Cum să micșorezi chisturile ovariene în mod natural

Simțiți o senzație de ciupire în uter sau ovare? Este posibil să aveți un chist ovarian. În acest articol veți învăța cum să micșorați chisturile ovariene în mod natural. Chisturile ovariene sunt sacuri umplute cu fluid într-un ovar sau pe suprafața sa. Chisturile funcționale (cel mai frecvent tip de chisturi ovariene) se pot dezvolta în fiecare lună ca parte normală a ciclului menstrual. Chisturile funcționale nu sunt de obicei motive de îngrijorare. Cu toate acestea, pot provoca disconfort din când în când și există alte tipuri de chisturi care pot duce la probleme mai grave de sănătate. Citiți mai departe pentru a afla cum să micsorați chisturile ovariene în mod natural, astfel încât să vă puteți trata simptomele și să preveniți afecțiunile.

Cauzele și simptomele chisturilor ovariene

Multe femei au chisturi ovariene la un moment dat. Majoritatea chisturilor ovariene prezintă disconfort mic sau deloc și sunt inofensive. Majoritatea dispare fără tratament în câteva luni. Cu toate acestea, unele chisturi ovariene, în special cele care s-au rupt, pot provoca dureri excretoare și simptome grave. Ce provoacă chisturile ovariene?

 • Dezechilibru hormonal (supraîncărcarea estrogenului sau dominanța estrogenului).
 • Fumatul de tigara.
 • Menstruația precoce (11 ani sau mai tânără).
 • Obezitate.
 • Unele medicamente.

Care sunt simptomele comune ale chisturilor ovariene?

 • Dureri ascuțite sau plictisitoare în abdomenul inferior, de obicei pe o parte.
 • Balonare.
 • Nereguli menstruale.
 • Greață și vărsături.
 • Simțire plină după ce ai mâncat o cantitate mică.
 • Constipație.

Cele mai bune metode de a micsora chisturile ovariene în mod natural

Remediile naturale din punct de vedere nutrițional funcțional sunt extrem de eficiente ca prevenirea chisturilor și micșorarea chisturilor pe care le puteți avea deja. Iată 4 strategii pentru a micsora chisturile ovariene în mod natural.

 • Eliberați excesul de estrogen: legumele verzi precum varza de bruselă, varza, colții, broccoli și varza sunt foarte eficiente pentru a ajuta organismul să proceseze și să elimine excesul de estrogen. Încercați să includeți câteva dintre aceste legume la fiecare masă.
 • Sprijină-ți ficatul: trebuie să mănânci pentru a-ți susține funcția hepatică și cel mai bun mod de a face acest lucru în mod direct este cu alimentele. Mănâncă mai multe ouă pentru proteine ​​esențiale, legume grele cu glutation, precum avocado și sparanghel, și super-alimente de seleniu precum nuci braziliene și fulgi de ovăz.
 • Fibră sus: Fructele și legumele sunt cele mai bune surse de fibre pentru a reduce incidența problemelor de sănătate legate de estrogen, inclusiv chisturile. Adăugați semințe de in bogate în fibre în salate, supe și smoothie-uri. Ciupeste pe o pară plină de fibre în fiecare zi în salata ta de fructe.
 • Fii bun cu intestinul tău: alimentele fermentate, fie că usturoiul, kimchi-ul sau muraturile îți ajută corpul să gestioneze nivelurile de estrogen. Estrobolomul (un set de bacterii intestinale sau gene) produce o enzimă esențială care vă ajută să metabolizați excesul de estrogen. Este esențial să-ți oferi intestinul ceea ce dorește și să aibă nevoie pentru procesarea estrogenului și menținerea echilibrului hormonal.

Cum să micșorezi chisturile ovariene în mod natural mai rapid

Dacă doriți să știți cum să micșorați chisturile ovariene în mod natural mai rapid, atunci trebuie să citiți Ovarian Cyst Miracle. Ovarian Cyst Miracle este o carte electronică scrisă de Carol Foster care învață cum să micșorezi chisturile ovariene în mod natural în 30-60 de zile și te scutește de simptome în doar 12 ore. Cartea electronică oferă femeilor o metodă de tratament care le ajută să elimine chisturile ovariene și să-și controleze reapariția. Metoda de tratament în Ovarian Cyst Miracle nu este similară cu dieta obișnuită, cu programe de suplimentare pe bază de plante sau creme. Această nouă metodă oferă utilizatorilor sfaturi naturale, holistice, care pot vindeca chistul ovarian în siguranță. Cartea electronică conține 190 de pagini care includ ghiduri instructive și tehnici detaliate, astfel încât femeile să poată înțelege și urmări cu ușurință. Ovarian Cyst Miracle a primit numeroase aprecieri din partea clienților cu privire la succesul lor cu metoda de tratament prezentată în cartea electronică. Pentru cei care doresc să obțină un acces direct pentru a citi recenzii Ovarian Cyst Miracle, trebuie să urmeze site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>