Cum să evitați pericolele pentru suplimentul CLA

Acidul linolenic conjugat sau CLA este, în general, considerat benefic, dar unii oameni încep să fie preocupați de pericolele CLA suplimentare. Găsiți adevărul aici. Suplimentul CLA promite să promoveze scăderea în greutate prin reducerea grăsimii corporale și creșterea masei musculare. Acest supliment alimentar modifică compoziția corpului prin reducerea grăsimii corporale și creșterea sau menținerea masei musculare slabe – oferind un aspect mai sănătos și mai sănătos. Întrebarea este CLA sigură și sănătoasă pentru organism? Și despre pericolele pentru suplimentul CLA, sunt acestea reale sau doar minciuni? Citiți mai departe pentru a găsi răspunsul.

Pericolele pentru suplimentul CLA: reale sau minciuni?

CLA este un acid gras care nu este produs de organism, deci trebuie să-l obțineți din surse alimentare sau suplimente. Din păcate, unele dintre suplimentele CLA disponibile pot provoca anumite efecte secundare. Cercetările au arătat că suplimentele CLA au ajutat la scăderea în greutate. Totuși, ele au provocat și rezistența la insulină. Deși mulți oameni nu observă efecte secundare din suplimentele CLA, există șansa unor efecte minore, mai ales dacă se ia mai mult decât doza recomandată. Aceste reacții adverse pot include indigestie, arsuri la stomac, diaree, greață și oboseală. O reacție alergică poate apărea din unele forme de suplimente CLA. Aceasta include umflarea limbii, a gurii sau a feței, urticarie, erupție cutanată, mâncărime și dificultăți la înghițire sau respirație. Suplimentele CLA pot provoca inflamații în organism. Acest lucru este demonstrat de o creștere a proteinei C reactive. Această inflamație crescută poate duce la ateroscleroză, cheaguri de sânge, accident vascular cerebral și atacuri de cord. Din explicația de mai sus, putem concluziona că pericolele pentru suplimentul CLA nu sunt minciuni, sunt reale. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să spuneți că CLA este un supliment rău. Există motive specifice în spatele pericolelor pentru suplimentul CLA.

Sursele de CLA

Motivul din spatele pericolelor CLA este sursa CLA. Unele suplimente CLA sunt derivate din surse animale, în special produse lactate și carne. Aceste fabrici de produse lactate și de carne, din păcate, sunt produse din vaci hrănite cu cereale. Nu sunt hrănite cu iarbă naturală. Trebuie să știți că boabele nu ajută vacile să producă CLA de înaltă calitate. Chiar dacă un anumit supliment CLA derivă din animale hrănite cu iarbă, aceasta nu este încă o alegere sigură pentru consum pe termen lung. Dacă sunteți vegetarian, cu siguranță sunteți de acord cu noi. Consumul de supliment CLA de origine animală pe termen lung va declanșa acumularea de grăsimi în ficat, ducând la boală hepatică grasă, diabet și sindrom metabolic.

Evitarea pericolelor pentru suplimentul CLA

Puteți evita pericolul suplimentului CLA prin alegerea unui supliment derivat din surse vegetale naturale. Ciupercile sunt o sursă bună de CLA, precum și ulei de șofrănel și ulei de floarea-soarelui. Alte tipuri de ulei nu sunt surse bune de CLA. De asemenea, trebuie să luați suplimentul CLA în doza potrivită. Valoarea tipică recomandată de CLA pe care ar trebui să o aveți zilnic variază de la 2 grame la 4 grame. Depinde de cât de mult cântăriți și de ce le folosiți. Suplimentele CLA din surse vegetale nu vor conduce la efecte secundare. Una dintre ele este CLAV2 care conține 80% CLA din uleiul de șofrănel sursă naturală. Iată principalele avantaje ale CLAV2:

  • Acid gras natural natural.
  • Conține un conținut ridicat (peste 80%) al izomerilor cis-9, trans-11 și trans-10, cis-12, izomerii dovediți a contribui la efectul pozitiv al CLA.
  • Ajutor perfect în timpul tăierii – dar, de asemenea, pentru a preveni acumularea de grăsimi nedorite.

Ghidul pentru administrarea CLAV2 este de 4 capsule pe zi, împreună cu mesele. Doza recomandată nu trebuie depășită. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>