Cum să evitați efectele secundare ale cetonelor de zmeură

Oamenii rareori vorbesc despre efectele secundare ale cetonelor de zmeură. Cu toate acestea, dacă luați suplimentul în mod greșit, vor exista posibile efecte secundare. Zmeura cetona sa ridicat la faima cand doctorul Oz a dedicat un episod special de “Show Dr. Oz” pentru a explora potentialul de slabire al acestui compus de zmeura. Compusul principal de aromă de zmeură roșie, cetonă de zmeură se spune că stimulează arderea grăsimilor și chiar suprima pofta de mâncare. În timp, acest lucru ar trebui să se traducă la pierderea în greutate.

Proprietăți de stimulare care pot provoca efecte secundare ale cetonelor de zmeură

Zmeura cetonă conține un compus care stimulează sistemul nervos simpatic și crește eliberarea hormonului și a neurotransmitatorului norepinefrină. Acest lucru crește rata metabolică și îmbunătățește concentrația, dar poate provoca și următoarele reacții adverse ale cetonelor de zmeură:

 • Creșterea tensiunii arteriale.
 • Creșterea ritmului cardiac – uneori au fost raportate palpitații.
 • Jitteriness și anxietate.
 • Probleme cu somnul.

În studiul efectuat asupra oamenilor, nu s-au înregistrat modificări semnificative ale frecvenței cardiace sau ale tensiunii arteriale la adulții sănătoși. Câțiva dintre aceștia au fost supărați de stomacul ușor și temporar. Cetonele de zmee pot să nu fie o alegere bună pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale, inclusiv:

 • Diabetul zaharat – cetonul de zmeură conține o adiponectină chimică, care sa dovedit a reduce concentrația de glucoză din sânge, totuși eliberarea de norepinefrină poate să o ridice. Aceste două reacții opuse pot provoca fluctuații imprevizibile ale glicemiei și pot face mai dificilă administrarea stării dumneavoastră.
 • Tensiune arterială crescută sau boli cardiovasculare.
 • Astm.
 • Boala intestinului inflamator sau sindromul intestinului iritabil.
 • Anxietate.
 • Persoanele care iau antidepresive sau medicamente anti-anxietate.

Dacă vă aflați într-unul din aceste grupuri sau aveți alte probleme de sănătate, vă rugăm să întrebați medicul dacă ketona de zmeură este potrivit pentru dumneavoastră.

Modalități de evitare a efectelor secundare ale cetonelor de zmeură

Acum că ați cunoscut efectele secundare posibile ale cetonelor de zmeură și ați stabilit că acesta este încă suplimentul pentru dieta pentru dvs., iată ce ar trebui să păstrați un ochi pentru când ați cumpărat suplimente de ketonă de zmeură:

 • Asigurați-vă că are o etichetă cu “facturi suplimentare”: Este adevărat că mulți dintre noi pur și simplu preluăm produse fără a le citi ingredientele. Dar când vine vorba de ceva important, cum ar fi evitarea efectelor secundare ale cetonelor de zmeură, ar trebui să citiți întotdeauna eticheta suplimentului de fapte; acest lucru este valabil pentru toate suplimentele de sănătate, nu doar cetonul de zmeură.

Dacă cetonul de zmeură nu are o etichetă despre fapte suplimentare, nu o cumpărați – este un drapel roșu uriaș.

 • Verificați ingredientele: Din nou, când vine vorba de ceva de genul suplimentelor de sănătate care pot provoca efecte secundare, este foarte important să citiți ingredientele, chiar până la imprimarea fină, înainte de a cumpăra, mai ales că achiziționarea produsului greșit poate duce la efectele secundare ale cetonelor de zmeură.
 • Respectați recomandările de dozare: În funcție de sursa de supliment de cetonă din zmeură, dozele zilnice recomandate pot fi cuprinse între 100 mg și 1400 mg. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a afla cea mai potrivită doză pentru organismul dumneavoastră.
 • Adăugați o rutină de exerciții: Deoarece ketona de zmeură are rolul de a spori rata de metabolizare, introducerea unui program de exerciții obișnuite împreună cu suplimentele poate ajuta la scăderea în greutate.

Cetonele pot, de asemenea, să crească nivelurile de energie, care încurajează mișcarea exercitării. Exercitarea va lucra, de asemenea, pentru a echilibra nivelurile hormonale, ceea ce este necesar pentru ca ketonele de zmeură să funcționeze.

Concluzie privind efectele secundare ale cetonelor de zmeură

Suplimentul de cetonă din zmeură este dovedit a fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru pierderea în greutate sănătoasă. Găsirea unui produs de înaltă calitate este importantă, astfel încât să puteți obține cele mai multe beneficii de la acest supliment și să evitați efectele secundare ale cetonelor de zmeură. De asemenea, puteți face clic pe bannerul de mai jos pentru a obține mai multe ghiduri despre utilizarea în condiții de siguranță a cetonelor de zmeură în dieta dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>