Cum să evitați efectele secundare ale Anadrol

Nu mai este un secret că Anadrol poate avea efecte secundare periculoase. Aici, vom învăța să recunoaștem efectele secundare ale Anadrol și cum să le evităm. Anadrol (oximetolona) este un steroid activ androgen-androgen activ pe cale orală. Se utilizează sub formă de tablete, spre deosebire de multe alte steroizi care sunt injectate în organism. Chiar dacă funcția principală a Anadrol este de a crește celulele roșii din sânge, este folosită pe scară largă de culturisti pentru a crește puterea și mușchiul.

Ce poate face Anadrol

Acest steroid legitim este admirat pentru creșterea nivelului de agresivitate și pentru promovarea retenției de azot și a sintezei proteinelor. Anadrol este considerat cel mai puternic steroid pe cale orală disponibil în acest sector și are capacitatea exclusivă de a îmbunătăți varietatea celulelor roșii din sânge pentru a se potrivi cu mușchii corpului, pentru a absorbi mai mult oxigen. Aceste îmbunătățiri ajută utilizatorii Anadrol să obțină o rezistență imensă și îmbunătățiri ale performanței în timp util. Luarea Anadrol va fi o idee interesantă pentru sportivii profesioniști care se pregătesc pentru un eveniment rezonabil.

5 efecte secundare cunoscute de Anadrol pe care trebuie să le evitați

În categoria steroizilor, Anadrol este cel vechi, proiectat în anii 1960. Principala indicație a fost pentru pacienții anemici care nu pot produce o cantitate suficientă de globule roșii. În cele din urmă, compusul a început să se utilizeze ca supliment muscular pentru clădiri datorită caracteristicii sale unice de creștere a rezistenței și rezistenței în mușchi. Anadrol lucrează puternic în organism, din păcate, efectele secundare ale Anadrol sunt, de asemenea, foarte dăunătoare, după cum este explicat în cele ce urmează.

  • Deteriorarea țesuturilor conjunctive.

Mușchii dvs. primesc 10-15 kg de masă în decurs de o lună, ceea ce reprezintă o mulțime de țesuturi conjunctive pentru a se descurca. Rezultatul este detașarea musculară, care poate fi reconectată numai prin proceduri chirurgicale.

  • Retentie de apa.

Nu este apa din rinichi sau din alte organe, ci sub piele. Anadrol determină o retenție masivă a apei în piele, care nu poate fi văzută din cauza definiției mușchilor, și veți arăta prea mult sau mai puțin gras.

  • Ginecomastia.

Anadrol crește numărul celulelor roșii din sânge, făcând astfel și creșterea ratei secreției de estrogen. Estrogenul provoacă ginecomastia, care este o mărire a pieptului și îi conferă aspectul ca boobul. Condiția este un coșmar pentru bărbați în care simțiți sensibilitate și durere în piept.

  • Leziuni hepatice.

Doza de Anadrol este mai mare decât multe alte steroizi anabolizanți datorită cărora crește toxicitatea hepatică. Utilizarea pe termen lung poate provoca, de asemenea, ciroză hepatică.

  • Dezechilibru hormonal.

Anadrol este responsabil pentru anumite dezechilibre hormonale din corpul uman, care apar ca păr excesiv de corp, acnee, piele extrem de grasă și alte condiții neplăcute.

Învățați cum să evitați efectele secundare ale Anadrol

Pentru a evita efectele secundare ale Anadrol, puteți începe să faceți mici, luând doar 50mgs de steroid în stadiul inițial. Veți câștiga câștiguri extrem de bune când faceți acest lucru. Puteți apoi să construiți lent doza la 100mgs pentru câștiguri chiar mai bune. Încercați să nu depășiți doza de 150 mg a steroidului într-o zi, deoarece această dozare este absurd de mare; efectele secundare ale Anadrol s-ar rula și steroidul va începe să facă mai multă pagubă decît bună pentru tine! Pentru cei care nu doresc să se ocupe de efectele secundare ale Anadrol, opțiunea lor cea mai bună nu este să ia steroidul. În schimb, pot folosi suplimente naturale de înaltă calitate, care pot oferi aceleași beneficii ca și cele oferite de Anadrol, dar fără efecte secundare. Și astfel de suplimente pot fi găsite numai la Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>