Cum să gestionați problemele de erecție după 40 de ani

În jurul vârstei de 40 de ani, aproximativ 40% dintre bărbați spun că au unele probleme de erecție. Din fericire, există modalități pe care le puteți face pentru a gestiona problemele de erecție după 40 de ani. Problemele de erecție în vârstă mijlocie sunt la fel de naturale pentru procesul de îmbătrânire ca și schimbarea auzului, a vederii sau a forței fizice. Deși este important să înțelegem de ce majoritatea bărbaților cu vârsta peste 40 de ani suferă de o formă de erecție, este mai important să înțelegem că problemele de erecție după 40 pot fi gestionate.

Secretele pentru a face față problemelor de erecție după 40 de ani

Întoarcerea 40 poate fi plină de anxietate pentru tot felul de motive. Primii fire de par gri ar putea să se înmugureze și, brusc, centurile vechi nu par a se potrivi mai mult. Adăugați în lista dvs. de preocupări de vârstă mijlocie: riscul în creștere al problemelor de erecție sau dificultatea de a avea sau de a menține o erecție. Un studiu amplu a constatat că 4% dintre bărbații care au dezvoltat probleme de erecție au avut primele dureri cu această problemă frustrantă în vârstă de 40-49 de ani. Cu toate acestea, după 50 de ani, amenințarea disfuncției erectile crește brusc. De fapt, aproximativ un bărbat din trei care a trecut de vârsta de 50 de ani are probleme în dormitor. Veștile bune? Același studiu a constatat că bărbații au fost semnificativ mai puțin susceptibili de a avea probleme de erecție dacă au lucrat în mod regulat, au menținut o greutate sănătoasă, au evitat tutunul și au menținut consumul de alcool la minimum (două băuturi pe zi, dacă beți băutură deloc fi limita ta). Deci, nu acceptați probleme de erecție după 40 ca inevitabilitate. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cu obținerea sau susținerea erecțiilor.

Probleme de erecție după 40: ce puteți face pentru a gestiona

În unul din cinci cazuri de probleme de erecție după 40 de ani, o schimbare simplă a stilului de viață poate oferi liftul necesar. Exercițiul, o dietă adecvată, împachetarea acelor țigări, monitorizarea colesterolului și controlul bolilor cronice cum ar fi diabetul și hipertensiunea ar putea ajuta problema să aibă grijă de ea însăși. Dacă problema erecției vă strică viața sexuală, nu vă lăsați să vă scadă. Următoarele modificări ale stilului de viață vă vor ajuta să vă mențineți viața sexuală minunată chiar și după 40:

  • Reduceți stresul: exercițiu, vizitați un psihiatru, obțineți un antrenor de viață, faceți o excursie, organizați-vă viața – sau faceți tot ce este necesar pentru a scădea nivelul de stres.
  • Oprirea fumatului: deoarece fumatul scade fluxul sanguin, renunțarea poate avea un efect semnificativ.
  • Nu exagerați cu alcool: Alcoolul și medicamentele recreaționale nu pot provoca numai probleme de erecție, ci pot fi, de asemenea, responsabile de reducerea sexului.
  • Pierdere în greutate: Obezitatea este asociată cu o serie de complicații, cum ar fi hipertensiunea arterială. Acest lucru doar adaugă la faptul că bărbații care sunt supraponderali au mai multe șanse de a dezvolta probleme de erecție.
  • Administrați-vă medicamentele: dacă problemele de erecție sunt legate de medicamentul cronic, medicul dumneavoastră ar trebui să poată găsi o combinație care să se potrivească cu viața sexuală.

Luați un supliment

Vestea buna este problema erectiei dupa ce 40 sunt tratabile. Chiar daca conditia nu raspunde interventiei psihologice sau imbunatatirii stilului de viata, nenumarati barbati au gasit masculul de care au nevoie in suplimentele masculine. Există numeroase suplimente disponibile, dar MaleExtra va fi un progres semnificativ în tratarea problemelor de erecție. Rezultatele vorbesc de la sine, 83% dintre bărbați se pot bucura din nou de sex în câteva săptămâni de la administrarea MaleExtra. Suplimentul masculin este un supliment natural pentru bărbați. Acesta este formulat special pentru a vă îmbunătăți performanța sexuală prin lărgirea dimensiunii de erecție și a rezistenței. Componentele de înaltă calitate asigură MaleExtra rezultate maxime. Un raport optim dintre ingredientele naturale este susținut științific pentru a oferi rezultate puternice.

Cuvintele finale

Erecția și actul sexual nu sunt de fapt cele mai importante lucruri dintr-o relație. Cel mai important lucru este dragostea. Studiile recente arată că cuplurile mai în vârstă, care rămân fericite în ceea ce privește sexul, își evoluează iubirea departe de actul sexual. Cu toate acestea, dacă sunteți încă foarte preocupat de problemele de erecție după 40 de ani, utilizați MaleExtra ca soluție. Promitem că acest supliment masculin nu vă va dezamăgi. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține îndrumări pas cu pas despre cum puteți profita la maxim de MaleExtra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>