Cum să obțineți o pierdere rapidă în greutate în 30 de zile

Este foarte posibil să obțineți o pierdere rapidă în greutate în 30 de zile prin optimizarea acestor trei factori: dieta, exercițiile fizice și regimul suplimentar. Pentru multe persoane, pierderea în greutate poate fi incredibil de provocatoare. Nu numai că necesită schimbări în alimentație și stilul de viață, ci are destulă răbdare. Din fericire, utilizarea unui amestec de strategii dovedite poate simplifica și accelera pierderea în greutate. Iată cele mai bune metode de a obține pierderea rapidă în greutate în 30 de zile.

4 pași pentru pierderea rapidă în greutate în 30 de zile

Încercați următorii 4 pași pentru pierderea rapidă în greutate în 30 de zile și transformați-vă corpul o viață întreagă.

  • Pasul 1: Bea un pahar cu apă chiar înainte de fiecare masă.

De ce? Una, a bea mai multă apă este bună pentru tine. Doi, îți vei umple parțial stomacul și te vei simți plin mai repede. Avem tendința să mâncăm după gust, ceea ce înseamnă că mâncăm dincolo de punctul de a ne simți plin – și acesta este un motiv pentru care ne punem în greutate.

  • Pasul 2: Evitați toate zahărul rafinat și îndulcitorii artificiali.

Citiți etichetele ingredientelor pe alimentele ambalate pentru a elimina orice alimente care conțin zahăr și îndulcitori artificiali. Aproape toate alimentele procesate au o formă de zahăr adăugată. Aceasta înseamnă că alimentele întregi vor fi cea mai mare parte a dietei dvs. în următoarele 30 de zile. Totuși, sunt permise patru lingurițe de îndulcitori nerefinați pe zi. Pe lângă cele 4 lingurițe zilnice de îndulcitor neterminat, stevia este permisă.

  • Pasul 3: Controlează-ți porțiunea.

Toate mesele trebuie consumate pe farfurii cu dimensiuni de salată în loc de farfurii tradiționale. Aceste plăci au diametrul de aproximativ 7 inci. Când mâncați la un restaurant, cereți ca masa dvs. să fie servită pe o farfurie cu salată. Porțiunile de alimente nu trebuie să fie mai mari decât palma. Asta înseamnă că porțiunile „normale” din restaurant trebuie să fie reduse ca mărime pentru a se potrivi pe farfuria de salată. Când mâncați supe sau tocanite, urmați dimensiunea de 1 porție, care este de obicei 1 până la 1 1/2 căni.

  • Pasul 4: Faceți primul lucru în fiecare dimineață.

Dar nu mult – 20 de minute de cardio moderat sunt suficiente. Veți obține ziua liberă la început, veți avea mai puțin șanse să vă supraîncărcați mai târziu (deoarece veți ști că asta înseamnă că ați pierdut o parte din efortul depus) și veți avea o dispoziție mult mai bună toată ziua.

Supliment pentru a lua pentru pierderea rapidă în greutate în 30 de zile

Pentru a-ți optimiza efortul de pierdere în greutate, există cel de-al cincilea pas pe care trebuie să îl faci, care este suplimentul consumator. Majoritatea suplimentelor de pierdere în greutate, cu toate acestea, vizează doar un element al pierderii în greutate. Pentru a obține o pierdere rapidă în greutate în 30 de zile și a avea corpul pe care îl meritați, ai nevoie de o soluție care să funcționeze din toate unghiurile. Ai nevoie de PhenQ! PhenQ este un supliment alimentar natural care arde grăsime, care se adresează bărbaților și femeilor cu greutate inutilă, grăsimi depozitate și pofte incontrolabile. În afară de efectul său de ardere a grăsimilor, funcționează ca un supresor eficient al apetitului, oferind asistență oricărui individ pentru a respecta un plan de nutriție cu calorii scăzute. PhenQ nu conține substanțe chimice periculoase, iar ingredientele sale sunt naturale, absolut sigure și de cea mai înaltă calitate. Ingredientele includ capsicum, cafeină, piperină, niacină, picolinat de crom, nopal, fumarat de L-carnitină și α-LACYS RESET®. Avantajele principale ale utilizării PhenQ:

  • Pierdere în greutate.
  • Arderea grăsimilor persistente din corp.
  • Controlul apetitului.
  • Combateți episoadele bulimice.
  • Combaterea oboselii.
  • Sporirea încrederii în sine.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește pierderea rapidă în greutate în 30 de zile, nu uitați să luați PhenQ. Accesați site-ul oficial pentru a face o achiziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>