Cum să luați proteine ​​din zer pentru pierderea în greutate

S-ar putea să vă întrebați cât de eficientă este proteina din zer pentru pierderea în greutate, văzând că funcția sa reală este de a ajuta la mărirea mușchilor. Proteina din zer este unul dintre cele mai populare suplimente de proteine ​​consumate de ciudatenii de sănătate din întreaga lume. Acest lucru se datorează faptului că proteina este unul dintre cele mai importante micronutrienți necesare organismului. Suplimentul de proteine ​​este de obicei disponibil sub formă de pudră și poate fi ușor adăugat la băuturi sănătoase pentru a vă înăbuși aportul zilnic de proteine.

Beneficiați de proteine ​​din zer pentru pierderea în greutate

Proteina din zer este foarte populară deoarece, ca o sursă bună de proteine, este ușor de digerat. Multe cercetări independente studiază chiar rolul zerului în combaterea colesterolului, stabilizarea presiunii sângelui și păstrarea sub control a problemelor cardiovasculare. Proteina din zer este, de asemenea, scăzută pe lactoză, făcându-i recomandată pentru cei care au intoleranță la lactoză. Chiar și așa, este important pentru ei să se consulte cu nutriționistul înainte de a adăuga acest supliment în dieta lor. Beneficiul proteinei din zer pentru pierderea în greutate în sine este ceea ce majoritatea oamenilor sunt de fapt interesați. Unele chiar se întreabă dacă pot să piardă în greutate doar luând proteine ​​din zer. Dar nutritionistii clinici nu vor recomanda sa renunte la exercitiile obisnuite, deoarece 70% din pierderea in greutate este determinata de alimente, in timp ce 30% se bazeaza pe performanta fizica. Sugestiile noastre pentru cum și când să folosiți proteine ​​din zer pentru pierderea în greutate:

  • Ca un înlocuitor de masă – adăugați-l într-un smoothie.

Mulți oameni se grăbesc la micul dejun și apoi se luptă toată ziua când își pierd această masă importantă. O opțiune excelentă este de a biciui un mic dejun pe care îl puteți consuma pe drum. Creați un amestec folosind lichid, praf de proteine, unele grăsimi cum ar fi avocado și fructe și / sau legume, astfel încât este atât hrănitoare cât și umplut. Acest lucru face ca un mod convenabil, nutritiv-dense pentru a combustibil sus.

  • Ca o înlocuire a gustării – se amestecă doar cu apă sau apă cu o băutură de lapte.

Pentru mulți, după-amiaza este un moment dificil pentru a evita snacking-ul cu gustări de zahăr prelucrat cu un conținut ridicat de zahăr, iar acest lucru se întâmplă atunci când un shake de proteine ​​poate fi foarte convenabil. De asemenea, dacă aveați de gând să aveți o cutie de ton pentru ceaiul de după-amiază, dar nu i-ați putea face față, atunci protecția potrivită a proteinei cu aromă poate fi o alternativă sensibilă în loc să ajungi la biscuiți sau ciocolată.

  • Înainte de a ieși să mănânce – amestecați cu apă (pentru a ajuta la savoare și pentru a preveni supraindulări).

Dacă ieșiți afară și sunteți dispus să exagerați în toate tipurile de alimente greșite, atunci înainte de a vă tremura de proteine ​​vă poate ajuta să vă umpleți înainte de a fi tentați să faceți o mulțime de opțiuni de alimentație și băutură.

  • După un antrenament – amestecați cu apă.

Exercitarea este o parte importantă a faptului că este sănătoasă și tocmai trecerea la shake-uri de proteine ​​nu este de natură să vă ajute să pierdeți greutatea și să o mențineți. De aceea, vă recomandăm combinarea formării de rezistență cu proteine ​​din zer pentru oricine caută să piardă în greutate. Barbatii pot avea una sau doua linguri de 30g pe shake. Femeile pe un plan de pierdere în greutate ar trebui să rămână la o lingură de 30g de proteine ​​din zer. Frumusețea unui shake de proteine ​​este pentru majoritatea oamenilor, este mai ușor să coborâți după un antrenament tare decât să mănânci aceeași cantitate de proteine ​​într-un întreg aliment.

Care pulbere de proteine ​​ar trebui să alegi?

Asigurați-vă că alegeți o proteină din zer pentru pierderea în greutate, care nu este umplută cu umpluturi inutile și inutile sau substanțe chimice pe care organismul dumneavoastră nu le are nevoie. Verificați, de asemenea, că nu conține zaharuri sau îndulcitori artificiali adăugați. Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a obține recomandarea celei mai bune proteine ​​din zer pentru pierderea în greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>