Cum să eliminați chistul ovarian în mod natural

Modul de a elimina chistul ovarian este totul despre un echilibru de hormoni egalizatori și încercarea de a evita factorii care pot duce la formarea chisturilor. Să aruncăm o privire asupra numeroaselor opțiuni pe care femeile le pot lua în considerare dacă doresc să știe cum să elimine chistul ovarian în mod natural și cum să amelioreze durerea chisturilor ovariene. Dacă una dintre aceste căi de atac nu funcționează, încercați un altul. De asemenea, rețineți că, dacă simptomele progresează într-o etapă severă, trebuie să vă adresați unui furnizor calificat de îngrijire a sănătății.

Cauzele potențiale ale chistului ovarian

Înainte de a afla cum să eliminați chistul ovarian, trebuie să știți mai întâi cauzele potențiale ale chistului ovarian:

 • Dezechilibru hormonal:
 • Cicluri menstruale neregulate.
 • Fumatul.
 • Obezitate.
 • Menstruație precoce.
 • Tratamentul cancerului de sân cu tamoxifen.
 • Utilizarea gonadotropinelor pentru infertilitate.

Cum să eliminați chistul ovarian în mod natural

Remediile naturale dintr-un punct de vedere al nutriției funcționale sunt extrem de eficiente pentru prevenirea chisturilor și pentru micșorarea chisturilor pe care le puteți avea deja. Orice femeie cu dezechilibru hormonal poate lua aceste acțiuni cu dieta ei ca măsură de îngrijire preventivă, chiar dacă în prezent nu știți dacă aveți chisturi ovariene. Aici sunt 4 strategii pe care le puteți lua cu privire la modul de îndepărtare a chistului ovarian:

 • Eliberați excesul de estrogeni – legumele verzi cum ar fi varza de Bruxelles, șobolanul, colțurile, broccoli, varza conțin Di-indolil Metan, care este foarte eficient în ajutarea procesului corpului și eliminarea excesului de estrogen.

Încercați să aveți o parte a acestor legume la fiecare masă – fie că este vorba de verdeață de ciocolată ornamentată cu ouăle la micul dejun sau cu broccoli cu burgerul tău de bizon la cină.

 • Detoxificați-vă ficatul – în timp ce multe produse sunt comercializate pentru noi ca detoxifiant, adevărul este destul de simplu – trebuie să mâncați pentru a vă susține funcția hepatică și cel mai bun mod de a face acest lucru direct este alimentele.

Așa că uitați de ceaiurile detoxifiere și suplimentele de lux și mâncați mai mult ouă pentru proteinele biologice disponibile, cu legume grele de glutation, precum avocado și sparanghel, și super-alimente cu seleniu precum nuci de Brazilia și fulgi de ovăz.

 • Fibre – o dietă bogată în fibre sa dovedit a diminua reabsorbția estrogenului în organism, scăzând incidența problemelor de sănătate legate de estrogen, inclusiv chisturile și cancerul de sân. Fructe și legume sunt cele mai bune surse de fibre pentru acest scop.

Adăugați semințe de in, bogate în fibre, la salatele, supele și piureurile. Chomp pe o pere de fibre în fiecare zi în salata ta de fructe.

 • Fiti bine cu alimentele fermentate, fie ca varza, kimchi, sau muraturi ajuta corpul dumneavoastra sa gestioneze nivelurile de estrogen. Estrobolomul (un set de bacterii intestinale sau gene intestinale) produce o enzimă esențială care ajută la metabolizarea excesului de estrogen.

Oferindu-ti intestine ceea ce vrea si are nevoie pentru a procesa estrogenul si mentine echilibrul hormonal este vitala. Întotdeauna amintiți-vă că, odată ce aveți informațiile corecte despre modul în care funcționează cu adevărat corpul dvs., puteți începe să faceți alegeri de sănătate care în sfârșit încep să lucreze pentru dvs.! Puteți face acest lucru – știința corpului vostru este de partea voastră!

Două motive pentru care majoritatea medicilor nu pot vindeca chisturile ovariene

Dacă problemele chistului ovarian pot fi frecvent vindecate, atunci de ce majoritatea medicilor recurg la administrarea de contraceptive orale pentru femei sau efectuarea unei intervenții chirurgicale? Bineînțeles, este vorba despre pregătirea lor în școala medicală, ceea ce, la rândul său, conduce la următoarele două motive pentru care văd că medicul de obicei nu va rezolva problema:

 • Primul motiv: majoritatea medicilor nu efectuează testele adecvate pentru a determina cauza principală a afecțiunii. Cu excepția anumitor medici medicali holistice, aproape orice alt tip de medic nu va testa dacă femeia are un dezechilibru hormonal care provoacă această problemă.

Iar când fac teste, ei fac, de obicei, un test de probă, ceea ce este inadecvat în cazul femeilor cu ciclism. Din moment ce hormonii fluctuează întotdeauna, este mai bine să faceți un panou de hormoni feminin ciclic, care necesită ca femeia să colecteze mai multe probe de saliva pe tot parcursul ciclului.

 • Al doilea motiv: Chiar dacă fac orice teste, majoritatea medicilor nu știu cum să corecteze un dezechilibru hormonal. În timp ce majoritatea medicilor nu fac testele adecvate, cei care nu știu cum să remedieze această problemă.

Deci, de obicei, ei vor sfârși în continuare dând femeii contraceptive orale. Utilizarea anumitor pastile probabil va ajuta la prevenirea formării chisturilor ovariene, dar acest lucru va suprima sistemul endocrin, ceea ce va duce la alte probleme de sănătate în viitor. Deci, tratamentul natural este cea mai bună alegere pentru a face față chistului ovarian. Multe femei au reușit să scape de chistul ovarian prin aplicarea unor modalități sigure și naturale. Dacă doriți să aflați experiențele lor și să aflați mai multe despre cum să eliminați chistul ovarian în mod natural, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>