Cum sa determinati daca aveti o sanatate sanatoasa

Sânii femeilor vin în mai multe forme și dimensiuni. Nu există o formă sau o dimensiune perfectă pentru sânii. Dimensiunea sanilor sanatoase poate fi mare sau mica, neteda sau neregulata. Sânii încep să crească atunci când începeți pubertatea. În timpul pubertății, nivelele hormonale din corpul vostru se schimbă, ceea ce determină dezvoltarea sânilor și începerea perioadelor. Mulți factori afectează atunci când urmează să începeți pubertatea și să dezvoltați sânii, inclusiv ereditatea (modul în care anumite caracteristici sunt transferate de la o generație la alta), greutate, exercițiu și nutriție.

Schimbări în dimensiunea sau forma sânilor

Sânii se pot schimba în diferite momente ale vieții. De exemplu, acest lucru se poate întâmpla atunci când aveți perioada și când sunteți gravidă – adesea măriți datorită hormonilor. Odată ce ajungeți la menopauză, s-ar putea să vă simțiți ca pieptul tău sărind, devenind mai mic și pierzându-și forma. Acest lucru este normal. Dar dacă observați modificări în afara acestui moment – dacă sânii dumneavoastră arată sau se simt diferit – atunci ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Este mai mare?

Dimensiunea sănătoasă a sânului nu este prea mare sau mică, deși majoritatea bărbaților tind să placă femeile cu țâțe mari. Acest lucru face ca femeile cu sânii mari să aibă o mai mare încredere în sine. Dacă sunteți binecuvântat cu o dimensiune mare a sânului, puteți fi recunoscător pentru că vă va atrage mulți oameni. Pe de altă parte, pieptul mic nu este un blestem, ar putea fi deja în ADN-ul vostru. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți o dimensiune mai mare a sânului, există câteva metode naturale care s-au dovedit a mări marimea sânilor.

Înțelegerea dimensiunii sănătoase a sânului

Din punct de vedere tehnic, nu există o dimensiune perfectă a sânilor pentru toate femeile. Cu toate acestea, există o dimensiune sănătoasă a sânului care este (sau ar trebui să fie) proporțională pentru o formă specifică a corpului. O auto-examinare a propriei sanii vă poate ajuta să stabiliți dacă mărimea sanului este sănătoasă pentru forma corpului dumneavoastră. Există patru forme standard ale corpului, fiecare având o dimensiune a sânului care completează cel mai bine proporțiile corpului general.

  • Dimensiunea sânilor pentru corpurile în formă de măr – Femeile cu această formă a corpului sunt adesea caracterizate prin faptul că au o talie mai largă și corpul inferior. Astfel, sânii mai plini și mai buni sunt ideali pentru a echilibra proporțiile acestei forme.
  • Dimensiunea sânilor pentru corpurile în formă de pară – trăsăturile comune ale femeilor cu un corp în formă de pară sunt șoldurile lor ample și talia definită. Sânii de dimensiuni medii completează șoldurile și talia plină, oferind o aparență de a avea un corp în formă de clepsidră.
  • Dimensiunea sânilor pentru corpurile în formă de clepsidră – Această formă a corpului a devenit o formă standard de frumusețe și este caracterizată de un corp proporțional superior și inferior. O dimensiune mică până la moderată a sânului este ideală pentru această formă a corpului.
  • Dimensiunea sânilor pentru corpurile în formă de dreptunghi – După cum o descrie numele, corpul superior și inferior al femeilor cu această formă este uniform; se aseamănă cu figura clepsidră fără o talie bine definită. O dimensiune mai completă a sânului completează și va adăuga o curbă notabilă unui corp dreptunghiular.

Ce să faci dacă sânii sunt prea mari sau prea mici pentru corpul tău?

Cheia pentru dimensiunea sănătoasă a sânului este un stil de viață sănătos. Dacă sunteți interesat fie să scădeți, fie să măriți dimensiunea sânilor, există diferite opțiuni non-chirurgicale pe care le puteți lua în considerare. Pentru a reduce dimensiunea sânului, puteți alege să schimbați greutatea. Grăsimea este distribuită pe toate părțile corpului, incluzând sânii. Pierderea in greutate printr-o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate poate fi o metoda eficienta, deoarece grasimile de san vor fi imprastiate impreuna cu grasimea corporala. Acesta nu numai că va fi mai sănătos, ci va împiedica, de asemenea, ptoza de sân prematur sau căderea. Dacă doriți să aveți o dimensiune mare și sănătoasă a sânului, puteți adopta un stil de viață sănătos. A avea o dieta sanatoasa si echilibrata poate face diferenta in dimensiunea sanilor. Produsele bogate în estrogen, cum ar fi castravetele, cireșele, prunele, nucile și cele bogate în fitoestrogen, cum ar fi varza de soia, piersici și cashew, vă pot ajuta să aveți o dimensiune mare a sânului și o dimensiune sănătoasă a sânilor. Puteți încerca, de asemenea, crema de marire a cremei. Recomandarea noastră principală este Brestrogen – una dintre cele mai recunoscute creme de pe piață în 2019. Brestrogen este alegerea noastră datorită ingredientelor sale naturale și rezultate excelente din partea clienților mulțumiți. Dacă doriți să arătați mai sexy cu sânii mai fermi și mai plini și să vă câștigați încrederea, trebuie să încercați Brestrogen. În câteva săptămâni, sânii pot crește până la două cani! Principalul ingredient este pueraria mirifica, care este bine cunoscut pentru abilitățile sale de creștere a sânilor. Pur și simplu, Brestrogen este un produs foarte puternic, cu rezultate rapide și efecte secundare zero. Pentru informații suplimentare despre cum să măriți dimensiunea sânului în mod natural, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>