Cum să încetezi sforăitul noaptea

Există multe moduri de a opri sforăitul noaptea. Evitarea alcoolului, renunțarea la fumat, pierderea în greutate și creșterea exercițiilor fizice vă pot ajuta. Sforaitul este o problemă comună, mai ales la vârsta mijlocie. Până când ajungem la 60 de ani, aproximativ jumătate dintre noi vom sforăi regulat. De obicei, acest lucru nu provoacă multe probleme – s-ar putea să aveți o noapte ocazională perturbată cauzată de dvs. sau de partener, dar nu vă va afecta viața de zi cu zi. Dar uneori sforăitul este departe de a râde. Dacă este sever, atunci poate fi grav. Lipsa regulată de somn determină oboseală extremă, ceea ce face dificilă concentrarea. Poate fi periculos dacă conduci sau dacă ai un loc de muncă unde lucrezi cu utilaje. Te poate face anxioasă sau deprimată și, nu în ultimul rând, poate pune o tensiune uriașă asupra relațiilor, cu partenerul, prietenii, familia și colegii.

De ce sforăi?

Iată câteva motive pentru care oamenii sforăie. Acestea includ:

  • Consumul de alcool.
  • Fumatul.
  • a fi supraponderal sau obez.
  • O raceala, probleme ale sinusului sau alergiei.
  • Dormi pe spate.

Dacă sforăiți și adesea adormiți în timpul zilei, este posibil să aveți apnee obstructivă în somn. Apneea obstructivă de somn se întâmplă atunci când respirația este oprită sau redusă în timpul somnului din cauza îngustării sau blocării căilor aeriene superioare. Provoacă sforăit puternic și apnee ocazională (oprirea respirației). Apneea obstructivă de somn este o problemă serioasă de sănătate care are nevoie de atenție. În afară de a te obosi, îți poate reduce concentrația și îți poate crește riscul de probleme de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, diabet, accident vascular cerebral și atac de cord. De asemenea, poate duce la accidente auto, deoarece șoferii adormesc. Acesta este motivul pentru care trebuie să înveți cum să oprești sforăitul.

Cum să oprești sforăitul: 5 schimbări ale stilului de viață

Sforaitul este adesea legat de stilul de viață și puteți face unele modificări simple pentru a ajuta la oprirea acestuia. Iată 5 sfaturi despre cum să opriți sforăitul:

  1. Mențineți o greutate și o dietă sănătoasă: a fi supraponderal cu doar câteva kilograme poate duce la sforăit. Țesutul gras din jurul gâtului strânge căile respiratorii și împiedică curgerea aerului în interior și în afară.
  2. Dormiți pe partea dvs.: Dormirea pe spate vă poate provoca să sforăiți. Când ești relaxat, limba îți poate cădea înapoi în gât și poate determina căile respiratorii să devină mai mici, ceea ce duce la sforăit. Dormitul pe partea ta poate ajuta la prevenirea limbii tale de a-ți bloca căile respiratorii.
  3. Evitați alcoolul: alcoolul relaxează mușchii gâtului, ceea ce poate contribui la sforăit. Încercați să omiteți cu totul consumul de alcool, mai ales în orele dinainte de a vă culca.
  4. Renunțați la fumat sau reduceți-vă: fumul de țigară irită mucoasa nasului și a gâtului, provocând umflarea și catarul. Aceasta înseamnă că fluxul de aer este scăzut și ai șanse mai mari de a sforăi.
  5. Păstrează-ți nasul limpede: trebuie să respiri prin nas și nu prin gură. Dacă o alergie vă blochează nasul, încercați un spray nazal. Cereți sfatul medicului dvs. dacă sunteți afectat de o alergie sau de orice altă afecțiune care vă afectează nasul sau respirația, cum ar fi sinuzita.

Cum să opriți sforăitul cu Air Snore

Acum există un sistem instantaneu cum să opriți sforăitul și să vă recuperați viața. Sistemul poartă numele de Air Snore, care vine cu două produse: aparatul bucal Air Snore și picăturile Air Snore. Piesa bucală Air Snore, care poate fi personalizată pentru o potrivire perfectă în gură, îți menține maxilarul ușor deschis în timp ce dormi. Cu maxilarul ușor deschis, căile respiratorii superioare vor fi de asemenea deschise chiar și atunci când mușchii din gât sunt într-o poziție relaxată și limba îți va cădea înapoi. Vei putea apoi să respiri mai ușor din cauza căii deschise care, la rândul tău, îți împiedică episoadele de sforăit. Picăturile Air Snore pot fi utilizate separat sau împreună cu aparatul bucal Air Snore. Picăturile Air Snore conțin ingrediente naturale pentru o calitate mai bună, un somn profund, mai multă energie și o sănătate generală îmbunătățită. Puteți respira mai ușor noaptea fără să luați somnifere. Picăturile Air Snore vă ajută să vă relaxați și să eliminați căile respiratorii care ar putea fi restricționate ca urmare a apariției unei răceli sau a altor infecții respiratorii. Aplicați picăturile pe piept și gât, precum și sub nări înainte de a merge la culcare. Vă recomandăm cu multă bucată și picături Air Snore. De fapt funcționează și la un preț rezonabil. Accesați acum site-ul oficial Air Snore pentru a obține cel mai bun preț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>