turmeric, arata ca ratele de boala Alzheimer sunt foarte mici în aceste grupuri. Mai multe cercetari sunt necesare pentru a confirma sau infirma eficacitatea Curcuma pentru prevenirea bolii Alzheimer.

Curcumină găsit în turmeric poate de asemenea preveni oxidarea colesterolului, reduce progresia aterosclerozei și a proteja împotriva atac de cord și accident vascular cerebral.

În cazul în care pentru a obține Reducere TurmericPlus

Curcuma este disponibil sub formă de pulbere ca un condiment culinar, iar în tablete și capsule ca extracte medicinale. Ar trebui să fie etichetat ca extract standardizat de turmeric sau compus, curcumin.

Ca extract de turmeric devine foarte popular în ultimul timp, puteți cumpăra aproape în orice magazin mare sau în apropierea farmacie cartier. Un magazin de mare si un magazin online vă oferă diverse marca de extract de turmeric. Chiar și produsul este diferită; uneori, prețul este foarte scump. Pentru a obține o reducere și turmericplus originale, îl puteți cumpăra în magazin oficial. Doar faceți clic pe acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>