Cum să evitați efectele secundare ale blocantei de carbune

Efectele secundare ale blocantei carbului sunt rare, dar unii oameni pot avea efecte neplăcute (dar nu periculoase) când folosesc mai întâi acest supliment de pierdere în greutate. Suplimentele de blocare a carbohidraților sunt utilizate pentru a ocoli metabolismul enzimatic al polizaharidelor cu catenă lungă. Permițând unor alimente ingerate ingerate să treacă prin sistemul digestiv, fiind defalcate metabolic, obiectivele de scădere în greutate pot fi susținute. De-a lungul timpului, utilizarea corectă a unui supliment de carbohidrați de calitate poate ajuta la scăderea în greutate, la sensibilitatea la insulină, la modularea glucozei în sânge și la mai mult. Și este ceea ce trebuie să țineți minte pentru a evita efectele secundare ale blocantei carburilor.

Care sunt efectele secundare ale blocantei carburilor:

  • Tulburări ale tractului digestiv: Când se produce fermentarea carbohidraților, se produce gaz suplimentar. Aceste reacții adverse includ gaze, balonare și dureri abdominale. Unii utilizatori raportează un stomac deranjat sau durere și diaree după administrarea blocantului de carbohidrați.
  • scăderea zahărului din sânge: nu luați carbociclu dacă luați insulină sau alte medicamente pentru diabet, până când discutați cu medicul dumneavoastră. Blocatorul de carbune scade zahărul din sânge și amestecul cu alte medicamente diabetice poate provoca scăderea periculoasă a zahărului din sânge.
  • Alergii și alte avertismente: Unele mărci din acest supliment conțin extract de grâu, pește, soia și alte ingrediente care sunt alergii comune. Asigurați-vă că citiți etichetele și asigurați-vă că nu sunteți alergic la nici unul dintre ingrediente. De asemenea, femeile gravide nu ar trebui să ia acest supliment. Dacă aveți orice tip de afecțiune gastro-intestinală, boală hepatică sau o problemă cu rinichii, nu luați blocante carbice până când nu vă consultați medicul.

A fi selectiv pentru a evita efectele secundare ale blocantei carburii

Este important să înțelegeți că există două tipuri de blocante carbice disponibile. Un tip este disponibil de la medicul dumneavoastră, prin prescripție medicală. Acest tip de blocant carb este de obicei administrat numai persoanelor cu diabet zaharat și este menit să controleze nivelurile de zahăr din sânge. Un exemplu de blocant al carbului utilizat pentru tratamentul diabetului zaharat este acarboza sau glucobai. Medicamentul încetinește defalcarea zaharurilor astfel încât zahărul din sânge al unei persoane să nu crească prea mult după o masă. Celălalt tip de blocant carburant este un supliment. Este disponibil gratuit, la chimiști sau online. Aceste blocante carbură sunt destinate reducerii în greutate. Acestea împiedică o parte din carbohidrații pe care îi consumați să fie absorbiți de organism. Când nu absorbi toate carbohidrații pe care îi consumi, nu absoarbe toate caloriile, ceea ce poate duce la pierderea în greutate la mulți oameni. În mod obișnuit, ingredientul activ în carbohidrați, blocanți ai pierderii în greutate, este fasole albă de rinichi. Este important să nu confundați blocanții cu carbune, care sunt strict suplimenți, cu medicamente pentru pierderea în greutate de tip over-the-counter, cum ar fi orlistat. Orlistat funcționează prin menținerea absorbției de grăsime pe care o consumați. Orlistat blochează absorbția pentru aproximativ 1/3 din grăsimea pe care o consumați. Transmiteți doar grăsimea neabsorbită din corpul vostru. Orlistat poate preveni creșterea în greutate, dar nu este deosebit de eficient pentru pierderea în greutate. Poate provoca, de asemenea, unele efecte secundare neplacute, legate de toaletă.

Doza recomandată

O altă modalitate de a evita efectele secundare ale blocantei carbului este luarea acestui supliment la doza recomandată. Pentru suplimentele de carbohidrați care conțin extract alb de fasole de rinichi, există un număr considerabil de cercetări care au evaluat diferite doze de extract de fasole albă de fasole. Orice între 500 și 3000 mg pe zi pare să fie eficient și sigur în ceea ce privește pierderea în greutate și întreținerea în greutate, deși așa cum este de obicei cazul, este mai bine să începeți mai întâi la capătul inferior. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a obține un ghid complet de utilizare pentru a evita efectele secundare ale blocării carburilor și pentru a obține cele mai multe beneficii din acest supliment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>