Cum să evitați efectele secundare ale lui Stanozolol

Stanozolol nu este cel mai periculos medicament de pe planetă, dar nu este cel mai eficient efect secundar. Aflați aici cum să evitați efectele secundare ale lui Stanozolol. Stanozolol este un steroid anabolic sintetic derivat din testosteron. De asemenea, denumit sub denumirea comercială Winstrol, steroidul de stanozolol este considerat o opțiune mai sigură decât alte steroizi, iar utilizarea sa este permisă de FDA.

Utilizarea de Stanozolol

Stanozololul intră în clasificarea medicamentului de steroizi anabolizanți – medicamente realizate pentru a imita efectul hormonilor masculini în organism. Acești hormoni, testosteron și dihidrotesteron, măresc sinteza proteinelor din celule, rezultând o acumulare mai rapidă a țesutului celular. Aceste medicamente au fost folosite o dată exclusiv de sportivi și culturisti. Cu toate acestea, indivizii care nu sunt mulțumiți de forma actuală a corpului lor în prezent sunt mult mai predispuși să se adreseze acestor medicamente pentru a-și îmbunătăți aspectul perceput.

Efecte secundare ale serotoninei

Stanozolol nu este ceea ce noi ar numi un steroid anabolic foarte periculos în ceea ce privește efectele sale secundare, dar trebuie să fie cunoscut faptul că poate promova câteva reacții foarte negative dacă nu sunteți atent atunci când îl utilizați. Multe dintre aceste efecte secundare sunt legate de variațiile genetice individuale și răspunsurile genetice. Acest lucru este valabil de la bord cu compuși nesteroidieni, de asemenea. Efectele secundare asociate cu Stanozolol includ:

  • Acnee nouă sau agravantă.
  • Dificultăți de dormit.
  • Durere de cap.
  • Modificări ale dorinței sexuale.
  • Greață.
  • Vărsături.
  • Modificări ale culorii pielii.
  • Umflarea gleznelor.

Evitați efectele secundare de tip Stanozolol

Deși puteți găsi Stanozolol spre vânzare în diferite locuri, cum ar fi sală de gimnastică sau magazine locale de droguri, este important să obțineți steroidul de la furnizorii credibili pentru a evita problemele de sănătate asociate cu falsurile. De asemenea, trebuie să luați Stanozolol în doza potrivită. Doza optimă pentru bărbați este de 40-100mgs în fiecare zi, iar pentru femei 5-15mgs pe zi. Cu toate acestea, competitorii de fitness feminin și constructorii de corp pot crește dozajul la 20mgs pe zi. Doza este aceeași dacă steroidul este injectat sau administrat oral. Steroidul administrat pe cale orală are o durată de înjumătățire de 8-9 ore, în timp ce forma injectabilă rămâne activă timp de 36-48 de ore. Stanozolol este, de asemenea, unul dintre cele mai aspre medicamente pe ficat și este mult mai toxic decât Oxandrolone (Anavar), dar puțin mai puțin toxic decât Methandrostenolone (Dianabol). Pentru a contracara efectele secundare ale Stanozolol asupra ficatului, utilizatorii pot întrerupe utilizarea. Aceasta permite activității ficatului să revină la normal, fără a lăsa probleme permanente.

Având în vedere alternativa Stanozolol

Stanozololul este un tip de steroid anabolic sigur, cu toate acestea, acest steroid nu este complet lipsit de efecte secundare. Utilizarea de Stanozolol a fost asociată cu reacții adverse, dintre care multe sunt legate de doză. Utilizatorii trebuie să fie plasați pe cea mai mică doză eficientă posibilă pentru a minimiza efectele secundare. Cea mai bună modalitate de a evita efectele secundare ale lui Stanozolol este de fapt să căutați o alternativă. Alternativa de stanozolol de care aveți nevoie este cea realizată din ingrediente naturale care sunt sigure și legale. Din fericire, acest tip de alternativă naturală Stanozolol este disponibil la site-ul oficial Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>