Cum sa imbunatati functia hepatica in mod natural

Ficatul este unul dintre cele mai importante dintre toate organele noastre vitale. În acest articol, veți învăța cum să îmbunătățiți funcția hepatică în mod natural. Ficatul este cel mai mare organ intern din organism. Cel mai bine-cunoscut rol este cel al colectorului de gunoi – într-o lume plină de toxine, este locul de muncă al ficatului să distrugă contaminanții care vin în calea noastră și să-i pregătim să fie escortat din corp. În mod ideal, ficatul ar putea procesa toate toxinele pe care le întâlnim, dar datorită volumului mare de substanțe chimice și poluanți industriali la care suntem expuși astăzi, capacitatea naturală de a detoxifia ficatul poate avea probleme. Dacă doriți să știți cum să îmbunătățiți funcția hepatică natural, citiți mai departe!

Ce afectează ficatul?

Cele mai nocive pentru sănătatea ficatului includ alcoolul, dieta proastă, toxinele de mediu și organismele infecțioase. Alcoolul și dieta săracă afectează ficatul. Alcoolul trebuie să treacă prin ciclul de detoxifiere al ficatului pentru a fi metabolizat și dezactivat în organism. Consumul cronic de alcool scade ficatul de glutation, compuși ai sulfului și elemente de metilare, cum ar fi zinc, riboflavină, B6, folat și B12. Semnalarea slabă a zahărului din sânge și o dietă bogată în alimentele procesate, care conțin aditivi toxici, conservanți, pesticide și organisme modificate genetic, scurg în ficatul glutationului, al compușilor de sulf și al elementelor de metilare. De multe ori, indivizii care consumă o dietă bogată în alcool și alimente prelucrate nu consumă substanțele nutritive cheie de care au nevoie pentru a produce glutation, sulfotransferaze și agenți de metilare. Expunerea la toxine și substanțe chimice din mediul înconjurător poate deteriora și ficatul. Aceste substanțe chimice includ xilen, benzen, produse secundare dezinfectante, metale grele, pesticide și fum de țigară. Organismele infecțioase sunt o cauză majoră a stresului hepatic și a inflamației. Cele mai cunoscute organisme sunt virușii hepatitei cu virusurile hepatitei B și C fiind cele mai periculoase. Un ficat nesanatos poate duce la oboseală, dureri de cap, alergii, respirație urâtă, probleme de piele și creștere în greutate. Prin urmare, aveți grijă de aceasta, având alimente pentru un ficat sănătos și urmând un stil de viață sănătos. Dar dacă ficatul dvs. este deja rănit, iată cum puteți îmbunătăți funcția hepatică în mod natural.

Modalitățile de îmbunătățire a funcției hepatice în mod natural

Viața depinde de ficat! Ficatul are multe funcții, cum ar fi depozitarea nutrienților, curățarea sângelui și administrarea colesterolului. Acest lucru face foarte important pentru sănătatea generală a organismului. Din fericire, există câteva modalități de îmbunătățire a funcției hepatice în mod natural. Alimentele au cel mai important rol pentru ficatul sănătos. Alimentele pe care le consumați ar trebui să fie capabile să vă ajute ficatul în procesul de dezintoxicare, de asemenea să fie bogate în antioxidanți. Includeți alimente care au o cantitate mare de magneziu, acid folic, fier, flavonoide și vitamine. Acestea vor ajuta ficatul în detoxificare. Orice deficiență a nutrienților va încetini procesul. Unele alimente care promovează un ficat sănătos sunt legumele cu frunze întunecate și amar. Antioxidanții vor ajuta la stoparea leziunilor tisulare și vor ajuta ficatul în detoxifiere. Unele surse recomandate de antioxidanți sunt varza, zmeura negră, turmeric și spirulina. Lucruri de ținut minte în timp ce consumați alimente pentru un ficat sănătos:

 • mestecați-vă bine mâncarea și nu doar înghițiți-o.
 • Nu aveți alimente care nu merge bine la ficat.
 • Limitați consumul de cafea și ceai.
 • Bea apă în fiecare zi.
 • Evitați utilizarea antibioticelor pe cât posibil.
 • Du-te încet pe zahăr și aportul de sare.
 • Opriți alcoolul.
 • Renunță la fumat.
 • Faceți o formă de exerciții cum ar fi yoga.
 • Încercați să aveți un somn de bună calitate.
 • Reduce nivelurile de stres.

Luați suplimentul potrivit

Luarea unui supliment pe bază de plante pe bază de plante este un alt lucru important în ceea ce privește îmbunătățirea funcției hepatice în mod natural. Suplimentul trebuie să conțină ingrediente specifice pe bază de plante care includ ciulin de lapte, rădăcină de păpădie, sfeclă roșie, rădăcină de cicoare, șarpe, extract de anghinare și extract de chihuahua. Toate aceste ingrediente sunt utile pentru curățarea sângelui și îmbunătățirea sănătății ficatului. Liver Support Plus este probabil singurul supliment de ficat de pe piață care vine cu toate cele șapte ingrediente din plante. Acest produs oferă vitamine esențiale și urme de minerale care sunt vitale pentru a ajuta la o funcție sănătoasă a ficatului. Consumul de Liver Support Plus în fiecare zi este mijlocul de filtrare, purificare și detoxifiere a sângelui. De asemenea, ajută la metabolizarea grăsimilor și la distrugerea hormonilor. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa site-ul oficial al Liver Support Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>