Cum să încetezi sforaitul imediat

Sforaitul poate face un somn bun pentru tine și partenerul tău. Dacă doriți să știți cum să opriți imediat sforăitul, citiți acest articol. Până acum probabil că ți-ai dat seama că sforăitul tău poate fi un motiv de îngrijorare. Poate că simțiți că a scăpat de sub control și că interferează pentru a vă odihni o noapte întreagă. Sau poate că partenerul tău de pat este plin de pierderea somnului în fiecare seară, ca urmare a sforăitului tău. Din orice motiv, ați decis să căutați soluții, iar noi aici suntem mai mult decât fericiți să vă oferim toate răspunsurile de care puteți avea nevoie cu privire la modul de a opri imediat sforăitul.

Cauzele sforăitului

Sforăitul poate fi cauzat de o serie de factori, cum ar fi anatomia gurii și sinusurile, alergii, o răceală, consumul de alcool și greutatea ta. Când vă îndepărtați și progresați de la un somn ușor la un somn profund, mușchii de pe acoperișul gurii (palatul moale), limba și gâtul se relaxează. Țesuturile din gât se pot relaxa suficient încât îți blochează parțial calea respiratorie și vibrează. Cu cât vă îngustați calea aeriană, cu atât fluxul de aer devine mai puternic. Aceasta crește vibrația țesuturilor, ceea ce face ca sforăitul tău să crească mai tare. Următoarele condiții pot afecta căile respiratorii și pot cauza sforăitul:

  • Anatomia gurii tale. Având un palat moale, gros și gros, vă poate îngusta calea respiratorie. Persoanele care au supraponderale pot avea țesuturi suplimentare în partea din spate a gâtului, care le pot îngusta căile respiratorii. De asemenea, dacă bucata triunghiulară de țesut agățată de palatul moale (uvula) este alungită, fluxul de aer poate fi obstrucționat și vibrațiile cresc.
  • Probleme nazale. Congestia nazală cronică sau o despărțire strâmbă între nări (septul nazal deviat) poate contribui la sforăitul tău.
  • Poziția somnului. Sforaitul este de obicei cel mai frecvent și cel mai tare când dormi pe spate, deoarece efectul gravitației asupra gâtului îngustează calea aeriană.
  • Consumul de alcool. Sforăitul poate fi, de asemenea, consumat prea mult alcool înainte de culcare. Alcoolul relaxează mușchii gâtului și vă reduce apărările naturale împotriva obstrucției căilor respiratorii.

4 moduri practice de a opri sforăitul imediat

Acum că știți cauzele sforăitului, iată patru moduri practice de a opri imediat sforăitul.

  1. Aparat anti-sforăit bucal – Acest lucru vă poate ajuta păstrând căile respiratorii deschise. Acesta aduce înainte maxilarul inferior și / sau limba în timp ce dormiți.
  2. Păstrează-ți dormitorul curat – Dacă dormitorul tău nu este curat, poți avea respirație dificilă. Așadar, cumpărați un umidificator și curățați-vă mai des camera.
  3. Pasul nazal limpede – Dacă nasul îndesat este cauza sforăitului tău, îl poți clăti cu soluție salină, chiar înainte de a dormi. Decongestionant nazal vă poate ajuta să vă curățați căile respiratorii și să respirați mai ușor, eliminând astfel sforăitul.
  4. Dormiți cu o minge de tenis – Întrucât dormitul pe spate poate clătina sforăitul, acest truc ieftin vă poate ajuta să dormiți pe partea voastră. Puteți coase o minge de tenis într-o cămașă pe care o purtați pentru a dormi noaptea. Acest lucru încurajează oamenii să doarmă de partea lor, deoarece este greu să doarmă (când ești) incomod.

Sfaturi suplimentare despre cum să opriți imediat sforaitul:

  • Calitatea covorului dvs. poate influența modul în care se acumulează rapid murdăria în dormitorul dvs., așa că faceți câteva cercetări asupra diferitelor tipuri de covoare din zonă și vedeți care este cel mai ușor de curățat.
  • Decongestionant nazal vă poate ajuta să vă curățați căile respiratorii și să respirați mai ușor, eliminând astfel sforăitul. De asemenea, dacă aveți alergii, trebuie să reduceți declanșatorii, ceea ce implică practic ar trebui să vă curățați camera în mod regulat, așa cum ați sugerat deja.

Cum să opriți sforăitul imediat cu Air Snore

Unul dintre motivele pentru care sforăim este că țesuturile moi ale gâtului și palatului se relaxează când dormim. De asemenea, limba se poate relaxa. Această combinație restricționează fluxul de aer în căile noastre aeriene superioare. Țesuturile vibrează și fac zgomot. Air Snore (un aparat bucal anti-sforăit bucal) vă poate ajuta prin deschiderea ușoară a maxilarului, astfel încât calea respiratorie superioară să fie limpede și să poată primi cu ușurință aer. Acest aparat bucal vă reduce tendința generală de a sforăi și vă poate ajuta să respirați mai ușor noaptea. Air Snore se potrivește confortabil în gură și poate fi ajustat la orice dimensiune și formă a gurii. Pentru a afla mai multe despre Air Snore și cum să utilizați acest aparat bucal, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>