Cum să obțineți preț bun pentru proteine ​​din zer pentru supliment de înaltă calitate

Unii oameni pot cheltui bani în plus pentru a obține o calitate bună a suplimentului de proteine ​​din zer. Acum puteți vedea cum să obțineți un preț bun pentru proteine ​​din zer.

Desigur, nu este greșit, dar dacă putem obține un preț bun pentru supliment de proteine ​​din zer, de ce ar trebui să luăm produsul scump.

Zerul este lichidul rămas după lapte a fost coagulat și încordate. Este un produs secundar din fabricarea brânzei sau cazeină și are mai multe utilizări comerciale. zer dulce este fabricat în cursul producerii tipurilor de cheag de brânză tare cum ar fi Cheddar sau brânza elvețiană. zerul acid (cunoscută și sub numele de zer acru) este un produs secundar produs în timpul producției de tipuri de produse lactate acide, cum ar fi brânza de vaci sau iaurt încordate.

Formula de proteine ​​din zer pentru culturism

Proteina din zer (derivate din zer) este adesea vândut ca supliment nutritiv. Astfel de suplimente sunt deosebit de populare în sportul de culturism. În Elveția, în cazul în care producția de brânzeturi este o industrie importantă, zer este folosit ca bază pentru băuturi răcoritoare carbogazoase, cum ar fi Rivella și Montino. În Islanda, zer lichid este vândut ca MYSA.

Zerul este ingredientul principal în cele mai multe pulberi de proteine, care sunt utilizate în primul rând de atleti si culturisti pentru a obține cantitățile necesare de proteine ​​zilnic. Proteina din zer are un nivel ridicat de leucina, unul dintre cei trei aminoacizi cu lanț ramificat, făcându-l ideal pentru cresterea musculara si repararea. Din lapte de vacă, la fel ca curds sunt prelucrate și transformată ulterior în brânză, zer trece printr-un drum de lungă durată pentru a deveni pulberea care umple fiecare container. Zerul este apoi pasteurizat, la fel ca orice lapte, pentru a se asigura că nu bacteriile daunatoare se inmultesc in lichid. Acesta este încălzit la 70-80 ° Celsius până la fierbere și apoi este răcit din nou la 4 °.

Studiile au arătat că acest proces de utilizarea temperaturilor extreme elimină 99,7% din bacterii. În continuare, zerul trebuie filtrat, și așa este încărcat într-o țesătură masivă de filtre ceramice și a turbinelor din oțel inoxidabil. Aceste mașini de lucru pentru a separa lactoza cât și grăsimile, lăsând un lichid de proteine ​​din zer 90%. Pasul următor este solidificarea proteinei.

Lichidul este pus într-un uscător masiv, care utilizează aer cald, urmată de aer rece pentru a separa toată apa de zer, lăsând un solid uscat. În cele din urmă, un mixer de mare viteză, se amestecă pulberea nou format cu arome, cum ar fi cacao sau vanilie pentru a masca gustul calcaros și, uneori amar. Acest produs final este adesea amestecat cu lapte sau apă și consumate pentru o portie rapida de 10-40 grame de proteine

De ce ar trebui să ia ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein nu este doar combustibilul de capete musculare mari carosate. Nu ne intelegeti gresit, dacă obtinerea de antrenament de bună calitate și lipirea la o dieta bogata de proteine ​​slabe, legume fiber- și bogate în vitamine și fructe, și carbohidrații de bună calitate, și încă nu văd rezultatele dorite, zer proteine ​​va ajuta să obțină rezultate mai bune. Cu toate acestea, faptul că nu este singurul motiv pentru care ar trebui să fie o parte din rutina de zi cu zi. Am redus în jos primele șase beneficiile de sănătate Ascunsă în cada dvs. de zer.

Cum de a obține un preț bun pentru supliment de proteine ​​din zer

Chiar dacă prețul pentru supliment ImpactWheyProtein nu are diferențe semnificative, promo de la locul de a cumpăra sau taxa de livrare pot fi diferite. Cumpararea ImpactWheyProtein de pe site-ul oficial vă poate oferi mai multe promo sau de vânzare pe produs proteic din zer. Ei au, de asemenea, un standard pe vârful de livrare, astfel încât să nu trebuie să-și petreacă mult costul pe asta. A se vedea, ceea ce așteptați. Faceți clic pe acest link pentru a vă oferi în site-ul oficial al ImpactWheyProtein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>