Cum să obții mai mult colagen natural

Când corpul tău produce colagen natural, combină aminoacizi – nutrienți pe care îi obțineți din consumul de alimente bogate în proteine ​​și produse lactate. Procesul necesită, de asemenea, vitamina C, zinc și cupru. Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, este posibil ca corpul tău să nu mai absoarbă nutrienți și să le sintetizeze cât mai eficient. Pentru a vă asigura că corpul dvs. are suficiente ingrediente pentru a face colagen natural, este posibil să fie necesar să schimbați ceea ce mâncați sau să luați suplimente alimentare.

De ce ai nevoie de colagen

Corpurile noastre sunt capabile să facă colagenul din aminoacizii pe care îi consumăm prin alimente. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, organismele noastre nu sunt în măsură să producă colagen. Astfel, în jurul vârstei de 30 de ani, producția de colagen începe să scadă cu aproximativ 1% până la 2% anual. Până la vârsta de 40 de ani, am pierdut 10% până la 20% din colagen! Nu uitați că organismele noastre trebuie mai întâi să aibă aminoacizi pentru a produce colagen. Dacă mănânci o dietă lipsită de acei aminoacizi cruciali, organismul tău nu va putea produce suficient colagen! Pentru a înrăutăți lucrurile, enzimele care apar în mod natural în corpul nostru descompun și colagenul. Factorii de mediu precum poluarea, radicalii liberi și soarele pot, de asemenea, să descompună colagenul.

5 mari surse de colagen natural

Dacă doriți chipul pe care îl vedeți în oglindă arăta mai tânăr și mai vibrant, atunci aveți nevoie de colagen natural. Iată cinci dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți mânca pentru a revigora producția naturală de colagen a corpului și pentru a obține această strălucire înapoi.

  1. Bulion osos: bulionul osos se face prin fierberea oaselor și a țesuturilor conjunctive ale animalelor. Când aceste țesuturi sunt fierte, colagenul este eliberat în apă. De aceea bulionul osos se va gelifica.
  2. Legume: legumele roșii precum sfecla, roșiile și ardeii roșii sunt pline de licopen, ceea ce stimulează colagenul și protejează împotriva daunelor solare. Produsele de portocale ca morcovii și cartofii dulci sunt încărcați cu vitamina A, care restabilește colagenul deteriorat.
  3. Pește și carne slabă, hrănită cu iarbă: pește bogat în Omega-3, precum macrou, somon și ton, împreună cu carnea hrănită cu iarbă (care este de asemenea bogată în omega-3) protejează membrana grasă din jurul celulelor pielii. Omega-3-urile plombează celulele, făcându-le sărace și pline, ceea ce se traduce într-o piele cu aspect mai tineresc.
  4. Boabe: afine, căpșuni, mure, zmeură … toate sunt încărcate cu antioxidanți care combat acei radicali liberi care afectează pielea, în timp ce stimulează colagenul.
  5. Usturoiul: Usturoiul poate adăuga mai mult decât o aromă față de mâncăruri și mâncăruri cu paste. V-ar putea stimula și producția de colagen. Usturoiul are un conținut ridicat de sulf, care este o urmă minerală care ajută la sinteza și la prevenirea descompunerii colagenului.

Supliment natural de colagen

Dieta joacă un rol surprinzător de important în aspectul și tinerețea pielii tale. Și asta se reduce la colagen. Dacă deja mâncați o dietă sănătoasă și vă hrăniți corpul cu toți nutrienții de care are nevoie pentru a produce colagen, este încă o idee bună să luați un supliment de colagen. Pure Collagen by Proto-col este un supliment pe care îl puteți considera să îl luați, deoarece conține doar ingrediente naturale. Pure Collagen prezintă Verisol®, o formulare specială de peptide de colagen de tip I și III. Aplicat oral, Verisol® stimulează propria producție a organismului de colagen. Efectează în mod sistematic metabolismul colagenului în derm, mai degrabă decât să ajungă la straturile exterioare ale pielii, precum cremele și alte produse de actualitate. Iată câteva dintre avantajele pe care le puteți obține prin luarea Pure Collagen:

  • Îmbunătățirea semnificativă a sănătății pielii.
  • elasticitate mai mare a pielii.
  • Reducerea ridurilor.
  • Structura îmbunătățită a suprafeței pielii și scăderea celulitei.
  • Promovarea creșterii și sănătății unghiilor.

Vrei să încerci Pure Collagen cu Verisol®? Faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>