Cum să evitați efectele secundare ale arzătoarelor de grăsime

Dacă utilizați orice arzător de grăsimi artificiali pentru a deveni subțire, atunci este mai bine să-l opriți. Acest lucru se datorează efectelor secundare periculoase ale arzătoarelor de grăsime. Ați vrut vreodată să scăpați de greutatea excesivă rapidă? Și ați terminat să folosiți arzătoarele artificiale de grăsime? Uneori vrem să obținem rezultate atât de repede, încât suntem tentați să luăm comenzi rapide. Dacă utilizați arzător de grăsimi artificiali pentru a deveni subțire, atunci este timpul să vă opriți cu totul. Există efecte secundare periculoase pe care le prezintă un arzător de grăsime. Nu ratați acest post dacă doriți să aflați mai multe despre efectele secundare ale arzătoarelor de grăsime.

Substanțe nedeclarate în unele arzătoare de grăsime

Nu toți arzătoarele de grăsime de pe piață au fost evaluate și testate. Din păcate, pentru a avea o margine, unii producători adaugă ingrediente care nu sunt declarate pe etichetă, care creează efecte secundare ale arzătoarelor de grăsime. Anual, FDA avertizează publicul despre ingrediente nedeclarate periculoase pe care le găsește în arzătoarele de grăsime. În 2015, FDA a identificat mai mult de 20 de arzătoare de grăsimi care conțineau ingrediente periculoase. De exemplu, un produs conține sibutramină, un medicament prescris anterior pentru obezitate, dar scos din piață în 2010 din cauza riscului crescut de infarct miocardic și accident vascular cerebral. Altul conține un laxativ neaprobat, cunoscut că crește riscul de cancer. Alta conține un inhibitor selectiv al recaptării serotoninei, care este utilizat pentru tratarea depresiei și poate provoca convulsii și crește riscul de sângerare la persoanele care iau medicamente, cum ar fi diluanții sângelui.

5 reacții adverse frecvente ale arzătoarelor de grăsime

Există diferite efecte secundare ale arzătoarelor de grăsime care pot duce la amenințări grave la adresa sănătății. Studiile au demonstrat că persoanele care iau arzătoare artificiale de grăsime au de obicei anxietate, insomnie și probleme cardiace. Iată cele 6 efecte secundare ale arzătoarelor de grăsime pe care trebuie să le țineți atenția în totalitate.

 • alergii.

Cel mai frecvent efect secundar al arzătorilor de grăsime este alergia corporală. În multe cazuri, anumite ingrediente ale arzătoarelor de grăsime pot crea reacții în interiorul corpului. Alergiile sunt adesea expuse cu mâncărimi, stomac supărat.

 • Riscuri cardiace.

Sa constatat că multe ingrediente ale arzătoarelor de grăsime sunt periculoase pentru inimă. Un astfel de arzător de grăsime este sibutramină – a arătat daune cardiace majore care duc la atacuri de cord și infarct miocardic. Între timp, o substanță numită portocală amară a arătat efecte secundare ale arzătorului de grăsime care au condus la atacuri de inimă.

 • Insomnie.

Fat de ardere pilule ca efedrina cauza o crestere a ritmului cardiac si a metabolismului care interfereaza cu modelele de somn in mod negativ. Insomnia afectează negativ sistemul imunitar, provocând oboseală extremă și făcându-vă predispus la afecțiuni cum ar fi răceala și gripa obișnuită.

 • Înrăutățit starea mentală.

Utilizarea excesivă a arzătorului de grăsime artificială poate provoca reacții adverse la nivel mental și emoțional, cum ar fi anxietatea, nervozitatea, schimbările de dispoziție și comportamentul agresiv. În cazuri extreme, acestea pot crește chiar și riscul de auto-vătămare în rândul utilizatorilor.

 • Complicații grave.

În anumite situații grave, toxicitatea și dozele de arzători de grăsime pot duce chiar la dezechilibre psihice. Anumiți oameni chiar au tendința de a deveni dependenți de arzătorii de grăsime care acționează ca niște droguri. Aceasta este, desigur, cea mai gravă situație.

Îndepărtarea efectelor secundare ale arzătoarelor de grăsime

Puteți evita efectele secundare ale arzătorilor de grăsime luând PhenQ. Eficacitatea PhenQ este egală cu eficacitatea mai multor arzătoare artificiale de grăsimi luate împreună. PhenQ accelerează substanțial și facilitează procesul de scădere în greutate într-un mod natural. Am analizat substanțele active disponibile în acest produs, am luat cunoștință de rezultatele studiilor clinice și am analizat feedback-ul clienților. PhenQ este alcătuit din următoarele ingrediente:

 • Capsimax pulbere.
 • Cofeina.
 • Crom picolinat.
 • Carbonat de calciu.
 • Fumarat de L-carnitină.
 • Nopal.

Acestea sunt ingrediente non-sintetice care funcționează prin uciderea grăsimii încăpățânate și stimularea pierderii în greutate într-un mod sigur. PhenQ este eficient pentru distrugerea depozitelor de grăsime, reducerea senzației de foame, prevenirea acumulării de grăsimi, stimularea eliberării de energie și combaterea schimbărilor de dispoziție. Vizitați site-ul oficial dacă doriți mai multe informații despre PhenQ și avantajele sale deosebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>