Cum să evitați reacțiile adverse ale arzătoarelor de grăsimi

Unii oameni se tem de efectele secundare ale arzătoarelor de grăsime. Cu toate acestea, arzătoarele de grăsimi care au ingrediente naturale pot fi complet sigure. Mulți oameni recunosc că pentru a scădea în greutate, trebuie să consumi alimente sănătoase, plus să faci exerciții fizice. Un arzător de grăsimi te ajută să îndrepți spre obiectivul tău de gestionare a greutății, ca element al dietei tale, plus regimul de predare. Astăzi suplimentele de ardere a grăsimilor s-au transformat în atât de faimoase încât le poți descoperi în aproape orice magazin în care te plimbi. Efedrina este un ingredient obișnuit utilizat în pastilele arzătoare de grăsimi. Arzătoarele de grăsime pot accelera pierderea în greutate. Cu toate acestea, există și efecte secundare ale arzătoarelor de grăsimi, în special cele care conțin efedrină.

Ce este efedrina?

Ephedra sinica este o plantă originară din Asia, deși crește și în alte zone din lume. Deși planta conține mai mulți compuși chimici, efectele majore ale efedrului sunt cauzate probabil de molecula efedrină. Efedrina exercită multiple efecte în corpul tău, cum ar fi creșterea ratei metabolice și arderea grăsimilor. Din aceste motive, efedrina a fost studiată pentru capacitatea sa de a reduce greutatea corporală și grăsimea corporală. În trecut, a câștigat popularitate substanțială în suplimentele de ardere a grăsimilor. Cu toate acestea, utilizarea efedrinei și a altor stimulenți în doze nereglementate este unul dintre motivele principale ale efectelor secundare ale arzătoarelor de grăsimi.

Reacțiile comune ale arzătoarelor de grăsimi

Efedrina este ingredientul principal în multe suplimente populare de ardere a grăsimilor. Efedrina lucrează pentru a vă stimula sistemul nervos central. Acest ingredient îți poate suprima pofta de mâncare, îți poate oferi energie și crește termogeneza, care te ajută să arzi grăsime. Cu toate acestea, utilizarea efedrinei nu este lipsită de reacții adverse.

  • Creșterea tensiunii arteriale: utilizarea efedrinei poate crește tensiunea arterială. Efedrina stimulează sistemul nervos simpatic prin creșterea neurotransmițătorilor, cum ar fi norepinefrina. Acest efect stimulant poate crește tensiunea arterială prin limitarea vaselor de sânge.
  • Insomnie: Efedrina îți poate oferi și insomnie. Dacă suferiți de insomnie în mod regulat, efedrina va face și mai dificil să vă culcați. Nivelurile ridicate de efedrină pot înrăutăți insomnia.
  • Iritabilitate și anxietate: Efedrina poate provoca iritabilitate. Consumul de efedrină vă poate face de două până la trei ori mai probabil să prezentați simptome psihiatrice, cum ar fi anxietatea și iritabilitatea.
  • Reacții adverse pe termen lung și grave: Deși utilizarea pe termen scurt a efedrinei va reduce oboseala, utilizarea pe termen lung poate duce la dependență fizică și epuizare sau oboseală cronică. O supradoză de efedrină este legată chiar de cel puțin 17 morți.

Sfaturi pentru a evita efectele secundare ale arzătoarelor de grăsimi

În căutarea celor mai bune arzătoare de grăsimi este să vă întrebați dacă doriți o formulă sigură sau sunteți în regulă cu stimulente ale dozei mari ale sistemului nervos central. Dacă sunteți bine cu arzătoarele de grăsimi care conțin stimulente pentru doze mari, veți găsi o selecție uriașă online și în magazine. Pentru unul sigur, va trebui să căutați arzătoare de grăsimi naturale de înaltă calitate. Partea în plus a acestora este că au efecte secundare puține sau deloc, având în vedere absența stimulanților dozei mari ale sistemului nervos central. Un arzător de grăsime eficient care conține ingrediente naturale sigure este PhenQ. Conține α-Lacys Reset®, care este o combinație sinergică brevetată de acid alfa lipoic și cisteină. Celelalte ingrediente PhenQ includ extract de capsicum, extract de piperină, nopal, fumarat de L-carnitină, cofeină anhidră, carbonat de calciu și picolinat de crom. Toate acestea sunt ingrediente naturale susținute de cercetare și nu vor duce la efecte secundare adverse. Formula PhenQ a fost chiar aprobată de FDA. Așadar, dacă doriți să utilizați suplimentul pentru a slăbi rapid, dar fără a fi nevoie de reacții adverse la arzătoarele de grăsimi adverse, cea mai bună opțiune este să luați PhenQ. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru mai multe informații complete despre PhenQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>